|
Bovika !
Az udvaron élő kutyusom epilepsziás,a gyógyszerek tönkretszik bár rohama nincs.Remélem még élni fog pár évig
Boszildi
Elugrunk Anyával a gyógyfürdőbe nemsoká,fájnak az ízületeim. Te gondolj a meleg éghajlatra Jó lesz Neked ha mégy.
Kész a kávé a cappuccino,jól sikerült a vargabéles is Ma egyszerű slambucot eszünk.Elég volt már a húsokból 
|
|
|
2011-01-17 09:38, Balu:
Baluka, Marcsi nagyon eltűnt, remélem nincs komoly baja, csak máshol kávézik.
A vargabélest köszönöm, teát is ittam hozzá.
Ravic biztos finom sütemények között válogat.
Bovika, az nem baj, hogy vettek másik kutyát, de egyformán kellett volna kezelni őket. Szomorú, hogy a hűséges állat kevesebb szeretetet kapott.
|
|
|
2011-01-17 09:38, Balu:
Én jól bánok a kinnti kutyusommal,mégis egyre betegebb.
Mennyi idős? Ha lejár az idejük, akkor már a bánásmód sem segít rajtuk
Megittam amit szeretek Köszi!
|
|
|
Új hét kelt fel ránk és visszatér a tél is majd ,de hisz még január van !
Bovika !
Én jól bánok a kinnti kutyusommal,mégis egyre betegebb.A kis Westi tegnap volt kozmetikusnál,olyan aranyos lett
Boszildi
Lassan vége lesz a langyosságnak,addig igyál egy gyömbér teát.
Készítek vargabélest Ravicka biztos finomabbat eszik,cappuccino helyett valyon mit fogyaszt ?
Lassan Ildikém,Te is gondolkodj a melegebb tájban
Azon gondolkodom hogy Marcsika elment a Fogászatra már régen és nem tért vissza
Műtétre készült!Gőzőm sincs mi lehet Vele?
Ki kér egy kávét is ?
Naaaaaaaaaa,irány a konyha !
|
|
|
2011-01-16 09:00, boszildi:
Tudom, hogy így van, hisz nálunk már 4 kutyunak ez volt a sorsa, de akkor sincs most társam a menésben:-(
Ő szegény már jobb helyen van, mint volt!
A gazdik, kutymód bántak vele, vettek egy fiatalt pár hónappal ezelőtt, láttam, hogy ezért lasan, a szive szakad meg szegénynek.
Olyan régimódi helyen volt, az udvarban
BALUKA iszom a finom cappuccinót, köszi
Legyen szép vasárnapotok!
|
|
|
2011-01-16 08:34, Balu:
Baluka, olyan jó ez a tavaszelő.
A gyömbértea finom volt, jövök holnap is.
|
|
|
2011-01-15 16:06, bovi:
Bovika, arra gondolj, hogy neki jobb így, főleg, ha beteg volt.
Szép napot.
|
|
|
Kellemes vasárnapot Mindenkinek
Bovikám!
Az én kis keverék kutyámra is lassan ez vár,ne szomorkodj biztos megvolt az oka,nem?
Készítettem friss cappuccinot,gyömbér teát,fogyasszátok.Nálunk ma is enni "kértek" a halak Lassan rájuk tör megint a tél és ránk is 
|
|
|
2011-01-15 08:53, Balu:
Bovika !
Kérsz cappuccinot?
Köszönöm, kérek!
Nagyon szomrú vagyok, elaltatták a "sétatársam " A jóravaló szomszédkutyut
|
|
|
Boszildi
Tegnap már a halakat is etetni kellett
Azért óvatosan jönnek egyre feljebb a tóban,szerintem ők már érzik a közelgő hideget.Még január van,mikor lenne tél,na de ilyen tavasz se !
Maradok a bodza teánál és a cappuccinonál
Bovika !
Kérsz cappuccinot?
|
|
|
2011-01-14 09:42, Balu:
Baluka, ebben az időben könnyű megfázni. Vigyázz magadra, mert belőled csak egy van.
A hóvirágok nem lesznek hosszú életűek, mert jövő hét közepén már fagy lesz. Ez nem az én jóslatom.
Mindegyik tea finom volt. Teázás közben nézegetem a melegebb éghajlatú tájakat.
|
|
|
Bovika
Majd írd le a tapasztalatod,remélem egészséges italt fogyasztassz !
