|
Balu milyen jogon zarod te be a pince ajtot? az az en felelosegem
|
|
|
Cunibaba anyi teja utan , mas kulcs kell legyen a kozelbe 
|
|
|
2003-03-30 13:26, Mili:
-
testing testing testing
-
Szia Mili!!
|
|
|
Cuni!)
Gratulálok!) Megsemerem kérdezni hanyadik évfordulo volt?)
Holnap ujhold::már ma tessék méregteleníteni
narancslé egy egész "korsóval"))Egészségedre!)
Ha szeretitek a mazsolás rizsfelfujtat,vanilia öntettel:MINDa Családodé!)
A többieknek is készítek ha jönnek..ilyenkor limonádét kell inni:itt van az asztalon:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Szia Balu!
Kérek egy friss narancslét jo, mert ma màr megittam 2 liter teàt, ugyhogy ma màr nem teàzok tovàbb.
Nekem egy kis vitaminra van most szükségem 2 napi buli utàn (pénteken a MON buli, tegnap meg a hàzassàgi évfordulom volt ). Nagyon tulzàsba vittem most az evés-ivàst...
|
|
|
Buliscsapat!:))
Pinceajtot bezártam,a kávézó nyitva:olyan finom a tejszines kávé!)
Gyomrotok bírja már?Tessék akkor fogyasztani!))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Már mint hol van huzat? 
|
|
|
2003-03-29 22:22, bimbi:
-
Igen Laca, nagy a huzat oda lent
-
testing testing testing
|
|
|
CSIPET,CSAPAT:)))))
Akkor buli volt???de jóóóóóóóó.!))
Kávé kész,narancslé,citromlé:.tessék!))
Van ásványviz is,ha a gyomrotok engedi:)
Aztán nyomás az ágyba!))Mire felébredtek friss lesz mindenből.Ejjjjjjjj!)))
HUNOR-nak külön főzők kávét!:))Éljen a MON!
Puszi a kávé melett,hunor:gratulálok!)
|
|
|
Igen Laca, nagy a huzat oda lent 
|
|
|
Bimbi csak nem vagy másnapos?
Hiába a pince levegője.....ha ha ha
|
|
|
Kerek egy duplat ha lehet Csend legyen ne csorompojetek mar jaaaaaaaaaaaj a koponyam... hick 
|
|
|
Na benéztem egy percre, de ugylàtom az este annyira kidölt a banda a bulin, hogy még mindig alszanak. Egy lélek sincs itt. Remélem azonban, hogy fognak jönni egy kàvéra legalàbb azok akik jozanondni akarnak.....
Na megyek megnézem lehet hogy a Padon ücsörögnek, a friss levegön... 
|
|
|
Zulo:)
Klienscsalogató?Akkor mindent a vevőért,naná hogy küldöm:alig várom hogy lássam:))
|
|
|
Balu Drága, de nem tudod milyen kutyáról van szó! Hidd el nekem megfelelő! Sőt kliens csalogató is lenne. Add meg az e-melledet és elküldöm Neked is! Na? 
|
|
|
Zulo!:))
Várjál már egy pillanatra:macskát szeretnék idehozni:mindent összeborogatna a kutyával,összedőlne minden.Mindent meg is ennék a mogyis csokidat is!:))
|
|
|
Bimbikém:))
Holnap kicsalogatlak a pincéből,majd meglátod:érdemes lesz előbujnod.!)Egyedűl voltál ott Bimbi?))
|
|
|
Bimbi, hozd a kutyát, az elég lesz ide! 
|
|
|
Baluka meg hogy en hol jartam?Miota be zartal a pincebe , ki sem tudtam jonni amig Maya nem jott oda is leltarozni 
|
|
|
Bimbikém:)
Hol jártál?Itt maradtam segítség nélkül:hát dobjál már fel virágokat amig én takarítok,de jó lenne:)Én az orgonafával bajlódom,átültetem.:)Vasalom a terítőket,és még mi minden..))
Hol jártál ennyi ideig:borért vagy konyakért?
