|
2003-01-28 02:02, Maya:
-
3 napja nem cigiztem, drukkoljatok, egy csomószor rohantam már el cigit venni ennyi idő után.
-
Látod, még sportolsz is: edzed a lábaid na meg az akaraterőd, az egészséged ...

|
|
|
3 napja nem cigiztem, drukkoljatok, egy csomószor rohantam már el cigit venni ennyi idő után.
|
|
|
Na most mar ha a tehenet megnyertek megkenne kerni Szabó Sándort fessen ujra nekunk is tobieknek legalab egy nyakba akaszto kolompot 
|
|
|
A pogácsához inkább a "scone" hasonit.
A crumpet laposabb, lukacsos tészta, az "english muffin" és egy kisméretü "pancake" szerencsétlen párositásából születhetett. Tipikus angol módon két egész jó dologból sikerült egy rosszabbat fejleszteniük.
|
|
|
Kedves Valéria!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK SOK SZERETETTEL!!!!!! és puszival
_________________ LISA /vitéz/ Svédország
Az igazi tartós boldogság titka, Isten müködése a lélekben!
|
|
|
Azt hiszem, hogy a clotted cream = tejszin, viszont a crumpets nem vagyok biztos, azt hiszem, hogy pogacsa. De ha tevedek javitsatok ki.
A dobostorta nagyon szep. Biztosan finom is, de en nem nagyon szeretem. Nekem inkabb briost adjatok a finom forro kakaohoz. Itt is meg lehet fagyni.
Valeria
|
|
|

|
|
|
2003-01-27 18:38, kaytee:
_Maya biztos tudja, hogy nevezik ezeket._
Maya sajnos nem tudja, soha életében nem vásárolt ilyesmit, mert nem vesz süteményt és nasikat, általában rájuk se néz. De angol teadélutánban benne vagyok:-)
|
|
|
Olyan szokatlan hideg van itt, hogy egy forró tea jól jönne.Finom uborkás szendvicsekkel meg mini-sütikkel.
Igazi angol teadélutánt rendezhetnénk. Kellene hozzá pár olyan dolog is, aminek a magyar nevét nem tudom, pl. crumpets, meg clotted cream. Maya biztos tudja, hogy nevezik ezeket.
|
|
|
Tan csak kifogytatok a kavebol? jo akor hozom a tea gazokat 
|
|
|
Kero üzenete a Forum topikbol:
2003-01-20 01:44, Maya:
-
Neked sűrgősen kell adnom valamit a torkodra...
-
Ne is mond, ugy nez ki kezdodo influenza 
|
|
|
Maya üzenete a Fórum topikbol:
2003-01-20 01:42, Kero:
-
At fogjuk látni kéhlekalássan
-
Neked sűrgősen kell adnom valamit a torkodra...jer a kávézómba te duli-fuli:-
|
|
|
ubuge!
Írd az irodád ajtajára :belépés garántált kopogás után!:)de a kilépés az bizonytalan!))
Óvatosabb legyél!
Mindenkinek itt a kávé,és minden+jég is :ubugenak!
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-01-23 21:07, Balu:
-
Hogy csináltad?Miért pont az ajtófélfának mégy neki?Más nem volt ott?))
-
Úgy, hogy hirtelen fordultam meg, hogy beengedjek egy kollegát az irodámba. Ha nem az ajtófélfát, hanem valamelyik kollegámat is leöntöm kávéval, még meg is vertek volna. Így azért csak jobb.
|
|
|
Maya, Balu
Kave fozo MADONAK, "dicaf" is van? 
|
|
|
Ubuge, mikor irtam "how about 1 million" nem 30 dolcsira gondoltam 
|
|
|
ubuge:)
Hogy csináltad?Miért pont az ajtófélfának mégy neki?Más nem volt ott?))
bimbikém:még nem tudja:)Nincs itt a KOS hava,se a kecske éve..valaki jöhetett volna szembe nem?
