|
Boszildi
Igen 13.-án született, azt mondták, iker lesz hiába mondtam, hogy Ő csak egy
Készítettem egy zöldteát, kérsz?
Vajon Marcsi szereti-e a zöldteát?
|
|
|
2010-09-02 10:24, Balu:
Baluka, nagyon jó, hogy süt a nap, már jobb is a hangulatom. Boldog születésnapot a fiadnak, 13-án született? Szerencsés szám, legalábbis nekem.
|
|
|
2010-09-02 08:48, bovi:
Bovika, amilyen ügyes vagy, hamar megtanulod. De addig is 50 százalék már ok.
|
|
|
Boszildi
Óvatosan a szobabringával ,nehogy izomlázad legyen. Én tegnap is túlhajtottam magam. Ma süt a nap a tavirózsáim nyílnak.A Fiam szülinapjára vettem őket és úgy látom ki is tartanak 13.ig. Akkor jöhet egy nagy torta. 
|
|
|
Szervusztok
Befűtöttem én is a légkondit fűtésre állítottam, jólesik a meleg.
Marcsika
Engem is átfújt a szél, amikor a sebészetre mentünk-jöttünk, iszom is a bodzateát. Ma is készítettem, fogyaszd Te is. Tettem mellé egy kis fahéjat is, olyan illat van, ami gyógyít!
Bovika
Leld meg az örömöd a gépedben is, gyógyuljál!
Egyedls
Ugye, hogy a vicc is lehet humoros?
Szilvát, ha küldenél fénypostán, sütnék reggelire szilvás kifliket, a lekvárról már nem is beszélek, jó lenne a kalácsra Biztos készítettek lekvárt is, nem? A cefrére vigyázz, mert télen jó lesz egy-egy kupica 
|
|
|
Mindenkinek szép napot, napsütéssel!!!
Bosziildike, megy a compim, de még a kölcsönös ismerkesésel van egy kis munkám. Ő ismer engem, csak én őt, még nem eléggé
|
A 16-17 fok, bizony nem kellemes. Még akkor sem, ha jön-megy az ember a lakásban. Nálunk még ilyenkor a szobában kellemes az idő, jókat tudok aludni éjszaka.
23 fok, az éppen jó.
_________________ üdv: Meli
|
|
|
2010-09-01 10:04, Balu:
"Készítem közben a meleg bodzateát,mézzel..."
Kedves Balu!
Csodát tenne velem a bodzateád! Alig, hogy kitette a lábát a nyár, én máris beteg lettem. Fáj a torkom, hideg ráz
Gyerekektől szoktam elkapni a náthát, de most ez a saját szerzeményem. Megfújt tegnap a szél, úgy hiszem!
Anyukádnak türemes gyógyulást kívánok!
|
|
|
2010-09-01 14:04, egyedls:
|
|
|
2010-09-01 15:17, bovi:
Jól tettétek, hogy befűtöttetek.
Látom már rendben van a számítógéped.
|
|
|
Örülök, hogy gyógyul az anyukád. Igazad van a kerttel nagyon sok munka van, látom a barátainknál. Ilyenkor én is azt mondom, mindennek megvan az előnye és a hátránya is. Nekem nincs kertem, szeretem a lakásomat, de például ilyenkor nem tudok befűteni. Ezért többet "szoba"biciklizek. Rögtön melegebb lesz.
|
|
|
2010-08-31 13:06, boszildi:
Nagyon hideg van, ezt nem szeretem
Itt is hideg van, mi sem szeretjük azért bekapcsoltuk a fűtést
Amikor a lakásban csak 16-17 fok van, az nem kellemes, annak, aki nemtud mozogni.
Reméljük jönnek még melegebb napok!