Vannak...itt is ,ne menj messze,jó lesz az a kávéba és a teába:)))
|
|
|
Maya , azota sem mostam meg meg arcomat amiota akora cuppanast adtal
Baluka, friss tavaszi virag kell az asztalokra a kavezoba enyeeee...
Cuni, hoztam orosz teat, jo fekete 
|
|
|
Fogadjunk hogy Maya leszokott a cigiről teljesen mega kávéról is:))
Gratulálunk Neki..azért zöldtea van:)))
|
|
|
2003-03-23 17:13, Balu:
"Maya mindent rámhagyott,sőt írta döntsünk közösen!Javaslatot várok:))"
Igy igaz:-))
|
|
|
Cuni:)
Nem mondod?most tettem mindenből frisset!)
Átfestettem a székeket,nem is tetszik látom:pedig olyan meleg sárga,az asztalok barnák.:))
Banános a pite a tálalón:))Fincsi.
Maya mindent rámhagyott,sőt írta döntsünk közösen!Javaslatot várok:))Ugy gondoltam még nem rakom ki az asztalokat,valahogy hűvös van.)
|
|
|
Kedves Maya! Nem sértettél meg, hiszen jobban szeretem ha valaki szemtöl szemben megmondja a véleményét (még ha itt nem is làtom a szemeid ) mint azokat akik a hàtam mögöt suttognak....
Kedves Balu! Meglàtszik a kàvézon hogy ledolgoztad a fànkokat, sütiket, tejszint... Szerintem az évfordulora lassan talàn készen is leszel a nyitàsra... Na persze erröl mi vendégek nem dönthetünk. Kérdezd inkàbb a Maya véleményét....
Köszi a teàt!
|
|
|
Maya:)
Nekem mindegy,én eszem-iszom,dínom-dánom:))
A természetes meló minden felesleget levisz.Hát még a kint, a természetben?ajaj...
Itt is nagyon sok a melo,vigyázó szemeim amelósokon itt bennt..és milyen jóképüek:))
Cuni! Majd tekints már körül ha bejössz teáért..:!)))
|
|
|
Szia Cunibaba,
"Még ha minden "pervez" dolog jut eszedbe a nevemröl megnyugtathatlak hogy nem fogom elrontani a "kàvézotok" hirnevét!!!!"
Ez eszembe sem jutott:-), de jó hogy szóltál erre is figyelni kell.
"No és igaz lehet azértis vàlasztottam ezt a nevet, hogy egy kicsit felfigyeljenek ràm!!!"
Azt nem az irásaidból kell, hogy bekövetkezzen?
Mindegy, sajnálom ha negativan vetted, tenni ez ellen nem tudok, csupán tényként irtam a dolgot, gondolom ez az irásból nem derült ki.
szia, Maya
Más:
Baluka:-) Bimbi:-) és Liz:-) haaaaatalmas nagy puszi nektek!!!! ))) Élvezzétek a tavaszi napsütést és nem fánkkal tömni magatokat, most amikor a ruhák kerülnek lefele:-)))
|
|
|
2003-03-19 22:09, Balu:
-
Tegyünk ki asztalt?Korai még nem?De ha gondolod,bátran dobjál fel egy fotót.Lássuk milyennek képzeled a kávézot,amiben minden van:))
-
Hàt sajnos ha tudnàm hogy hogyan kell feldobni a fotot... (olvastam màr rolla de nekem nincs weboldalam)
Màskülönben csütörtökön Luxembourgban voltam és a béketüntetökön kivül az tünt a szemembe hogy minden terasz rogyàsig volt "làtogatoival".
Akkor miért itt ebben a kàvézoba ne lenne rà kérelem.....
|
|
|
Bimbi!)
Beszéljétek is meg ezt a süti dolgot:)
Fánk se ,puszedli se?:))
Fehér asztal mellett beszéjétek meg:akkor maradhat mind a kettő!:))
|
|
|
Rigo, holnap remelem meg talallak valamere aztan diskuralok kicsit veled 
|
|