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Akor kepzelyetek el a nyugdijasok hogy elnek?vagy 1 fizetes a csaladba 2 gyerekel. Maya az en anyam nyugdija 750.000 Lej ebol nem lehet meg elni.Meg jo hogy kint van a lanya kulfoldon.
|
|
|
2003-01-23 16:04, Maya:
-
A szomorkás inkább az hagy nagyon sok árat viszonyítanak a nyugati valutákhoz (dollár és euro). Így az üzemanyag, az energia s még jó néhány dolog folyamatosan drágul, a fizetéseket meg ritkán emelik. Én ugyan dollárfüggően kapom a fizetésem, de attól még nem dicsekszem különsebben.
|
|
|
2003-01-23 15:39, ubuge:
Köszönöm a felvilágositást.
Ahogy most hirtelen számolgattam magamban, biztos vagyok benne, hogy normális életre, ahol nem drasztikus egyensúlyozásra van szükség anyagilag minden egyes hónapban, nem elég.
...nem is tudok mit mondani...
|
|
|
2003-01-23 15:32, Maya:
-
1 ft = kb 150 lej
hogy mennyiből lehet tisztességesen megélni, az nehéz kérdés. A kiló kenyér 10-15.000 lej, egy liter tej 10.000 körül van. Az átlagkereset valahol 5 miliió körül mozog, de ez nem föltétlenül elég: Bukarestben a napokban robbant ki a botrány, mert egyes tömbházakban a havi közköltség meghaladta az 5 milliót (a nyugdíjak általában kisebbek).
|
|
|
Tényleg, lejben mennyi egy átlagéletmód? Ill. mennyi az, amiből már tisztességesen meg lehet élni? Mennyi egy kiló kenyér és 1 liter tej? Milyen a lej a forinthoz viszonyitva?
|
|
|
2003-01-23 15:30, ubuge:
-
Főleg, ha lejben kapom a milliót
(kb. 30 USD)
-
Akkor majd kérj milliárdot:-)))
|
|
|
2003-01-23 15:18, Maya:
-
Viszont, ahogy Balu is rámutatott, ezáltal a meggazdagodás útjára léptél:-))
-
Főleg, ha lejben kapom a milliót
(kb. 30 USD)
|
|
|
2003-01-23 14:34, ubuge:
Viszont, ahogy Balu is rámutatott, ezáltal a meggazdagodás útjára léptél:-))
|
|
|
2003-01-23 14:17, Maya:
-
Így jár, aki nekimegy az ajtófélfának s leönti magát kávéval. Mehet pereskedni.
|
|
|
2003-01-23 09:34, Balu:
bimbi,nem tudom ubugenak kit kell perelni?))))
-
Én ugyan nem a Bimbi vagyok, de szerintem a munkehelyét kell perelni mert gondatlanul alkalmaz kávéfőző személyeket, evvel harmadfokú égési sérülést a dolgozónak, és több napos kiesést a munkából.
|
|
|
Ubugenak nem én adtam a forro kávét.))!
Már ma is itt van készen:tessék parancsolni!))
De hol az a tortaaaaaaaa?))??
bimbi,nem tudom ubugenak kit kell perelni?))))
Ma is itt a jégkocka is...Magyarázom a bizonyítványom....:)))
|
|
|
2003-01-22 21:11, bimbi:
"Ubuge itt a lehetoseged meg gazdagodni ki adta a foro kavet neked? kerj kar teritest How about a Million?
-
Bimbi te szörnyen meg vagy áldva azzal a üzleti érzékkel:-))
Kaytee, hol is van aza Mozart torta?
|
|
|
Kávét kérekszépen, azt se bánom, ha jeges.
Mellé felajánlom a közösbe a tegnap vásárolt Mozart torta maradékát. Csokis, és sok marcipán van benne. Megkóstolná valaki?
Garantáltan nem hizlal.
|
|