_________________ üdv:bovi
|
|
|
-
"boszildi csak viccel hisz tudod "
Nos, épp ettől tartok! 
|
|
|
Jaaaaaaaaa
Ma megkezdődőtt az iskola, de jó hogy ezzel már nem kell foglalkozni. Vigyázzatok az úton nagy a forgalom, és ahogy Marcsi mondta öltözzünk is melegen, mert ráfázunk
Kávét ki kér, sok habbal, felgőzölve... Kotttyyy... kotttyyy...
De jó, hogy itt vagytok
Marcsi
Az a bizonyos nyár még nem a mienk 
|
|
|
Szervusztok
Marcsi
Nincs szebb mint, gyermekekre vigyázni, a kertes otthon meg annak való, aki sokat bír dolgozni, na meg szeret is. Én már csak a kerti tavat szeretem, meg a borostyánt, meg a fenyőt, meg az öreg diófát, a nem termő szőlőt az idén Mindennek van előnye, hátránya is
Készítem közben a meleg bodzateát mézzel: valóban hűvös van, na de, hogy már a hó is esett a szomszédos országban
Egyedls
Gratulálok a kertecskédhez, boszildi csak viccel hisz tudod A többi fa most már több napfényt fog kapni, és jobban, szebben fognak fejlődni. Sok örömet hozzá, jó nézni hogy cseperednek.
Boszildi
Jó könyvet olvasol, V. Kulcsár Ildikó nagy tudor A sebészetre Anyut vittem, szépen gyógyul a lába, de már feszül a seb, Tetránt kapott fedésre. Türelmetlen, mindig menne, menne, alig birok Vele. Pedig még gyógyulni kell, a cipóhúzás nagy fájdalom és feldörzsöli a sebet újra. Azért elég szerencsésen történt az eset, mindig ezzel vigasztalom... meg magamat is 
|
|
|
Szervusztok!
Bizony hidegre fordult az idő, vacogott a lelkem a blézer alatt.
Kisgyerekekre vigyázok alkalmanként, ezt a tevékenységet nevezem munkának. Igazából szívesen csinálom, szeretem a kis ördögöcskéket:))
Ma voltam Könyvtárban, onnan kölcsönzöm a szellemi táplálékot.
Be kell csomagolni a kihozott könyveket, némelyiknek roppant gusztustalan a kinézete.
Vigyázzatok magatokra ebben a hidegre fordult időben! Lesz még jobb is, majd ha a "mi" nyarunk elkezdődik:-D
Szép álmokat!
|
|
|
2010-08-30 17:12, Balu:
Baluka, sebészetre anyukáddal mész? Jobban van már a lába?
Nagyon hideg van, ezt nem szeretem. Csakúgy öntöm be a forró teákat, a fagyi meg a hűtőben vár.
Most V. Kulcsár Ildikó, Ne félj mesélj! könyvét olvasom. Kedvelem a stílusát.
Szép napot kívánok Mindenkinek.
|
|
|
2010-08-30 18:29, Meli_hu:
Marcsi, nagyon aranyosak a halaid.
Nálam a cápaharcsa a nyerő, szálka nélkül, ennyi elég is a halból.
Mit dolgozol? Én is az erkélyről gyönyörködöm a parkba, meg az erkélyládáimban.
|
|
|
2010-08-30 17:39, egyedls:
Hátha boszildi beváltja a fenyegetését?
Arra mérget vehetsz, na ne szó szerint.
Szép munkát végeztél, és hasznosat, ha öt év alatt ilyen gyümölcsfáid lettek. Én nem értek hozzá, de megemelem boszikalapom azok előtt, akik értenek, és csinálják is.
|
|
|
Halacska kedvelőknek hoztam!
Halacskát csak rántotthal formájában szeretem, abba is legjobban a busát és a pontyot.
Holnap dolgozóban leszek megint néhány órácskát, estefelé jövök.
Ugye, nem nagyon komoly a sebészetremenés tárgya???
Szép nyugis estefelét kívánok!
|
|
|
Pogi illatot pont elkaptam, be is zártam gyorsan egy befőttesüvegbe. Ha beleszaglászok, attól még nem hízok:-DD
Az Üvöltő szelek filmváltozata, Ralph Fiennes-sel igen felejthetetlen. Bevallom az Austen regények nemigazán a kedvenceim, de filmen az is nagyon élvezetes volt.
