|
No látod Bimbikém:)))))Miért ne létezne?
Csudijó vagy!
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
megtudtam hirt Mayarol - MEG letezik most tanul es elvan foglalva azert nem jar ide most, remeljuk azert be nez ide neha 
|
|
|
Bimbikém:)
Köszönöm,aranyos vagy.Rám is fért ez a segítség az esti "fürdetés" után:))Nagyon finom bimbikém:))
Maya?Eredeti?Tényleg hol van..szerintem sokat dolgozik...:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Baluka most regelire en szeretnek segitenni neked kicsit igy varlak egy par kis kekszel es varosom legjob kavejaval

|
|
|
Kaytee, ezt en is kerdezem mar egy ideje.Ki tud valamit Mayarol?
|
|
|
Hová lett az eredeti kávésnénink?
|
|
|
nocsak?bimbi.....ezt mondta?Bennt égett a süteményem...hűha.!meg is nézem este a kádban a fiut és lemosom stb.......)))
|
|
|
Balu , azt uzente nekem a lenti fiu hogy a te sutesed eredmenyettol lett ilyen fustos O is 
|
|
|
Zulo!
Nagyobb itt a füst,mint a láng.Holnap ha nem jövök,csokiért mentem!...Hozok:))Mindmegette a vendég!:(
Megérte?bimbi nem akárkit küldött:))))))))))
|
|
|
Vagy menjek én is tüzet oltani?
|
|
|
Te Balu! Nehogy odaadd neki a mogyoróscsokimat!
|
|
|
Mit keresne ott egy tüzoltóval?))))hmmmmmmmm??
A tüzoltó azóta is itt van:eszik,iszik,remekül elvagyunk:))
|
|
|
Csak Mayat keresem a padlason nem talaltam.
|
|
|
Valami eszembe jutott:))
Küldjem a Kispadhoz havat lapátolni,
vagy a pálmák alá:vízzel permetezzen Titeket?))
Számolom a perceket:)
|
|
|
Szevasztok)
Rigo,bimbi,Zulo:))
Remek a kép bimbikém..mit szólna hozzá?Nem hiszem örülne,mert egy tüzoltó a legény:))
Bár,az a kérdés mit kellene oltani?vagy oltani menne -e?))
Zulo:ez a fickó nem néger,nem kell hypo:))
_füstös_+szerintem boldog:))Vajon hova
ment,és meddig maradt?...:))
My way...bimbi?Vagy Maya-t akartad?Biztos kedvelné a fotodat..köszike Neked:)
|
|
|
Jó reggelt! Na mesélj Balu, milyen volt az éjszaka az új másodpercmutatóddal?

|
|
|
2003-02-27 21:14, rigojanos:
-
Mi lehet ez a fiatalember foallasban?
-
Balu, Balu, May Day -May Day 
|
|
|
Mi lehet ez a fiatalember foallasban?
|
|
|
Akkor a hipót kihagyom...
|
|
|
Csak vigyaz Zulo nehogy Albino legyen mar akor 
|
|
|
Bimbi, ha az én négeremet lemosom, esetleg kihipózom, akkor esetleg más derülne róla ki?
Lehet, hogy nem is fekete?
Tejeskávé?
|
|
|
Baluka ezt a szep legenyt csak bekel tenni a mosogepbe kicsit es szep lesz, mit szol hoza? 
|
|
|
Bimbi!:)))
Tedd meg ,valami kellems küllemű gigolo!)
Meglátjuk jön-e?Dobjál fel lécci egy klassz férfit..nekem is ám!:))
|
|
|
Inkab gigolorol Balu
|
|
|
Bimbi:))))
Semmi gond,megmondanám én:de akkora távolság:))Egy fotót küldjünk Neki,na?:))
Miről,miről,hát a pikolóról!:))
|
|
|
Baluka , mond Mayanak jojon le mar a padlasrol, a pikolojat itt hagyta 
|
|
|
nem volt rossz a pislogos:))
Ez sem az,de ne aludj el!
|
|
|

|
|
|
Zulo!
Szerintem már imádkozol,megértelek-"fenntről" csak jön segítség:))
|
|
|

|
|