|
2003-02-13 08:25, Balu:
-
Most mindenki szenved??és másnapos??:))))))))
Jelentem alássan, nem vagyok másnapos, de majd merevre fagytam a -20 fokban, amíg beértem az irodába. Kávés rumot instállok.
|
|
|
Zuloaga!:)
Hiába a jakuzzid,ugyis kifolyik belőle minden,bimbi krémese is.A csoki meg a sajtos rolád az asztalon,persze a kávé is:))
Most mindenki szenved??és másnapos??:))))))))
Hiába megyek a csatira..hiába..csak @ van!Az is én vagyok:))Hol vagytok régi barátok???(
Vagy mikor hol vagytok?))))
A mosogatással megvoltam,megyek vételezni.))
sietek:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Rigo.!)
Kiszellőztettem,jöhetsz,nem tudom momentán Te most mit kívánsz:))De a káve+a tea+ a narancslé,sütik..vaniliás!csoki nélkül!:))
Minden az asztalon,szokás szerint!:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
bimbi!:))
Tegnap is voltam a csatin:sehol,senki....@ voltam.Mivel magammal nemigazán beszélgetek,nagyon elkeseredtem:((Nem az első ilyen "nihil" próbálkozásom:))Kellett Nektek
jakuzzis buli....ma azért megint belopozom.))
|
|
|
Balu, kar nem jarsz a csetbe, a Zulo meg ferfi gumisokat is hozot
|
|
|
Zuloaga, nem mondtad hogy bent fogunk zsakuzizni , en azt hittem kint leszunk az udvaron azert vettem a teli kabatot 
|
|
|
elckerlyck, az a te hibad volt mert meg ettek a csulkos paszujodat meg hogy "szelloztetes" nem fisz, fisz volt hanem bum bum 
|
|
|
Szellöztetés volt? 
|
|
|
Most mit kertelsz Körösztanyám?
|
|
|
Hat en is mentem tegnap gyanutlanul es johiszemuen, hogy ellazulok a jakuziban, de csak egy rakas reszeg embert lattam ulni egy nagy zomancos lavorban, ami igencsak bugyborekolt...
|
|
|
Balukám, a jakuzzit mindig viszem magammal a csetre, amikor megyek, igaz néha csak bokáig ér benne a víz mert Bimbi nagykabátban ül bele és felszívja vele a vizet.
A buborékokat a pezsgőből nyerjük,enni meg azt eszünk ami van. Tegnap a Bimbi a jakuzziban gyúrta a krémeshez a tésztát.Nagyon nem állt össze neki mert túl vizes lett. Hogy ezt elkerüljük, ha jönnél, hozz léci sajtos rolót.
Na csókollak!
|
|
|
Zuloaga:))
Ne szenvedj:))))))))))Leírtam Neked ott az asztalon van.Nem nézel az asztalra se már..
Minden a Tied amit ott találsz:)
A csatira meg minek az a sporteszköz??Na ezt meséld el ha tudod:menekülésre fogtad a kávézót?))))))
Egyébként remek sport!Hogy tudnálak követni))Kávéval persze:nehogy menetközben elaludj:))ÉLJEN a Sajtosrolád!!!!!
|
|
|
Bárcsak aludhatnék Balukám ... az este vittem a csetre a felfújhatós jakuzzimat ... még jó hogy leeresztettem mert abban aludtunk volna el.
A sajtosrolót pedig ÉN kértem mert ez a másik gyengém és néha nagyon rámjön az ehetnék, de itt nincs.
Jó, tudom, hogy lehetne csinálni viszont én elég béna vagyok a konyhában.
Jaj, de nagyon megkívántam! Kerítsetek nekem valahonnan! Elég lesz kettő!
SAJTOS ROLÓT KÉREK!!!! SZENVEDEK! MEGVESZEK ÉRTE ... jajajajajaj
|
|
|
Zuloaga:))
Lefogadom már alszol..))Ki korán kel,aranyat lel------kávé,süti,ital,sajtosrolo,tea,gyümölcslé-----
minden minden a TIED!::-is!))
Megyek mosogatni,rend a lelke mindennek:))Sietek....
|
|
|
elcker!)
Sajtos rolo??????
Nem fogtál ki rajtam:ott az asztalon,kóstóld meg.A csoda a gusztusunkba:jövök-megyek a boltba!!)
A kávé is kész:))
|
|
|
Kis türelmetlenek!:))
bimbi:))))))
bevágtam,naná!:))Süssél egy másikat,oly fincsi volt.Az ital meg nem ízlik:Kellene egy panaszkönyv ide talán?:))
Kóstold meg a Metaxa-t,az bejött..hátha:)
|
|
|
Kérem azt a caffé ollét vagy visszaalszok...
|
|
|
2003-02-11 20:17, Zuloaga:
-
Sajtos rolót kérek!
-
Hozzá egy "caffé ollé"
|
|
|
Sajtos rolót kérek!
|
|
|
Balu azt a mindenedet a nagy tabla kremes tesztat csak ugy "be fujni" na most mit adok ezeknek a csemeteknek itt ha? mindjar jon a Zuloaga is es a rigo aztan nem lesz mit tegyek elijukbe
Ajaj , na jo bele kortyolni ebbe triplibe elfelejtenni az egeszet
Pfujjjjjjjjjj...hat ez kominmagos micsoda ki iszi ezt meg
Te Balu fus le mar a kozertbe egy masik uveg utan de aztan ne gyere visza 3 ev mulva mint Kek feny Erzsike" 
|
|
|
Rigo:)
Rendben,nem szereted a csokit?ha lenne kakaó?Tejszinhabbal,no?
Most agitalsz?? Ha csokit nem eszem, akkor szerinted kakaot igen??
|
|
|
Koszi Bimbi, de azert hagyhattal volna belole tobbet is!!!
|
|
|
A vaniliás teás sütike az nem csokis.....Kostóld meg....!
|
|
|
Eszembe jutott miközben itt teszek-veszek:)
bimbikém.!)
odalett a krémesed,fujhatod:azt is megettem:))
Tettem Neked Triple sec-t helyette,ha jól esik:))
Rendben,nem szereted a csokit?ha lenne kakaó?Tejszinhabbal,no?
Zuloaga:)
Akkor maradhatunk a csokinál:ez bejött:))Kávét miért nem iszol?
Mosogatás rendben:minden friss az asztalon:))
|
|
|
Rigo , csak neked, sutottem egy nagy kremes tesztat ...tobiek csak csokizanak 
|
|
|
2003-02-11 13:22, Balu:
-
A csokidból meg megsúgom..:mindennap ettem én is:))Észrevetted?:))
Azt hittem egy kisegér tette, pedig a mogyorós csoki az nem sajtos!:-)
|
|
|
Nekem jó lesz az, amit nem kér a Rigó ... tehát a csokis!
Nyamnyamnyam.
|
|
|
Balu, dehogynem kerek! Sutit peldaul, csak ne legyen csokis.
|
|
|
Te KONYHATÜNDÉR:))Nagyon köszönöm a segítséget,rám is fér:))A csokidból meg megsúgom..:mindennap ettem én is:))Észrevetted?:))......ám itt ma másik csoki van!....négercsók:))na meg a mogyiscsoki:))
Ehhh.De jól esett ez a Kávé.!Finom volt a tejszinhab is:)
még jövök mosogatni........:))
|
|
|
Rigo!:)
Remélem ittál kávét,mást nem kérnél??Tudod minden van,süti,ital,csoki,tejszinhab...:))
Egészségedre a kávét:)
|
|