|
Maya.
nagyon jo program lesz nalad a 'sarokhazban' Cornerhouse,lattad ?
"where do we go from here ?"
16 Nov - 22 Dec
Eva Ursprung
http://ursprung.mur.at/
Heimo Ranzenbacher (nagyon tetszik amit ir,es amennyire erdekel teged a metafizikai ugyek,azt hiszem erdekel Teged is)
http://www.kunstradio.at/ZEITGLEICH/CATALOG/ENGLISH/ranzenb-e.html
Jennifer and Kevin McCoy hazaspar
http://www.mccoyspace.com/press/artforum.html
Mike Stubbs
http://www.werkleitz.de/events/biennale2000/E/katalog/stubbs.html
"Showing different aspects of psychological behaviour both in individual and social situations, the exhibition comments on the nature of human activity as observed through the lens of a camera."
ES !!!!!
Sat 16 Nov, 2.00pm errol lesz beszelgetes ami ingyenes ott (2. emeleten)
a cime:"artists discuss art and new media"
Szerencses vagy,ilyen klassz helyen lakni,mint ahol laksz :-)
muszaly volt ide is feltennem,nagyon tetszik:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=587&forum=54&0
|
|
|
Leugrottam a Tescoba, és olyan lelkiismeret furdaládom van, egy sarokban sirdogált egy fiatalnak tűnő lány (a sötétben nem láttam jól) s mialatt azon gondolkodta, hoyg oda kellene menni hozzá, megkérdezni tudok e segiteni valamiben, szép lassan mentem tovább s a végeredmény az lett, hoyg hazaértem s én még csak a gesztust sem tettemmeg a segitőkészség felé.
_________________ M.
|
|
|
Úgy tűnik 2 napja én éltetem a fórumot:-)
_________________ M.
|
|
|
Ma se délután, se este semmi forgalom,mi történt veletek?
Na mindegy, én kihasználom az alkalmat és egy csendes, pihenős estét rendezek magamnak, hatalmas alvással. Úgyhogy jó éjt nektek.
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 22:15, Calyx:
Mindenki jön látogatóba ))
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 21:47, elckerlyck:
-
Mi par saroknyira leszunk 1 honappal ra :)
Craven Terrace
Elckerlyck,setaljatok le a Bayswater Rd-ra es ott van a kedvenc kocsmam :)
Hattyu a neve,(Swan Tavern)
|
|
|
Szilveszter:
|
|
|
2002-11-06 21:18, ubuge:
-
Akkor helyesbítek: kellemes estét kívánok
-
Neked is
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 21:16, Maya:
-
Köszi, de ilyen korán fél évben egyszer fekszem le,ne felejtsd el, hoyg itt 1 órával korább van, mint nálatok.
-
Azt hiszem, kettővel is. Én már kezdek átmenni zombiba, úgyhogy vonulok szép lassan haza. Csak marad holnapra is egy kis munka, írok egy betétet egy kis háttérinfóval, azzal majd megtelik a 2 oldal.
Akkor helyesbítek: kellemes estét kívánok 
|
|
|
Köszi, de ilyen korán fél évben egyszer fekszem le,ne felejtsd el, hoyg itt 1 órával korább van, mint nálatok.
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 20:58, Maya:
-
Ez igaz. Mennem kell most már, jó éjszakát neked és köszönöm a beszélgetést.
-
Viszontköszönöm. Szép álmokat kívánok.
|
|
|
"a böngésző észben tartja a kinyitott oldalakat"
Ez igaz. Mennem kell most már, jó éjszakát neked és köszönöm a beszélgetést.
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 20:43, Maya:
-
S a cimét persze elfelejtetted...
-
Általában nem jegyzem a címeket, a böngésző észben tartja a kinyitott oldalakat. Valószínűleg félrekattintottam valahol. Ami nem is olyan nehéz 20 nyitott ablak között.
|
|
|
S a cimét persze elfelejtetted...
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 20:39, Maya:
-
Még egy kávé? Mennyi van hátra a 200 szóból?
-
Akkor bizton nem alszom az éjjel, legfennebb kiskegyedről álmodozom. Már a vége felé tartok, de a befejezés sem mindig könnyű. Most éppen egy olyan oldalt keresek, amin volt egy pár hasznos infó, s elnavigáltam onnan. Ejhaj.
|
|
|
Még egy kávé? Mennyi van hátra a 200 szóból?
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 20:30, Maya:
-
Nem. Min múlik egyébként? hangulaton? organizáción? ...ez is az is.
