|
Javulást a betegeknek !
Boszildi jó a hársfavirág és még hűsit is. Ma nagyon meleg lesz és holnap is.
Készítettem fagyit is bennt van a hűtőben !
Ravicka !
Gyógyuljál,ma már Felétek is jobb az idő nem?
Bovika !
Türelem...türelem...
Jaj nekünk megvan a rallysprint első helyezése a Fiamnak! Nagyon örülünk Vendég ma is jön 
|
|
|
2011-06-20 14:06, bovi:
Bovika, további javulást kívánok a férjednek.
|
|
|
2011-06-20 12:04, ravic:
Ravicka, felajánlom a frissen szedett hársfavirágomat is, csak gyógyulj meg.
|
|
|
2011-06-18 10:03, Balu:
Baluka, hétvégén vidéken voltam, és hársfavirágot szedtem. Már csak szárítani kell, és ihatom is.
Hőség helyett nagyon hűvös van. Gondolom sok embert megvisel ez a nagy hőingadozás.
Még iszom egy finom gyümölcsteát. 
|
|
|
2011-06-20 12:04, ravic:
Bovika hogy van a hitves? Sikerült meg bentartatni a korhazba a berlini ut veget
Sikerült bentmaradnia, de sajnos nem a berlini út véget, ami holnap lesz, hanem a hozzájött problémák végett
A keze sincs még jó,meg a válla is romlott.
Nem türelmetlenkedünk, ők tudják mi a teendő.
Kívánok szép hetet, sokkal jobb idővel!!!
|
|
|
|
Hallo kedves kavezgatok! Baluka most jol jön egy forro harsfatea, nalunk mar ket napja hüvös, viharos szel fuj, meg esik az esö. Bovika hogy van a hitves? Sikerült meg bentartatni a korhazba a berlini ut vegett?
Na en most összeszedem magam es megiscsak "kimereszkedem"! Szep, es napos idöt mindenkinek!
|
|
|
Bovika !
Beszélj az orvossal a Férjed ügyében.Drukkolok Nektek,vigyázz Magadra,mert más nem vigyázz tudod...csak...na az
Boszildi
Itt a fagyi, a bodzatea,ásványvíz. Bizony sok folyadékot kell fogyasztani,legalább azt a két litert el kell fogyasztani! Jó készülődést,vigyázz mert ma hőségriadó van!
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
|
|
|
2011-06-16 08:24, Balu:
Bovika
Te jól vagy?Merre jársz?Kappuccino már nem is kell Neked
Baluka,
itt vagyon minden nap egy pillanarta, de a cappuccinót a klinikán iszom, mielőtt indulok haza.
Férj még mindig ott van:-(
Most azon drukkolok, hogy tartsák is ott még a jövő szerdáig legalább, mivel kedden Berlinbe kell mennem.
Nem szeretném itthon egyedül tudni egyelőre.
Kellemes napot Mindenkinek!
|
|
|
2011-06-16 08:24, Balu:
Napsütéses jó reggelt Mindenkinek.
Baluka, kapucsínót kérek, meg teát, meg ásványvizet, mert sokat kell inni, de mindig elfelejtem bokros teendőim közepette.
Szép napot!
|
|
|
Ravicka
Teázgass és kapcsolódj ki,jó programot választottál.Ilyenkor könnyű megfázni egyszer kánikula máskor hűvös esős idő...hááááááátttttttttt óvatosnak kell lenni!
Kapuccinnot ma is készítettem,nálunk ma 30 fok lesz és UV-riadó
Most én is fáradt vagyok,vendég,jön-megy hálistennek jól alakulnak a családi életünk A Fiam szombat vasárnap versenyre megy.Gondolhatod hol a zabszemem
Bovika
Te jól vagy?Merre jársz?Kappuccino már nem is kell Neked 
|
|
|
Baluka gyogyulgatok, de csak lassan... A teakat egyfolytaban iszom, de ma elegem lett belöle, ugyhogy kerek capuccinot! Ket krimit mar "elpusztitottam" teazas közben, most megyek megint a kedvenc könyvesboltomba vadaszni. Az idö ugyan szomorkas, azert jarok egyet kedvenc setanyomon, es meglatogatom - nehany sargarepaval meg almaval felszerelve -a setany melleti mezön legeleszö lovakat.
|
|
|
Szervusztok
Limonádét és bodzateát készítettem,fogyasszátok !
Kész a kávé ,a cappuccino sok,sok habbal.