Fákról, kertekről beszéltek... nekem olyan nincsen, de ha kinézek az erkélyről akkor látok egy kis parkot. Abban gyönyörködöm:))
Lecsóillatot szereted???
Azt tudok holnap küldeni nagy szeretettel, kolbászkarikákkal... füstöltszalonna zsírjába lesz főzve...
Szép estét kívánok Neked, és mindenkinek akinek a nevét nem tudtam még megjegyezni!
-
|
|
|
-
Amikor 5 évvel ezelőtt megvettem ezt a portát, az előkertemben krumpliföld volt, valamilyen ötlet alapján egy-két szilvafa lézengett rajta itt-ott. Már akkor megszületett a fejemben a kertépítési terv, melyben benne volt a kérdéses öreg szilvafa halála, azonban azt meg kellett várnom, míg az általam telepítendő fák termőre fordulnak. Nos, mára már kopaszbarack, kajszi, alma-, körte- és szilvafák sorakoznak, de 2-3 fácska (meggy, birs és szilva) az öreg fa árnyékában sínylődött - mostanáig.
Szilva azért lesz jövőre is bőven, már gyűjtöm a cefrét is. Hátha boszildi beváltja a fenyegetését? 
|
|
|
Boszildi
EEEeeel? Egészségedre a teákat. Az aranyhalak jól vannak, a tavirózsák nyílnak legnagyobb örömünkre. Mondtam már, hogy sok picike hal is van, vagy 16, és szépen fejlődnek, virgoncok azok is
Bovika
Ofiról nem írtál, hogy vannak?
Marcsi
Én is imádok a falnak beszélni, az legalább nem megy el Kedvelem a S. V.-t. Szeretem még az Üvöltő szelek c. könyvet, és a filmet is, na meg a Büszkeség és balítélet, biztosan ismered Te is, igaz?
Holnap jók legyetek egyetek, igyatok, nekünk menni kell a sebészetre Este lehet benézek.
Egyedls!
Az olyan szomorú, ha kimegy egy fa, előre félek én is, amikor vágják majd a nagy fenyőinket
Na, de sikerült megmenteni a hajtásokat, nem? Ami mellette nőtt. Vagy nem foglalkozol velük?
|
|
|
2010-08-30 12:44, bovi:
Bovika, a kalácsot se tagadd meg Magadtól.
|
|
|
2010-08-30 10:04, Balu:
Baluka, ginzengteát kérek és kalácsot. Olyan hideg van, hogy a meleg tea jólesik most, és máskor is.
Aranyhalaid nem fáznak? Vagy pont ezt az időt szeretik?
Szép hetet Mindenkinek. 
|
|
|
2010-08-29 20:51, egyedls:
Szépen búcsúzott tőled, ha ilyen sok biolé lesz.
Na majd ha arra járok megkóstolom, ez nem fenyegetés.
|
|
|
2010-08-30 10:07, Balu:
-
Igen, ez volt...
|
|
|
Sziasztok Kávézók!
Megvan az új compim, most van teendőm bőven, mire minden rajta lesz, ami az öregen volt.
Azért a cappuccinóm itt iszom eszentúl is
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Egyedls
Ez lenne az utolsó szilvaszüret arról a fáról, úgy néz ki?
|
|
|
Kellemes hetet, szervusztok
A kellemes csevegéshez egy friss kávé, és meleg tea az asztalon vár Titeket.
Marcsi
Küldtem a pogi illatát, de a pogit is fénypostán, ablakra vigyázz!
Én is így szoktam Boszilditől fincsiket kapni, így ablakon
Boszildi
Kérsz fekete teát,vagy ginzenget? Még friss a kalács is, mazsolás, kóstold meg. Hoztam riskochot is, mennyei. Jó étvágyat!
|
|