|
Tudtam, hogy ma be kell néznem ide. Sangria, süti, kávé - EZ élet egy szép vasárnap délután. Közben örök nagy szerelmem, Adamo énekli a háttérben, hogy: Tombő la nezzsöööö, zsönörröviendra páhhszöszoáhr...
|
|
|
Balu, isteni a kávé, isteni a tejszín, isteni az aprósüti, isteni vagy!
|
|
|
Maya, akkor csinálok egy kis sangríat ... Bimbinek csak Bambit adunk ...
Bimbi, Te, én úgy csíplek ... imádom az erős paprikát!

|
|
|
Hunor meg csak mosolyog:))
Miért nem ittál kávát?
Hiába friss kávé,hiába a tejszin és az aprósütik?
bimbikém mi is hiányzik Neked,?:))Mennem kell akkor anyagot vételezni,mert csak gyümölcslevek vannak..ám ha 18 éven felüli vagy bimbi:minden itt lesz!:))
Az ujonnan érkezőknek mondom:Minden az asztalon:Egészségetekre:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|

|
|
|
2003-02-01 23:33, Zuloaga:
Az a sangria nagyon jól hangzott, Bimbi a te ajánlatod egy kissé csipős:-)))
|
|
|
Zulo orulok latni itt is , en nem szoktam kavazni itt csak a hoza valo vizet iszom meg csak 
|
|
|
Maya
Tequilla csipos paprikaval tan? 
|
|
|
2003-02-01 17:11, Maya:
-
Látom kávézó működik, nagyon jó, úgyhogy gyorsan dobjatok valami italt ide.
Sangría megfelel? Esetleg kalimotxo? Vagy valami töményebb? Pacharán netán? Még töményebb kell? Na mondd! Mit kérsz?
|
|
|
Látom kávézó működik, nagyon jó, úgyhogy gyorsan dobjatok valami italt ide.
Balu neked puszi, csak ilyen serényen tovább is ahogy egy üzletvezetőtől illik:-)))
|
|
|
2003-01-31 16:17, rigojanos:
-
Megneztem a site-ot, szep
Nem talalok rajta UBUGE nevu ujsagirotol semmit
-
A redactia link alatt rámtalálsz. De, mint mondtam, az én anyagaim nem jelennek (még) meg. 
|
|
|
2003-01-31 16:12, rigojanos:
uff, az ilyesmi kellemetlen tud lenni. Voltam én is kínos helyzetekben, amíg a napisajtóban dolgoztam.
|
|
|
Megneztem a site-ot, szep
Nem talalok rajta UBUGE nevu ujsagirotol semmit
|
|
|
2003-01-31 16:07, ubuge:
-
Nalunk szept. 11 illetve az utana kovetkezo egy het nagyon nehez volt, mert a szaklapok nagy reszenek New York-ban van a szerkesztosege, es napokig nem mertunk kuldeni semmit sehova. Egy masik PR cegnel egy ismerosom aznap delutan kuldott valamit egy new york-i ujsagironak, aki nem volt jokedveben, es visszairt neki, hogy eppen a csaladjat keresi, ugyhogy nem er ra.
|
|
|
2003-01-31 16:05, rigojanos:
-
Nem utalod, mikor felhivnak telefonon, hogy megkaptad-e az emailt?
-
Nem nagyon hívogatnak, már megneveltük őket 
|
|
|
Nem utalod, mikor felhivnak telefonon, hogy megkaptad-e az emailt?
|
|
|
2003-01-31 16:00, rigojanos:
-
Változó, nem is én kapom a legtöbbet. Van egy hírszolgálatunk is, annak a szerkesztője néhány száz napi levelet kell átnézzen. Én jobban szeretem magam megnézni az általam választott oldalakon megjelenő híreket, kommentárokat, elemzéseket. Viszont van termékbemutató oldalunk is, az a halálom.
|
|
|
2003-01-31 15:55, ubuge:
-
A román PR-osok olyan szörnyen fogalmaznak, hogy sárgaságot kapok, amíg érthető szöveget faragok belőle.
-
Hanyat kapsz naponta kb? En nagyon szenvedek neha, hogy olyat irjak nemcsak a press release cimebe, meg az elso bekezdesbe, de az email subject line-jaba is, ami nem hasonlit a masik 150-re, amit az ujsagiro ugyanabban a temaban kap.
|
|
|
2003-01-31 15:57, rigojanos:
-
Az sem nehezebb, mint bármilyen más nyelven. Csak néhány helyesírási és fogalmazási szabályt kell betartani. Ez nem mindenkinek sikerül.
|
|
|
2003-01-31 15:55, ubuge:
-
En szepen fogalmazok, szagerto vagyok
Romanul sajnos meg probaltam.
|
|
|
2003-01-31 15:51, rigojanos:
-
Csodálatos. Küldhetnél egyet ízelítőül.
A román PR-osok olyan szörnyen fogalmaznak, hogy sárgaságot kapok, amíg érthető szöveget faragok belőle. 
|
|
|
2003-01-31 15:50, ubuge:
-
Ez az, csak a sok sajtóközleményből valahogyan emészthető, s, miért ne, olvasmányos anyagot illik csinálni. Általában van mit kínlódni vele
-
En vagyok az egyike azoknak, akik bombazzak a magadfajtakat sajtokozlemenyekkel
|
|
|
2003-01-31 15:48, rigojanos:
-
Ez az, csak a sok sajtóközleményből valahogyan emészthető, s, miért ne, olvasmányos anyagot illik csinálni. Általában van mit kínlódni vele 
|
|
|
2003-01-31 15:42, ubuge:
-
Azokat... Melyikeket?
-
Company profiles, industry trends, emerging technology, etc.
|
|
|
2003-01-31 15:40, rigojanos:
-
Vagom! Azokat en a munkam miatt olvasgatom, de neha meg elvezem is
-
Azokat... Melyikeket? 
|
|
|
2003-01-31 15:38, ubuge:
-
Vagom! Azokat en a munkam miatt olvasgatom, de neha meg elvezem is
|
|
|
2003-01-31 15:34, rigojanos:
-
Az általunk tölteléknek nevezett részbe írok, ez a magazin-szerű része a lapnak. Írok a legfrissebb technológiákról (most például a miniatürizált érzékelő-hálózatokról - Google search for smart dust) a számítástechnikához kapcsolódó személyiségek életrajzáról, kerül egy kis web-digest, satöbbi.
|
|
|
2003-01-31 15:32, hunor:
-
Nyáron, októberben, hehe. Még kaphatsz, ha gondolod, a címlapjaink egyre szebbek 
|
|
|
2003-01-31 15:33, ubuge:
-
Es kb. milyen temakrol irsz? Pelda segitene a motoszkalasban.
|
|
|
2003-01-31 15:32, rigojanos:
-
Hat romanul meg nem vagyok perfekt.
-
Sosem késő 
|
|