|
Van egy perced elky gyere bé csattogni.
|
|
|
It is in the hand of the beholder :-|
|
|
|
It's in the mind of the beholder.
|
|
|
Már megint kezded a kétértelmü megjegyzéseket
Azt csodáxol, ha felugrunk rá.
|
|
|
Zsebkendot szinte minden filmre erdemes vinni. Mindig hasznat lehet venni valamilyen modon.
|
|
|
Zsebkendöt vigyél magaddal, Engelchen!
Halálra fogod magad röhögni - néha "unfreiwillig komisch"
A Lilo Pulver még fiatal benne és szép. Félre a schmarrn-t, nyelvgyakorlásnak bizti Ok, de ne várj túl sokat töle.
Kuß&kiss
|
|
|
Erdekes volt, hogy a hollandok milyen jol beszelnek angolul. De vegul is ra vannak kenyszeritve, hogy allandoan hasznaljak az angolt. A film posztereket sem forditjak le, ami eredetileg angolul van mikor bejon az orszagba, beken hagyjak, ugyhogy kenytelenek jol beszelni az angolt.
|
|
|
Sziasztok,
Megyek ma este a Goethe Institut-ba megnezni:I Often Think of Piroschka (Ich denke oft an Piroschka)
1955
http://us.imdb.com/Title?0048193
http://www.cyberkino.de/entertainment/kino/102/102425.html
Elckerlyck lattad ?
.........
konyvben is megjelent:
Title: Ich denke oft an Piroschka
Author: Hugo Hartung
Published By: Deutsche Buch-Gemeinschaft
1956
|
|
|
Micsoda szemermetlen kijelentesek! Csak a honaljamat borotvaltam meg, semmifele mas modon nem sertettem kozszemermet. Meztelenkedessel foleg nem.
|
|
|
Jó reggelt! Hallom a kotyogót!
P.S.: nem volt este semmi sodrás, csak egy pohár vörösbor. Thja, kérem a szolgálat, pláne ha "Frühdienst" 
|
|
|
Maya kedves, ha még olvasod a topikot ma este - Welcome back.
Levelek, elhalo hangok a levelesládádban 
|
|
|
ugy tunik megtalálta amit keresett 
|
|
|
es mit talal abban a pakban az ajandekok kozott, he? 
|
|
|
Cinkos mosollyal néz vissza ... !!!
|
|
|
elckerlyck kotorászik az amszterdami pakkban...
|
|
|
Visszanéz ...
mentem vacsizni 
|
|
|
Rigo kikonyokol az ablakon, szemleli a Rue de la Pompe forgalmat ...
|
|
|
be kell jegeljem magam!
|
|
|
Rigó csak a french maid kosztumot találja ...
|
|
|
Te Jóisten, már megint a fantáziám! Rigóval egy párizsi hotelban, és Rigónak nincs mit felvennie! Milyen a pirulos smiley?
|
|
|
Jesszasz, publikus naszejszaka volt, s elo lettetek allitva ??
Varjuk a reszleteket hugicám.
|
|
|
Hunor, ott voltam, amikor valakinek mesélték 
|
|
|
Varnod kell holnapic a juicy reszletekre, most tenger a dolgom. Elozetesnek annyit, hogy volt minden, meg police station is...
|
|
|
szinhaz, mozi, zene élmény rigo?
|
|
|
Itt az ideje az elmenybeszámolonak pumpkin 
|
|
|
Igen, idealis esetben ez kellett volna, hogy tortenjen. Veszett mar el maskor is csomagunk, de mindig kiszallitottak.
|
|
|
elckerlyck: miert, te voltal azon amszterdami kavezokban, ahol olyan furcsa alakuak a cigarettak?
Hunor
|
|
|
Kedves rigojanos,
<< De ugy, hogy nekunk kellett kimenni mind a kettoert a repuloterre, es a masodik borondot a futoszalag mellett talal]tuk meg, ahol mar 6 oraja hevert!>>
Itt USA-ban ezek szerint jobb a service: az idén juniusban német turistáim voltak, Hannoverböl indultak, Párizsban szálltak át a direkt gépbe Los Angeles felé. Egyszerre lett minden csomag leadva, de csak a fiatal asszonyé nem érkezett meg! Air France volt. Faxokat küldtem, mert untam a telefonzenét hallgatni, másnap este telefonáltak, hogy az elsö csomag kb. éjjel 2-kor lessz kiszállitva s hagyjak egy cetlit kint, miszerint szabad ott hagyniuk. Megtettem, de direkt fent is maradtam, mert nem tudtam, hova teszik le s azt sem, hogy reggelig nem-e lenne baja ott. Pontosan 2 elött 5 perccel itt volt a börönd! A második csomag, mely egy hütödoboz volt tele Mohrenkopfokkal, amiket én kértem 3 nappal késöbb lett délben szállitva, azt személyesen tudtam megköszönni.
Mikor mi a 80-as években Brüsselben voltunk, lányom böröndje továbbment Frankfurtba, hogy miért, nem tudom, de délután, pár orával kösöbb le lett szállitva a Hotel Métropole-ba ahol laktunk. Ugyanazt tapasztaltam egyszer mikor Zürichben nem érkezett meg velem a koffer, mert sürgetett átszállás volt New Yorkban a Swissairre. Másnap szállitották házhoz a böröndöt. Bahamas-n szintén lekésett a koffer Miamibol átszállva, s ott is pár orával késöbb jött meg kiszállitva a hotelba.
Mostohaapám viszont mikor 93-ban idejött 6 hétre, sajnos sose kapta meg a böröndjét, KLM volt a szállito. Baselban késve indult a gép francia straik miatt, s igy Amsterdamban lekéste a direkt repülöt Los Angelesbe. Elküldték hotelba amit a KLM fizetett de neki valaki azt mondta, ne törödjön a böröndel, azt elintézik. Mikor itt megérkezett, a koffer sehol, mikor férjem elvitte be LAX-re reklamálni a KLM-hez, adtak neki $ 300.-t ruhát venni (külön biztositása nem volt neki mint nyugdijazott biztositási alkalmazottnak )s mondták neki, ha ilyen történik, vinni kell a böröndöt magával mert nem szabad 24 orán tul a reptéren hagyni. Az aki ott elemelte, jol járt, volt benne egy nerc- és egy fokabunda, melyeket nekem küldött anyám.
Andrea
|
|
|
Külön - külön se?
|
|
|
Nem voltam olyan kavezoban, ahol furcsa a cigaretta...
|
|