|
2003-04-23 23:50, rigojanos:
-
YESSSS!!!
-
Ugye, tudsz te mosolyogni. . . 
|
|
|
YESSSS!!!
|
|
|
2003-04-23 21:17, rigojanos:
-
Megadom magam. . .modd, hogy erre gondoltal!!!

|
|
|
Bimbi,
ez jo volt angyon..
|
|
|
2003-04-23 00:38, Zsu:
Hogy beszelsz velem??? Hat ezt erdemlem??
-
Turot.
|
|
|
Baluka tudod te mi a futasnak az ironiaja?
Fuss egyedul es masodik hejre erkezel be 
|
|
|
Van ám túrotorta is,hisz tudjátok))))))))
Bimbi! Ne szaladj,utólsókból lesz az első,Te meg mindig az vagy!)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-04-23 00:25, rigojanos:
-
2003-04-23 00:22, Zsu:
-
Turo.
-
Hogy beszelsz velem??? Hat ezt erdemlem??

|
|
|
2003-04-23 00:22, Zsu:
-
Turo.
|
|
|
Milyen tortarol van szo??
|
|
|
2003-04-22 22:01, bimbi:
Megeloztel bimbi, es csak alltam be a sorba.
|
|
|
Tudtam hatul kell maradjak torta osztasra, nem baj majd nem sokara ti altok hatul:D
|
|
|
Zsu!)
Szerencséd hogy nem vagyok irigy.............)))Milyen a mosolya egy frissen locsoltnak?))...........hmmmmm?)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Ubuge:))
Na most a Volga dal az jobb lett volna?)))
|
|
|
2003-04-22 13:21, Balu:
-
Olyan nincs, hogy sok pezsgő. Azt daloltam, hogy "Máma még nem ittunk semmit", de én nem vagyok dalolásva teremtve. Életveszélyes fenyegetések hatására abbahagytam 
|
|
|
Hülgyeim!
Akinek nem tetszik a locsolás, pár jó szót is kaphat, egy kis simogatást, bú felejtő csókot, stb.
Egyébbként Maya nem a "farkuk" foglalkoztat, hanem a "pompomjuk"
illetve az, hogy én nem találtam magam köztük
De lehet, hogy elbújtam?
|
|
|
2003-04-22 10:10, Balu:
-
Zsu)!
Megtaláltak..és Téged?))
HA latnad a mosolyomat nem kerdezned - frissen vagyok locsolva!!! 
|
|
|
Ubuge!))
Ne hagyd Magad a dalolásról lebeszélni..mit daloltál Te? sok pezsgőt ittál lehet:))
Maya Kedves!)
Hát így va ez:)egyre több gyertya kell,de ha nem kellene az rosszabb lenne!)!Csak fúúúúújjad:))Jövöre könnyebb lesz mert nem cigizel és sportolsz:tágul a tűdőd!)
Zulo!)
Látod:jövőre rakhatod a még több gyertyát:)
Bimbivel megisszuk a pezsgőt ha nem siettek!)Epret hozok hozzá,még finomabb lesz!Ne aludj mindig Bimbi!))))
|
|
|
2003-04-22 11:49, Maya:
-
Nekiálltam hangosan dalolni, 'oszt a kollegák gyorsan lebeszéltek róla 
|
|
|
Jajj nem is mondtam, hoztam zserbót! Jó étvágyat hozzá.
S akkor már elújságolok néhány dolgot.
Kávézni azóta sem, de bevallom töredelmesen 2 vagy 3 alkalom volt amikor "megbotlottam" és a legnagyobb lelkinyugalommal fecserésztem egy hatalmas pohár capuccino mellett. De nem hiányzik, azon kivűl, hogy nincs értelme beülnöm és élvezni a kávéházi hangulatot sehol. Néha el is tünődöm, hogy is tudtam annyira rákattanni a café lattéra, a kávézás szörnyű szájízt ad. Szerintem a hangulat miatt.
S hát tegnapelött volt 1 hónapja, hogy nem gyújtottam rá. Abbahagyni nem volt nehéz, mert beláttam, mindig lesz egy ujabb doboz cigaretta aminek az elfogyásakor majd abbahagyom...ezáltal, hogy nagyon szépen fogalmazzak, a magasabbrendű akaratomra hallgattam.
De az élet szürkébb egy kicsit szó ami szó. Bizom benne, hogy kivirul újra, mert mindent összevéve jól tettem.
S járok minden reggel futni és úszni, úgyhogy szörnyű 6-kor kell kellnem, mert nagyon lelkiismeretes vagyok ebben, bár ez nem régóta tart, ugyanis angliában van egy hülye szokás, miszerint általában 1 évre előre kell befizetni a dijat én pedig félévente úgy vagyok, hogy költözöm valószínűleg, igy ez a dolog nem megoldható de most találtam egyet (2 saroknyira) ahol lehet 3 hónapra. S még kaptam plussz 2 hónapot is rá ajiba:-))S kívánalmaim minden egyes pontjának megfelel. Szóval előre az unalmas egészségért!