-
Úgy, ahogy mondod. Ez is az is. Végigböngészni a netet, összeszedni az adatokat, majd megemészteni őket a mélyen tisztelt olvasók számára. Idő kell hozzá, az emésztéshez meg hangulat.
|
|
|
_Nem mindig jön össze._
Nem. Min múlik egyébként? hangulaton? organizáción? ...ez is az is.
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 20:18, Maya:
-
Azok pedig jól itélnek
-
Ajánlom is nekik melegen Annyit néha érzek azért, hogy többre is képes lettem volna egy-egy anyagban. Nem mindig jön össze.
|
|
|
Azok pedig jól itélnek, maximalistának tűnsz, úgyhogy a te nem elégedettséged nem biztos, hoyg "gyenge" munkát jelentene.
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 20:02, Maya:
-
ááá, értem. S sikerül ilyeneket irnod? Szereted csinálni? Na nem az újságirásra gondolok, hanem most épp a "szines, szórakoztató anyagokra"
-
Igyekszem, azért ülök benn. De azért előfordul, hogy nem vagyok megelégedve azzal, amit leadtam. De majd ítélnek a kliensek.
|
|
|
Számítógépekről regélünk a nagyérdeműnek. Nekem jutottak a "színes" szórakoztató(bb) anyagok
-
ááá, értem. S sikerül ilyeneket irnod? Szereted csinálni? Na nem az újságirásra gondolok, hanem most épp a "szines, szórakoztató anyagokra"
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 19:40, Maya:
-
Pukkadnak? Nekem nem esett le, hogy az egérre gondolsz.
Milyen újságba irsz?
-
Számítógépekről regélünk a nagyérdeműnek. Nekem jutottak a "színes" szórakoztató(bb) anyagok
|
|
|
-
Tényleg, de azért nem árt néha pukkasztani az olvasóközönséget.
-
Pukkadnak? Nekem nem esett le, hogy az egérre gondolsz.
Milyen újságba irsz?
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 19:35, Maya:
-
egérnek szebb ))
-
Tényleg, de azért nem árt néha pukkasztani az olvasóközönséget.
|
|
|
_
Patkányom márpedig van, azzal bököm ide-oda a kurzort a képernyőn (jobb helyeken egérnek is becézik). A cigiről meg tényleg ne beszéljünk.
-
egérnek szebb ))
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 19:24, Maya:
-
Patkányod nincs is:-)) Magadról ömlenie kellene a szavaknak, tapasztalatom szerint ez majdnem mindenkinek könnyen megy,mégha egyébként beszélni nem tud.
-
Patkányom márpedig van, azzal bököm ide-oda a kurzort a képernyőn (jobb helyeken egérnek is becézik). A cigiről meg tényleg ne beszéljünk.
|
|
|
2002-11-06 19:11, ubuge:
-
Nem is sok, nem is túl kevés. Szinte többet használom a szó-számlálót, mint a patkányomat. Cigi meg ki kellene tartson a cikk végéig, mert ha nem akkor elhiszem hogy tényleg túl sokat dohányzom (ami amúgy tökéletesen igaz).
-
Patkányod nincs is:-)) Magadról ömlenie kellene a szavaknak, tapasztalatom szerint ez majdnem mindenkinek könnyen megy,mégha egyébként beszélni nem tud. Irigylem is ezt a képességet.
A cigivel kapcsolatban most kitérhetnék az egészségedre, de nem teszem mert én is dohányzom és halálosan idegesit mikor valaki azt hozza szóba:-) Hát persze, mert tudom, hoyg igaza van
_________________ M.
|
|
|
2002-11-06 19:08, Maya:
-
Koszi Rovidet meg nemittam Zsofival, jaj dehonnem!!, egyszer egy napfelkeltet vegigneztunk budarol - ahun Tie, kviki s par mas, feldecis barackos uvegekkel voltak felszerelve
Huhhhhhhh, jolesett a Jack, merci!
|
|
|
2002-11-06 19:17, Maya:
-
2002-11-06 19:11, ubuge:
Nincs közért a közelben, hoyg kiszaladj venni? Addig is megmozgatnád magad legalább. 200 szó már nem olyan sok.
-
Nem is sok, nem is túl kevés. Szinte többet használom a szó-számlálót, mint a patkányomat. Cigi meg ki kellene tartson a cikk végéig, mert ha nem akkor elhiszem hogy tényleg túl sokat dohányzom (ami amúgy tökéletesen igaz).
|
|