Képzeljétek:kinyílt a kertembe a hóvirág,olyan aranyos Remélem szép napot és hétvégét hoz ránk
Cappuccinot iszom ma és megint zöld teát,aztán bodzaszörpöt.Kicsit megfáztam ,meleg teát kortyolgatok
Ti jól vagytok ebben a nyálkás esős időben:se nem tavasz,se nem tél nincs.Elvileg a jövő héten visszatér a hideg és a fagy Mi lesz a hóvirágommal ?
|
|
|
2011-01-13 09:36, Balu:
Igyunk akkor egy zöld teát ma
Baluka,
mellettem egy literes termosz Ingwer-Kamilla tea áll. Ezt ma megiszom
Hogy mire lesz jó, azt nem tudom, de mivel nincs semmi bajom, talán ártani sem fog 
|
|
|
Boszildi
Igyunk akkor egy zöld teát ma .Tudom hogy a Balatonnál voltatok csak azt nem tudom melyik településen ? Mindenképpen jó lehetett 
|
|
|
2011-01-12 09:18, Balu:
Baluka Balatonon voltunk. Télen- nyáron szeretem.
Mindent kérek. Nálatok is meleg van?
|
|
|
Ravic
Gyönyörű utat Nektek Majd várunk vissza...
Boszildi
Jó volt Nektek,merre jártatok?
Kérsz fekete teát?Antioxidáns!
|
|
|
2011-01-11 09:33, Balu:
Sokat táncoltatok?
Igen Baluka, szeretek táncolni, és most kihasználtam a lehetőséget.
|
|
|
2011-01-11 11:27, ravic:
Kedves Ravic, nagyon jó utat, sok szép élményt kívánok.
|
|
|
2011-01-11 11:27, ravic:
Jó utat, szép szabit Ravicka!
Majd gondolj ránk, amikor a nap ott hétágrol süt:-)
|
|
|
Szep napot mindenkinek! Most eltünök egy par hetre! Azert ma meg iszom Baluka finom kaveibol, teaibol.Az aranygaluskat nagyon szeretem, harangozassal es harangozas nelkül is!!!Igaz, nekem meg sohasem sikerült jol elkesziteni...
|
|
|
Hmmmmm ,Egyedls ez televitamin amit fogyasztasz,hozzál egy keveset a Kávézóba is Egészségedre az aranygaluskát,a harangokat félre ne verd !
Boszildike
Sokat táncoltatok?
Kávét ,teát,áfonyateát készítettem ma és még van a bodzából is 
|
|
|
2011-01-10 09:25, Balu:
- Baluka!
Az aranygaluska evésnek 33 különféle akadálya van, mint a harangozásnak . Azért köszönöm és tekintsük úgy, hogy elfogadtam!
A bodza tea helyett bodzaszörpből iszom limonádét (olyan bodzaszörpből, amit a bodzalekvár-főzés során kifolyó sűrű léből készítünk dunsztolással). Csak úgy hemzseg benne mindenféle vitamin, ásványi só, alkaloida és egyéb hasznos összetevő!
|
|
|
2011-01-10 09:25, Balu:
Baluka, Siófokon voltunk bálban, jó volt. Sajnos a Balatonon már csak jégtáblákat láttunk. Erősen olvadt.
Finom a bodza tea.
Kellemes hetet Mindenkinek.
|
|
|
2011-01-08 09:44, poe:
Anyum szerint rettenetesen nagy szám van.
Az anyáknak mindig igazuk van.
|
|
|
Bovika
Szép napot és hetet
A termoszban mindig van kávé,viszont főztem frisset is és cappuccinot Neked is ma én is azt fogyasztok sok habbal Majd jöhet a szobabringa fogyózni
Boszildi jól elment a Balcsira,biztos a Jégfesztiválra mentek.Ma már biztos jön,készítek neki friss bodzateát
Hoztam aranygaluskát és vanilia mártást.Jó étvágyat!Remélem Egyedls,Te is megkóstolod és Poe is 
|
|
|
Szép jóreggelt kívánok!
Ma én lettem az első, Baluka még alszik
Volt a termosban kávé, annak is elekell fogyni
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2011-01-08 09:44, poe:
- Szivélyes üdvözletem a kedves mamának!

|
|
|
2011-01-08 09:05, egyedls:
Picit? Maga kérem összetéveszt valakivel. Anyum szerint rettenetesen nagy szám van. Nagy szám, nem vagyok ezzel egyedül, valami fegyver ebben a kegyetlen világban nekem is kell nem?
_________________ poe
|
|
|
2011-01-07 15:13, poe:
- Maga kérem egy picit haszontalan!
|
|
|
,Na jól nézünk ki
Szép hétvégét Mindenkinek,kávéval,teával,azért jólesik a kemence melege itt a sutba 
|
|