Mennem kell mert nem végzek semmivel, sziasztok.
|
|
|
2003-04-22 11:46, ubuge:
Köszönöm. Pezsgő már itt is van. Asszem kora délelött sikerül becsipnem, már hangosan dalolgatok magamban.
|
|
|
S az elkésett válaszok szép sorban:
Aranyos Ubuge, imádom a tavaszt, a kedvenc évszakom. S hát az idei tél szerintem egy kicsit hosszúra és hidegre sikerült, úgyhogy a napsütést most mindenképp előnyben részesitem a kompjuternél, de ti ugyis ott vagytok velem anélkül is.
Drága Elcky, a csókos szádtól mintha Zsú lett volna lenyűgözve nem is olyan rég, én viszont ettől a rengeteg puszitól. Itt adok én is egy rakással neked:-) Mmmm..igazán jó illatod van ma:-)
Imádott Bimbi...Shakespeare a nyomodba sem érhet ami a költői virágokat illeti:-) Megmutattam neki a próbálkozásodat és megkért, hogy irassam be hozzád tanfolyamra, úgyhogy jövő héten érkezik, gondoskodj a szállásról lécci. Ja előre szólok, a pasas elragadó szellemiséggel rendelkezik, de a szokásai kicsit barbárak.
Laca...azok a "pamacsos farkak" nem téged kellene, hogy foglalkoztassanak:-)
Na puszi mindannyiotóknak, köszönök mindent, ne haragudjatok de most rohannom kell, holnap utazom el és rengeteget kell pakolnom, majd 14.-e után leszek újra, addig vigyázzatok egymásra.
cupp, cupp, Maya
|
|
|
2003-04-22 11:40, Maya:
-
Csatlakozom az előbb szólókhoz. Minden jót kívánok. Egy pofa pezsgőre tartom én is poharam 
|
|
|
Már fújom is! 1..két..há...rom...a fene egye meg, évről évre több van ezekből a gyertyákból...na mégegyszer...lécci jövőre legyetek diplomatikusak és gyrtyát már ne, én is kezdek öregedni:-(
Édesek vagytok, nagyon köszönöm. Zulo azokat a gyertyákat úgy ráragasztottad a tortára (ami mellesleg csodászép ) hogy úgy tűnik azt is meg kell enni:-) Ilyen tortám még nem volt...akkor most felvágjuk jó?
Na gyertek vágom fel, tartsátok a tányérokat és kaptok 1-1 szeletet...hééé Cunibaba ne tolakodj fellökted szegény Rigót, Bimbi egyelőre egy szeletet csak jó, hogy mindenkinek jusson...te kis mohó...Balu te meg ne adakozz jut mindenkinek úgyhogy tessék csak megenni a te szeletedet:-)))
Pezsgő? Na koccintsunk. Szeretlek titeket, haaatalmas cupp mindenkinek az arcára.
|
|
|
Zsu)!
Megtaláltak..és Téged?))
Zulo!)De kedves a Maya jakizzis tortájaaaaa!))Ügyes vagy:))Hogy mikor fújja el
a gyertyáit vajon?Happy,happy.Maya!!!).....
|
|
|
Happy Maya's caffé ... felfújtam és idetoltam a jakuzzimat, teliöntöttem pezsgővel és körbeszurkáltam volna gyertyákkal, ha attól nem pukkadna ki, de mivel ez az esély fennáll, rafináltan inkábbb ráragasztottam őket.
Na Maya! Volt-e már ilyen szülinapi "tortád"?

|
|
|
2003-04-21 14:06, Balu:
-
Haaaaaat, lehet, nem mis nagyon bujunk!?!?
Csak megtalalnak - remelem 
|
|
|
Cuni!)
Annyira csak nem fog talán a fejünk fájni!:)
Azért jó ha hozod az asprint,másnaposságra is remek..holnapra!))Esetleg jó lesz jövőre:)
|
|
|
Balu, Zsu !! Tudjàtok nekem is fejfàjàt okozott régen a locsolàs, de mivel màr 13 éve hogy senki nem locsolt meg itt Belgiumban, màr kezdtem igazàbol hervadozni.... igy ma elviselem a fejfàjàst is ha kell...
Van egy két aszpirinem ha kértek ....
|
|
|
Zsu)!
Most képzeld hozzá,hogy ezzel TE nem vagy egyedül....)))Valahova én is elbújok!)))
Azért ha netán ránk találnak...lehet elmúlik a fejfájás?....))
|
|