|
2011-05-03 22:03, poe:
|
|
|
Poe
Mi is beleőszőlünk az időváltozásba.
Boszildi
Köszönöm a madártejet,nagyon fincsi volt megint. A halastó rendben...mostmár...megállt a szivárgás csak ki kellene deríteni hol szivárgott a víz. Most ezen agyalunk.
Hűvös van én fűtök Nem könnyű,de fűtök!
|
|
|
2011-05-03 21:26, boszildi:
Hiába, az idő nem múlik el nyomtalanul, már a tavasz is beleőszült!
_________________ poe
|
|
|
Baluka, már régen csináltam, de a kedvedért máris készítem a madártejet.
Reklamálni szeretnék: Elmúlt az április, de még mindig áprilisi az időjárás. Két óra alatt a tavaszból ősz lett.
A halastó rendben? A versenyen a részvétel a fontos, a győzelem csak egy plusz élmény. 
|
|
|
2011-05-02 14:07, bovi:
Bovika, erről szól az ünnep.
|
|
|
2011-04-29 19:49, boszildi:
Sok boldogságot, erőt, egészséget kívánok az ünnepeltnek.
Köszi Ildikó!
Átadtam a jókivánánságaid
Este megyünk vacsorázni a barátokkal, de igy is van még egésznapos jövés-menés
|
|
|
Koszonom Baluka, izgalmas par nap volt a mult heten. Ma van egy eve, hogy elontott minket a viz. De van egy jo hir is, Osama Bin Laden vegre nem szivja ugyanazt a levegot mint a jo emberek!
Koszonom a kavet, nagyon finom volt.
|
|
|
Itt a május ,Ti hol vagytok? 
|
|
|
Tihi
A hit a legnagyobb gyógyulás,maradjon minden továbbra is jó !
A vörösbor sokszor csodákat tesz,minden tea pedig nem gyógyít.Azt mondják az okosok ami mindenre jó az nem jó semmire.Háááátttttttttt,lehet.Ami bejön azt érzi az ember.Jó egészséget!
Képzeljétek,valahol "folyik" a halastavunk,most teszteljükmiután túlvagyunk egy autóversenyen is.Majdnem harmadik lett a Fiam
Bovika
Délután én is ablakot tísztítok,ha addig nem fog esni.Nemsoká érkezik a klima-szerelő,kitisztítja a klímát.Készülünk a nyári melegre Vigyázz a kezedre azért !
Boszildike
Régen hoztál már madártejet
Valika
Sokat gondoltam Rád amikor a tornádokról is jöttek a hírek.Szerencs hogy arrafelé nem volt. Egészségedre a cappuccinot,remélem szép napod volt 
|
|
|
Köszönöm! 
|
|
|
2011-04-28 21:38, Tihi:
Várom ez év októberát, hogy mi lesz velem.
Minden rendben lesz. Bízni kell benne, az sokat segít.
|
|
|
2011-04-28 19:02, bovi:
Holnp kezdem a sütést (férjnek lesz nagy napja hétfőn)
Sok boldogságot, erőt, egészséget kívánok az ünnepeltnek.
|
|
|
2011-04-28 21:38, Tihi:
Várom ez év októberát, hogy mi lesz velem.
Szívböl kívánom, hogy minden jó maradjon!!!
|
|
|
2011-04-28 09:22, Balu:
Finom a konyak,csak legyen mire inni
Manapság arra iszom a konyakot, hogy még életben vagyok.
Az orvosok úgy vélik, ha a rákos beteg 5 év után is életben van, az gyógyult. Várom ez év októberát, hogy mi lesz velem.
Különben nap mint nap iszogatom a teát, reggel, este és éjjel is, csak a gyógyteák mindent gyógyító csodájában nem hiszek.
|
|
|
2011-04-28 16:15, boszildi:
Bovika, remélem már teljesen jól van a kezed, és az eső is megérkezett, mert én átküldtem.
Van minden, köszi Ildikó!
Eső is volt, de még több is lehetne
A kezem már annyira működik, hogy hullára dolgozom magam
Most mindent egyszerre kellen végezni. Megszünt a virágpor, minden ablak várja, hogy jobban világítson
A fű nő, mintha húznák! Szombaton nyírtam, de ma lehettetvolna ujra.
Holnp kezdem a sütést (férjnek lesz nagy napja hétfőn)
Este elmegyünk vacsorázni a vendégekkel, de napközben is lesz gratuláló.
Délelőtt szendwich, délután már kávé+süti, illik errefelé 
|
|
|
Hala Istennek elmult az eso, ezuttal nem aradtunk el, bar a to meg a folyo igencsak kijott a medrebol. A tornado is elkerult, ma gyonyoru napos ido van, bar huvos. Koszonom, hogy gondoltatok ram.
