|
Boszildi
Kortyolgatom a kávém és olvasok és nézek és látok...gyönyörűt. Nagyon kellemes,szép hely a Zöld -sziget.A só tartalom gondolom nagyon egészséges levegőt ad.Jó lehet a légúti betegségekre.Köszike hogy belinkelted
Lehet vágyakozni.... 
|
|
|
2011-02-23 20:16, Tihi:
Köszönöm a dicséretet. Ilyenkor újból átélem az élményeket. Jó kint lenni, és jó megírni is.
|
|
|
A finom kávé mellett megnéztem Boszildin Zöld-szigetek beszámolását a kitünö képekkel.
Kedves Ildi, nagyon ügyes vagy. 
|
|
|
Baluka, hoztam Nektek olvasnivalót a kávé és tea mellé.
Sal szigete
|
|
|
Hunor
Gyere igyál egy kávét ! 
|
|
|
Sziasztok Magyarok!
Elindult egy új magyar oldal,ahol mindenkit szeretettel várunk.
kukkants be
http://magyarosszefogas.hu/H012564/
|
|
|
2011-02-22 17:44, Tihi:
Érdekes volt a felvilágosítás a tiszavirágról, azt is köszönöm.
Szívesen máskor is.
|
|
|
2011-02-22 11:12, ravic:
Ravicka, köszönöm a dicséretet. Ma a digitális képkerettel szenvedtem, feltöltöttem a nyaralási fotókat. Van még mit tanulnom.
|
|
|
2011-02-22 09:23, Balu:
Szívesen megnézném a valóságban is. Gyönyörű fotókat lehetne készíteni a rajzásról. 
|
|
|
Kellemes jó estét, bejöttem egy kávéra megint. Vacsora után szeretek egy jó kávét inni, az az utóételem.
Érdekes volt a felvilágosítás a tiszavirágról, azt is köszönöm.
|
|
|
Megjöttem Baluka, elüldögelek egy kicsit a kemenced mellett, egy zöld teaval. Igaz, ma nem panaszkodhatok,kisütött a nap - bar jo hideg van - be is kapcsoltam gyorsan a mosogepet, megiscsak mas, ha kint a szabadban szarad a ruha! Boszildike: hat mondhatom nagyon ügyes vagy, hogy mindent azonnal fotokkal illusztralsz! Na, mostmar jol felmelegedtem, indulas kifele a telbe!
|
|
|
Itt a meleg hol a kemence és egy jó kávé.Naaaaaaaaa már kész is van.A tea is,ginzeng
Boszildi
Jó nézni a Tiszavirágokat,közelebb hozza a tavaszt is
Tihi
Gyere mindennap ,itt jó meleg van,duruzsol a kemence is Ugye szép a Tiszavirág?
|
|
|
2011-02-21 21:19, Tihi:
Bejöttem egy kávéra mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen a tiszavirág.
Kedves Thi, jó, hogy bejöttél. Ime a válasz:
tiszavirág
|
|
|
Bejöttem egy kávéra mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen a tiszavirág. 
|
|
|
2011-02-21 09:56, hunor:
Tiszavirág élet egyenlő: kevesebb, mint egy órát volt a topikban.
Nagyon gyors voltál.
|
|
|
Hunor
Miért nem ittál egy kávét ?
Hoztam farsangi fánkot,lekvárral,és meleg gesztenyét.Lehet pihenni a kemence sutjába
A kávé és a cappuccino is kész van,de Bovika azt máshol hörpintette fel .Remélem jól van
Ravicka !
Te nem iszol egy zöld kávét vagy teát?
Boszildi
Jelen vagyok és meleg a kemence is,a halastó ma befagyott,mondom olyan mint az időjárás 
|
|
|
Tiszavirág élet egyenlő: kevesebb, mint egy órát volt a topikban.
Hunor
|
|
|
2011-02-21 09:08, egyedls:
Akkor biztosan meg tudod jósolni, hogy milyen hosszú életű leszel ezen a topicon?
Tiszavirág életű.
|
|
|
Halihó, esik a hó! Miért ne esne, hiszen még tél van.
Készítettem finom Cabo Verde kávét, gyümölcsteát és van kalács, sütemény is. Baluka látod pihenhetsz.
Kellemes hetet Mindenkinek. 
|
|
|
2011-02-21 09:03, Calipto:
- Akkor biztosan meg tudod jósolni, hogy milyen hosszú életű leszel ezen a topicon? 
|
|
|
Gyönyörű vasárnapot Mindenkinek,olyan havas,napfényeset mint itt van.Egy bögre teával itt a kemence mellett könnyen beszélek
Tihi!