Remélem a betegek gyógyulnak....
|
|
|
2011-06-12 17:24, ravic:
Azért még ablakot ne pucolj, úgyis koszos lesz.
Itt hét ágra süt a nap. Olyan szeretem idő van.
Jó kávézást Mindenkinek.
|
|
|
Szep pünkösdi vasarnapot mindenkinek! Nalunk eppen be van borulva. Bovika: köszönöm az erdeklödest hasi ügyben! Ma mar kevesebbet köhögtem, ugyhogy nehany nap mulva mar akar ablakot is pucolhatok...
Boszildike köszi a jokivansagokat! Szorgalmassan iszogatom Baluka, es magam keszitette mezes teakat.
|
|
|
2011-06-12 09:50, Balu:
Baluka finom volt a kapucsínó.
|
|
|
2011-06-11 10:07, ravic:
Ravicka, köszönöm, örülök ha tetszenek a képek. Már hiányoltunk, jó, hogy újra itt vagy. Vigyázz magadra, és gyere sűrűn, majd Baluka meggyógyít a gyógyteákkal.
Jobbulást kívánok.
|
|
|
Baluka, koszonom a kavet, nagyon finom es husito volt.
Szep Punkosdot kivanok mindenkinek!
|
|
|
2011-06-11 10:07, ravic:
Köszi Ravicka,
hogy van a hasitájékod
Minden ok a műtét után?
Jobbulást a köhögődnek! Nem lehet kellemes, a műtött hassal!
Most indulok Frankfurtba, de semmi szorongás, mivel ma nincs teherforgalom
|
|
|
Gyönyörű Pünkösdöt Mindenkinek
Ravicka
Itt a teád,gyógyuljál.Méz is van de Egyedls mézével nem vetekszik 
|
|
|
Jo reggelt Mindenkinek! Itt vagyok megint, szörnyen köhögössen,alig tudok egy mondatot kinyögni, meg jo, hogy csak irnom kell! Biztos a korhazban kapott el valami kobor baci! Baluka harsfateat kerek mezzel - ha van! Ugy emlekszem Egyedisnek van valami különlegessen finom meze, nem tudom adna-e??! Boszildike megint elkapraztatott az uj albumaval!
Bovika kivanok Ferjednek mielöbbi gyogyulast!
|
|
|
Valika
Itt most hűvös van,fúj a szél.Neked ma is kész a jeges kávéd,egészségedre.
Boszildi
Itt is esik,máskor a nap süt.Ma is kész a kappuccino A vendégeskedés nagyon jónak tünik Örülök Nekik
Vigyázz a sok esőtől át ne ázz !
Bovika
Ne szomorkodj,mi itt vagyunk virtuálisan de kívánunk sok türelmet,reméljük hamar gyógyul a férj -uram. Nyugi...nyugi... Kérsz egy cappuccinot ??
|
|
|
Regen jartam Nalad Baluka, de azert remelem, hogy lesz reszemre egy finom kave. Most a valtozatossag kedveert jegelve kerem, tegnap 37C volt nalunk ami Juniusban nem jellemzo. Kivancsi vagyok mi lesz Augusztusban.
Minden kedves kavezonak kellemes hetveget kivanok.
Bovika, remelem, hogy mar jol van a ferjed.
|
|
|
Idehúzom a székem én is egy cappuccinóra
Még mindig magányosan vagyok itthon 
|
|
|
2011-06-10 08:37, Balu:
Nagyon jó vendégeskedést kívánok.
Itt a változatosság kedvéért szakad az eső. A héten többször áztam meg, mint egész évben, de az ügyek intézése nem tűrt halasztást.
Jöttem kapucsínót inni, aztán megint ügyintézés.
Remélem Ravicka már otthon van.
Kellemes hétvégét Mindenkinek.
|
|
|
Boszildi
Ma vendég jön,na nem hozzám Nagy a készülődés és a várakozás 
|
|
|
Boszildike !
Pontosan,félelmetes az idő.Alig merem bekapcsolni a gépet hogy mikor lesz egy kis felhőből zivatar...a kis halak bírják jól,szerencsére jég nincs,nem veri el őket
Kész a kávé,Tihinek megint hoztam egy pohár bort 
|
|
|
2011-06-08 08:23, Balu:
Baluka, finom volt a kapucsínó. Nálatok is leszakad az ég, aztán meg hét ágra süt a nap?
|
|
|
2011-06-06 12:15, poe:
Én is mindig augusztusban mentem amíg dolgoztam. Most mindegy, mert minden nap pihenőnap.
|
|
|

|
|