Baluka, koszonom a finom capucchinot, nagyon jol esett.
|
|
|
Baluka, szerencsére, csak ritkán "sírok", lehet, hogy csak a szememmel van valami probléma.
Bovika, remélem már teljesen jól van a kezed, és az eső is megérkezett, mert én átküldtem.
Valika neked is minden jót kívánok, esőmentes napokat.
Tihi, finom is a konyak, de a tea sem rossz. 
|
|
|
2011-04-28 09:22, Balu:
-
Bovikám
Remélem jól vagy ?
Minden ok, köszi Baluka!
Valika gondolom nem jelentkezik, mert náluk tornádó dul sajnos, amint a rádió itt jelentette 
|
|
|
Valika
Ma Tied a legfinomabb cappuccino,Boldog névnapot és jó egészséget
Remélem már elállt az eső,csaknem lesz talán árvíz Elég volt az előző,igaz?
Hol a kotyogom had élénkítsem magam és Titeket,kotttyyyy.....kész a kávé,Készítem a zöld teát.
Tihi
Finom a konyak,csak legyen mire inni
Bovikám
Remélem jól vagy ?
Boszildi
Küzdesz az allergiáddal ? 
|
|
|
Még mindig a teákat iszogatjátok? Én inkább a vörösbor barátja vagyok és esténként a párommal egy pohárka francia cognac élvezete jó altató.
De minden jót a kávézóba, finom a kávé, a capuchinó is finom tejhabbal.
|
|
|
Bovika, kuldok en Neked esot, amennyit csak akarsz. Napok ota megallas nelkul zuhog az eso. Egyfolytaban arvizzel ijesztgetnek! Remelem, hogy csak ijesztgetes lesz a vege! A het vegere allitolag jo ido lesz.
Baluka, mivel ilyen ijesztgetos a helyzet, kerek egy nagyon finom, jo eros, capucchinot hogy felviditson. Elore koszonom, biztosan nagyon jol fog esni.
|
|
|
Már két napja nem ittatok teát, kávét. Hogy bírjátok élénkítő nélkül? 
|
|
|
2011-04-25 08:33, Balu:
Szép napunk van, csak esik, de úgyis "locsolnak". 
|
|
|
Szervusztok
Piros tojást festettem,az asztalra tettem és a fonott kalácsot is,sonkát,mustárt ,tormát.a kávé főőőő,kotttyyyyyy
Jó lenne ha szebb napunk lenne ....
|
|
|
Húsvét vasárnapjára csak elromlott az idő. Esik, és hűvös van.
Nézzük a jó oldalát, pihenünk.
Baluka, finom volt a kapucsínó.
Bovika, küldöm az esőt.
Ravicka, melegebb éghajlaton!? 
|
|
|
Baluka,
meseszép az idő, nálunk az első rózsabimbó van már fakadáson
Prsze van hátránya is, mert nagy a szárazság.
Annyira rég esett az eső, hogy a szomjazó madaraknak tettem ki vizet egy edénykébe.
Jelnleg, itt 27 fok van!
Mióta itt élünk, ilyen április még nem volt!
|
|
|
2011-04-22 09:37, Balu:
Baluka, megvagyok, csak ilyen gyönyörű időben inkább kint, mint bent.
Nagyon Kellemes, Békés, Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek.
Jó kávézást, sok pihenést és sok locsolót, persze csak annak, aki szeretné...
|
|
|
Áldott Húsvétot Mindenkinek
Valika
Ne búsúlj,én is így vagyok a gyógyszerrel csak én éjszakára veszem be így nappal csak "kókadok".Most új gyógyszert kaptam,ettől nem könnyedzik a szemem.Fogyasztom a zöld teát az nagyon jó az allergiásoknak is.Szép Ünnepet Nektek Valika
Bovika
Már én is öntögetem a 'balkonon' a muskátlimat,gyönyörűűűűű A kerti tóban is szépen fejlődnek a növények,kihajtott a tavirózsa is,nekilendült
Ravicka
Utólag boldog névnapot,légy jó és egészséges.Ma is kész a kávé, a cappuccino.
Legyen szép Ünnepetek
Boszildike
Neked is kellemes Húsvétot,bárhol vagy 
|
|
|
2011-04-17 10:39, Balu:
-
Valika !
Te hogy vagy?
Baluka, en is ugyanugy mint Te, csak nekem mindket szemem konnyezik es az orrom is folyik. Total allergia, mar szedem is a zyrtec-et, az valamit segit bar alomkoros leszek tole.
Aldott Husveti Unnepeket kivanok mindenkinek.
-
|
|
|
Boszildike, köszénöm a nevnapi jokivansaagot, gyorsan beugrottam csak a kavezoba, mindenkinek nagyon szep napos, husveti nyuszikazast kivanok!
|
|