|
Kedves Bovika, nagyon jo pihenest kivanok Abanoban! Valamikor regen mi is voltunk ott, közben ketszer elmentünk Veronaba hogy ket csodas szabadteri operaelöadast megnezzünk.
Mindenkinek szep hetveget, a Nemetorszagban elöknek most haromnapos ünnepjük van, es az idö is csodas, szoval ki a szabadba, eljen a venasszonyok nyara!
|
|
|
2011-09-30 10:11, Balu:
Nagyon jól esik, hogy törödtök velem
Akinek nincs családja, az örül a barátoknak!
Kellemes hétvéget mindenkinek!
|
|
|
Bovikám
Busszal már utazzál ,az biztonságos és élvezetes is.Én Veled vagyok gondolatban 
|
|
|
Bovika, utazz csak es ne felj egyedul. En mindeg egyedul utazom, es sohsem volt problemam. Erezd jol magad, az elet rovid, ki kell hasznalni minden percet!
|
|
|
2011-09-29 07:16, Balu:
Miért ne utazna egyedül Eddig is számtalanszor megtette már, és mitől kéne félni egy buszban???
|
2011-09-29 07:16, Balu:
-
Mindenesetre a vitához hoztam kiflit,kalácsot,kakakót,cappuccinot és kávét is.
Mert ki vitázott
Itt, csak beszélgetünk
Különben eldölt, hogy hova és hogy utazom:
Abano Terme a cél busszal
(Majd 2 hét mulva)
|
|
|
Mindenesetre a vitához hoztam kiflit,kalácsot,kakakót,cappuccinot és kávét is. Jó étvágyat !
Mi dolgozunk ezerrel,rakjuk fel a mennyezetre az infrapaneleket,főként a Fiam én "csak" takarítok. Leszakad a derekam
Télen majd megnyugszik vagy nem Szerencsénkre ez a jó idő
Bovika ! Egyedül ne utazz !Azért biztos ami biztos 
|
|
|
2011-09-27 15:37, Tihi:
Na azért, ilyen gyorsan nem adom fel a terveimet.
Mennek buszok minden irányba, csak persze az nem vonat, ahol állva-ülve-fekve lehet haladni:-)
Itt van egy bisztró buszos, emeletes és az alsó része bisztró. Lehet enni-inni.
Ilyennel játram már be fél Európát.
Persze ez, nem vinne el soha Bajára
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Kedves Bovi,
idösek vagyunk és nem leszünk fiatalabbak, ezt el kell ismerni. Vonattal Svédországon kereztül 2 napig tartana az utazás, több mint 2000 km. A repülötereken meg undorodok aa állandó sorba állásért.
Sajnos egy helikopter utazása Mo-ra jó 13000 euróba kerül és az nagyon nagy pénz. Úgy látszik, itt fogom utolsó éveimet tölteni.
üdv. Tihi
|
|
|
2011-09-27 10:46, Balu:
Én nem mernék egyedül elutazni
Valahogy, nagyon igazad van Baluka!
Mikor a jegy véget az állomásra mentem,reggel 9 körül, láttam a sok kételyes kinézetű alakokat, meghökkentem. Főleg azért, hogy egész éjjel vonaton lettem volan.
Eddig soha nem volt ilyen gondolatom, de most, mégsem vagyok már mai gyerek
Valószínű Abanot választom a pihenésre
Legyen szép napotok!!!
|
|
|
Baluka, a gyönyörü nap nekünk a lustasagunk napja. Itt van, harangozzak a delet, en meg a gep elött ülök, a hitves meg most kezdi a borotvalkozast....
Szerencsere ez ritkan fordul elö, es ilyenkor mindig rossz a lekiismeretem....
|
|
|
Gyönyörű napot Mindenkinek.
Hoztam ,készítettem hársfateát,csalóka ez a reggeli hideg
Bovika
Én nem mernék egyedül elutazni 
|
|
|
Kedves Bovika, hat a repülöjegy meg elviselhetö aron van, persze Neked aztan a repülö terröl meg el kell jutnod valemelyik palyaudvarra, es tovabb utazni Bajara.
Faradsagos, de azert olcsobb, mint vonattal!
|
|
|
2011-09-25 11:20, ravic:
Azert elöbb iszom egy jo capuccinot Balukanal....
Ugyan ezt teszem én is
Itt is szép az idő, de most én inkább haza mennék, Bajára.
