|
2002-12-14 15:40, bimbi:
ok:-)
|
|
|
Maya meg beszelgettunk majd 
|
|
|
Balu jol jon a segitseg a "Mi vagyunk" -Chatnel be van irva a mai bulinak Menuje
Anyi finomsagnak kel sok szakacs is 
|
|
|
2002-12-14 14:35, Kero:
Nagyon szép kanna. Kávét köszi.
_________________ M.
|
|
|
2002-12-14 14:08, Balu:
-
Szevasztok:)
Kave keszul Balu...

|
|
|
Szevasztok:)
Kérek egy nagy adag kávét tejszinhabbal.
A bundáskenyérnek már ugyis annyi...))
Én sütöm a hust bimbikém:))jöhet a bor erre is.))
Szép napot Mindenkinek:)
Sietek vissza a kávéért:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2002-12-14 12:30, Maya:
-
Egyáltalán: JÓ REGGELT MINDENKINEK! ))
Csak nem a kávé rotyog mogotted?
Joreggelt kedves
|
|
|
2002-12-14 05:14, bimbi:
Okés Bimbi:-)) Jó reggelt mikor felkelsz. Egyáltalán: JÓ REGGELT MINDENKINEK! ))
Az elöbb olvastam néhány sort Popper Péterrel a készült riportkönyvben, és egyből te jutottál eszembe ill. a tegnap esti rövid beszélgetésünkből egy mondatod.
A sorokat bemásoltam a "család,szabadidő" fórumon Balu topicjába melynek képtelen vagyok megjegyezni a nevét.
|
|
|
Maya,fejel fel...ma borozunk , nincs heje a nathanak , mond neki foglalt vagy ma a bulival 
|
|
|
2002-12-13 20:41, Maya:
-
Van időm, oké mindjárt megyek csak csinálok valami meleget
-
Ott vagyok ! nem sokaig,csak par percem van.
|
|
|
Van időm, oké mindjárt megyek csak csinálok valami meleget és veszek be gyógyszert nyomott vagyok nagyon. Bocsánat.
|
|
|
Megyek most Calyx, nincs ma kedvem itt lenni és mondanivalóm sincs.
Még egy kis ideig emilközelben vagyok, aztán rendezek egy csendes estét olvasással, zenével és teával. Fáj a torkom, és jön a bölcsességfogam remélem ez nem fogja elrontani az ünnepeket számomra.
szia, Maya
_________________ M.
|
|
|
2002-12-13 20:30, Calyx:
Maximum 15 percre van, gyalog abszolút belefér. De ha lehetséges, egyébként sem használok közjárművet.
Csomagolás jól hangzik, de nem volt elöttem teljesen hogy akkor most hogyan is kellene csinálnom.
Én pedig ma nagy faágakat láttam és arra gondoltam holnap veszek, jól fog mutatni és már rég akartam csak sehol nem láttam.
|
|
|
2002-12-13 20:33, Calyx:
-
Maya ,
van idod a chat szobara ?,ha igen ? kb 10 perc mulva ott leszek kb. 15 percre,az okay ?
-
En is megyek!!
|
|
|
2002-12-13 20:30, Calyx:
-
Emlekszem mikor a Tetenyi uti korhazban szuletett a kicsikem,es mostmar felnott.
Esett a ho a kis oszibarack arcara mikor polyaban hazavittem,pont karacsonykor engedtek haza a korhazbol.
|
|
|
Maya ,
van idod a chat szobara ?,ha igen ? kb 10 perc mulva ott leszek kb. 15 percre,az okay ?
|
|
|
Maya,
milyen messze van toled a Courthouse ? gyalog elered ? Jol hangzik,en is az olyan kicsi muvesz filmszinhazakat szeretem.
Este becsomagoltam a szuletesnapi ajandekokat,megtanultam a franciaktol,hogy hogy kell csomagolni ragasztoszalag nelkul.
Volt itthon szines selyempapirjaim,es kicsit visszahajtok a vegebol,aztan megegy reteg mas szinu selyem papir,abbol is visszahajtok,aztan megegy mas szinu selyem papir,es abbol is visszahajtok es a 3-at visszaforditom,es a visszahajtott reszeket egyutt ujra hajtom es igy szep szines 3 csik lesz a csomag tetejen es vegen celofannal,es ugy ra raffia,szepek lettek.
Viragot rendeltem (volna),de tul keson :-( (ez a baj a decemberi szuletesnapokkal,mindig el vannak foglalva a karacsonyra),de vettem rengeteg nagyon szep viragot es van egy antik
gyomyoru vazam az 50-es evekbol (gyujtom oket) abba magam megcsinaltam,nagyon szep lett.Hallgattam kozben Beethovent (symphony No.5),
O is december 16.-an szuletett :-)
Emlekszem mikor a Tetenyi uti korhazban szuletett a kicsikem,es mostmar felnott.
Esett a ho a kis oszibarack arcara mikor polyaban hazavittem,pont karacsonykor engedtek haza a korhazbol.
|
|
|
2002-12-13 15:36, ubuge:
-
Kihul a kaved szepocsem Az otodik a Turulban.
|
|
|
2002-12-13 15:20, rigojanos:
-
Az otlet csak a nemkivant borkemenyedes lehetosegenek figyelembe vetele miatt lett elvetve.
-
Akkor továbbra sem érdemes rugdosni a porszívót.
|
|
|
2002-12-13 15:03, ubuge:
-
Meg vagyok győződve, hogy az ominózus eset után
-
Az otlet csak a nemkivant borkemenyedes lehetosegenek figyelembe vetele miatt lett elvetve.
|
|
|
2002-12-13 10:03, ubuge:
-
Szerintem fapapucs.
-
és egy hollandiai utazás ha lehet mostanában.
|
|
|
2002-12-13 14:58, rigojanos:
-
Ne hidd, hogy nem fordult meg a fejemben ez a megoldas.
-
Meg vagyok győződve, hogy az ominózus eset után
|
|
|
2002-12-13 10:03, ubuge:
-
Szerintem fapapucs.
-
Ne hidd, hogy nem fordult meg a fejemben ez a megoldas.
|
|
|
2002-12-12 16:52, Maya:
-
2002-12-12 16:50, rigojanos:
Nem szandekos rugdalozasrol volt szo.
ok:-))) Akkor neked nem nyugtató kell.
-
Szerintem fapapucs.
|
|
|
2002-12-12 16:50, rigojanos:
ok:-))) Akkor neked nem nyugtató kell.
|
|
|
2002-12-12 16:17, Maya:
-
Hát a porszivós jelenet nem ezt mutatja...
-
|
|
|
2002-12-12 16:36, Maya:
-
Na akkor törlöm:-(( Seven eleven...phű
-
Isten orizz kedves
|
|
|
2002-12-12 16:21, Kero:
"megnyiltal mint a Seven Eleven ezzel a topikkal "
Na akkor törlöm:-(( Seven eleven...phű
|
|
|
2002-12-12 16:14, Maya:
-
2002-12-12 16:07, Kero:
Itt a kávéd te duhaj:-)
Duhaj...moi? Koszonom a lattét? kedves...megnyiltal
mint a Seven Eleven ezzel a topikkal
Receptet Fillmore East 789125 ANK cimre kuldje.
|
|
|
2002-12-12 16:07, rigojanos:
-
Nem tom. Meg nem kellett.
-
Hát a porszivós jelenet nem ezt mutatja...
|
|