Gyere melegedni,teázni.Itt nem lógnak jégcsapok de még lóghatnak Nem eszi meg a kutya a telet csak harapdálja
Ravicka
Ne engedj az ellustulásnak mert jönnek ám a kilók.Itt egy kis csalántea,fogyaszd el
Boszildi
Jelen vagyok,pihenéssel egybekötve 
|
|
|
2011-02-19 20:41, Tihi
Ne panaszkodjatok, hogy ott Mo-on egy kicsit hüvös van, jön a tavasz oda már hamarosan is.
Azok után amit leírtál a ti időjárásotokról, már egy rossz szavam sincs a miénkre.
Gyere máskor is, ilyen kemény munka után megérdemled a forró teát.
|
|
|
Huhuuuuu, bejöttem egy forró teára, a tetöröl lógó hóhurkákat próbálom ledobatni egy különleges szerszámmal, mind a húsz újam (kéz és láb) majdnem lefagyott már.
Azért mert több mint egy hete nagy hidegek vannak itt, éjjel -26....-28 fok hidegek vannak, délutánra a fagy megenyhül -15-re, de nap mint nap szép napsütéses idö van, az legalább a vigasztaló, hogy a téli sötétségnek vége van, nagyon jó a napszemüveg használata.
Ne panaszkodjatok, hogy ott Mo-on egy kicsit hüvös van, jön a tavasz oda már hamarosan is.
Finom a forró tea, köszönöm, üdv. Tihi
|
|
|
2011-02-18 09:21, Balu:
Ma reggel teázom csak...pihentetem a szervezetem ....
Jól teszed, mert megérdemled.
Pihenj és gyógyulj. Ebben az időben könnyű megfázni, hol meleg a a kabát, hol fázom benne. Ennél már az is jobb, ha hideg van. Tudom ez nem kívánságműsor.
Kellemes hétvégét Mindenkinek.
|
|
|
2011-02-18 19:34, ravic:
Szeretek sütni-fözni, a hitves meg halas Publikum, mindent megeszik, az utolso morzsaig!
Akkor öröm főzni.
Ravicka, most én is kicsit ellustultam, de a szürke idő is hozzájárul. Na majd nemsokára jön a tavasz, és lesz kedvünk jönni-menni.
|
|
|
Balukam, bevallom ferfiassan, kicsit ellustultam, ugyhogy a mosas,meg a seta nem eleg a kiloktol valo megszabadulshoz! Megint ra kell szoknom a delelötti futashohz, vagy tornahoz. Szeretek sütni-fözni, a hitves meg halas Publikum, mindent megeszik, az utolso morzsaig!Mara sajnos megint visszajött a hideg idö, ugyhogy Balukam ne hagyd kihülni a kemencet! Mindenkinek szep hetveget kivanok, gondoltam Bovikara is, hogy most biztos jokat lubickol a termalfürdöben!
|
|
|
Ravicka
Séta...séta...mosás...lemennek azok a plussz kilók hamar Az áfonya tea is méregtelenít.
Boszildi
A halastó hol befagy hol olvad,olyan mint az időjárás
Egészségedre a kakaót és a kalácsot !
Ma reggel teázom csak...pihentetem a szervezetem ....
|
|
|
2011-02-17 08:14, Balu:
Balika, többek között azért is szeretek idejárni, mert itt minden következmény nélkül elfogyaszthatom a kalácsot és kakaót.
A halastavad bírja az időjárást?
|
|
|
2011-02-17 12:55, ravic:
Jobb napos időben sétálni mint a havas esőben. Már csak idő kérdése és itt is kisüt a nap.
Nem gondolom, hogy olyan vészes az a térfogat, habár én is másfél kilóval több lettem.
|
|
|
Baluka, a kakao tejszinhabbal es kalaccsal nagyon csabos, de a negy het a deli napsütesben, es az ebben a regioban kinalt sok-sok finom etel-ital vegett a körfogatom ugyancsak megnött... Ugyhogy maradok a zöldtea mellett! Mara kibujt egy kicsit a nap, gyorsan kidobaltam a kötelre a mosott ruhat. Ha meg ferj-uram a fogorvosi kezeles utan meg türhetö allapotban lesz, raveszem egy nagy erdei setara...
|
|