Annyira a fejembe vettem, hogy egész nap a menetrendeket bújom
Kocsival egyedül nem megyek, férj nem akar elutazni
Nekem a vonatozás a kedvencem, de ma már nagy luxus.
Vonattal Bp-Frankfurt kb 350€ repülővel 178€
Minkettő oda-vissza.
Kicsit vicces, ugye?
|
|
|
Szep vasarnapot mindenkinek! Nalunk kitört a jo idö, hetagra süt a nap, ugyhogy irany a közeli erdö, aztan valahol kiülünk egy padra olvasni. Tegnap megint bevasaroltam kedvenc könyvesboltomban..
Azert elöbb iszom egy jo capuccinot Balukanal....
|
|
|
Bovika
Tudod egy sor szőlőnk volt....megettük
Pihenjünk mi !
|
|
|
2011-09-24 09:20, Balu:
Szüretelni senki nem megy ?
Hu, dehogy nem! Ha meghívsz, azonnal!
|
Ravicka
Tejbegriz,fogászatután csak pépest egyél.Jó hogy túl vagy rajta
Kávét és teát,habos kakaót készitettem fonottt mazsolás kaláccsal.Jó étvágyat!
Szüretelni senki nem megy ?
Szép hétvégét Mindenkinek 
|
|
|
Baluka, persze hogy kerek finom teat, ma voltam fogorvosnal - etlen-szomjan - mentem oda, ugyhogy most mindent iszok! Igaz, most, hogy valaszolok,mar estefele megy - egesszen eltevesztettem az idöt - ilyenkor mar lehet, vacsora utan valami mast is inni, mint kavet -teat! Biztos van valami jo eldugva a szekrenybe Baluka nem igaz?
|
|
|
Ravicka
Semmi kávé vagy tea? 
|
|
|
Jo reggelt minden Forumozonak! Baluka: A szokasos Büffe volt reggel a hotelünkben, persze nehany taji jellegzetesseggel, pl. a tiroli sonkaval, vagy a frissen keszült alma-pürevel, erre fele rengeteg alma van, minden fele fajta.
|
|
|
Jo reggelt minden Forumozonak! Baluka: A szokasos Büffe volt reggel a hotelünkben, persze nehany taji jellegzetesseggel, pl. a tiroli sonkaval, vagy a frissen keszült alma-pürevel, erre fele rengeteg alma van, minden fele fajta.
|
|
|
Bovika
Boldog szülinapot,utólag is.A Fiamnak is most ünnepeltük a szülinapját.Finom cappuccinot főztem neked.
Ravicka
Azért a rosszat leszámítva szép utatok lehetett.Tirol az Tirol Mit reggeliztetek ott?
|
|
|
Bovika itt is kivanok Neked (megtettem a Köszöntöszobaba is) jo egeszseget, es minden lehetö jot - igy utolag - születesnapodra.
|
|
|
Szep napot mindenkinek, visszajöttünk - bar egy kicsit kesöbb mint terveztük - Del-Tirolbol. Egesz idö alatt 26-28 C meleg volt, majd az elutazasunk elötti ejjel elkezdett a ho esni, es egyfolytaban esett masnap delig. Kb.fel meteres hotömeg esett le.Igy aztan maradtunk meg egy napot, masnapra aztan gyönyörü napsütes lett, olvadt, csak a Dolomitok tetejen maradt meg ho. Na igy volt nyarunk is meg telünk is - hacsak nagyon rövid ideig is - Del-Tirolban!
|
|
|
Tihi
Jó étvágyat hozzá,remek eledel
Bovikának készítettem cappuccinot és Ravicnak is 
|
|
|
Köles - holnap
A mélyhütöben van egy adag gombás-húsos köles étel,
azt majd reggel kiveszem olvadni és ebéd/vacsoránk du 5kor az lesz. 
|
|
|
Boszildi
Javulgatok lassan.Köszike a segítséget,majd jövök.Csináljuk a fűtést is,annyira kevés az időm.
Várunk vissza szeretettel
Bovika,Ravic,Tihi,Egyedls,terített az asztal . Áfonya tea is van.Tihi,milyen volt a köles?Ugye nem rossz és hasznos is : )
Szép hetet nekünk és Mindenkinek 
|
|
|
Főztem kávét, kapucsínót, van tea is, ha valaki azt kér.
Most máshol fogok kávézni, de jövök vissza, és ez nem fenyegetés.
Kellemes hétvégét, szép napokat Mindenkinek. 
|
|
|
2011-09-17 19:52, Tihi:
Kedves Tihi, gyönyörű színharmónia.
|
|