|
2010-07-23 09:47, Balu:
Baluka, jövök, megyek, intézkedek, hogy hogyan az már más lapra tartozik. Tegnap elmentem a bőrkabátomért, ami cipzárcserére volt beadva. Jól elbeszélgettünk a nagy melegről. Itthon vettem észre, hogy hasonlít a kabát az enyémre, de pár mérettel nagyobb. Vihettem vissza a 40 fok melegben. Minden jó ha a vége jó, először mérgelődtem, majd jót nevettem a figyelmetlenségemen.
|
|
|
2010-07-22 13:35, bovi:
Bovika, hamar elmúlik a második félidő is, csak türelem.
|
|
|
Jo reggelt Mindenkinek! Baluka kerek Capuccinot, mert faj a fejem! Tegnap joforman egesz nap esett, ma legalabb tiz fokot esett a hömerseklet. De ez igy nagyon jo - meg a fejfajas ellenere is - mert igy ferjecskemnek jobb lesz a korhazban, nem kell a 35 fokos hösegtöl is szenvednie. En egyfolytaban iszom a kakkufü teat, meg gözöltem is vele tegnap, kamillaval meg mentaval keverve, igy aztan jobb lett a köhögesem, mar nem "ugatom" at az ejszakat.
Bovika kivanok Neked mihamarabb gyogyulast, hogy megint fözhess finomakat, es apolhasd a kertedet! Szep hetveget mindenkinek!
|
|
|
Bovikám!
Naná hogy gyógyulsz, félidős vagy a gipsszel, és megjön a hűvösebb idő is. Kíméld a másik kezed!
Cappuccinot nem ittál!
Nálunk meg majdnem kicserélték a vízórát, de főcsapos, így nem tudták megcsinálni, majd jönnek kedden Még ilyet?
Fagylaltok a hűtőben vannak, kész a kotyogós is, kotttyyy...
Boszildi
Merre jársz megint?
|
|
|
2010-07-22 09:29, Balu:
Szükség törvényt bont,
Ez nagyon igaz!!!
Sziasztok Mindannyian!
Annyi mindent kitaláltam hogyan lehet egykézzel elvégezni, hogy érdemes lenne videóra venni
Ettöl eltekinteve a jövőhéten ujra hozzuk a kosztot, mert túleröltettem a jobbik kezem és ez nem a célom.
Gyógyuli szerenték!
Juhé, vasárnap félidős lesz a gipszem
Gyógyulást kívánok Ravicka Férjének is !
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Ravic
Szervusz Örülök, hogy látlak már, gyógyulást a Férjednek, Neked meg sok türelmet. Köszönjük a sok finomságot. Kiválasztottam a kakukkfű teát jó hidegen, üdít, frissit
Nézz be hozzánk ahogy időd engedi!
Boszildi
Szükség törvényt bont, nagyon is találékony voltál mankózásod során is
Nagyon nagy a hőség, páradús a levegő... jöhet a fincsi bodzatea is délután beugrom érte 
|
|
|
2010-07-21 09:36, Balu:
Baluka, hát ott van előtted.
Jó a menta tea is, meg minden ami hűsít.
Bovika gyógyuljál, látod mit meg nem tanul az ember, amikor rászorul. Amikor mankóztam az orrommal kapcsoltam fel a villanykapcsolót. Akkor nehéz volt, ma már mosolygok rajta.
Ravic, gyógyulást kívánok a párodnak.
|
|
|
Jo reggelt mindenkinek! Kicsit viszaolvastam Balu kavezojaban törtenteket, hat Bovika kivanom, hogy minnel elöbb meggyogyuljal! Sajnos a jövöben nekem is nehany problemaval meg kell küzdeni, igy aztan neha el-el tünök majd a Kavezobol. (Ferjem betegsege). Azert jut meg energiam es idöm bekukkantani hozzatok, föztem kakkufü teat(ezt Peströl hoztam), nagyon finom hidegen, iszogassatok. Föztem meg narancsos-csokolades kavet - hihetetlen mit kitalalnak nem? - kostoljatok meg! Mindenkinek szep nyarat kivanok, Baluka Te mar egesz kis "paradicsomi" kertet varazsoltal!
|
|
|
Boszildi
Hova tetted a bodzateát, sehol nem találom
Fogadjunk megittad
Készítek mentát is és gyömbért, ki kér?
Ravicka vajon merre izzad?
A többiek hol vannak?
|
|
|
2010-07-20 09:13, Balu:
Gyönyörű lehet a tavacskád, sok egészséget hozzá. Én is szeretem a virágokat, biztos sok örömöd van bennük. Szekrények rendben, az idő szép, minden ok. Kaptam bodzateát, és most azt iszom, nagyon finom. Igyatok ti is.
|
|
|
Eszem, iszom, hűsölök,gyönyörködök a tavirózsákban
Kávé, tea kész van, ma zöldtea a menő...
Jaj!
Boszildi
Klasszak a sütik, de fogyózni kellene kicsit. Azért megkóstolom, mert szuperül néznek ki. Köszönjük
Örülök, hogy jól érezted Magad Nagykovácsiban. Bizony jó a barátok között
Szekrénnyel hogy állsz?
|
|
|
2010-07-19 09:32, Balu:
Baluka, barátainkhoz mentünk, de szeretünk Nagykovácsiban kirándulni is mert gyönyörű a táj. Hoztam Nektek finomságot is.
Jut Mindenkinek.
sütik
|
|
|
2010-07-19 09:43, Balu:
Baluka, köszönöm!
Iszom és mindent, de még mindig cappuccinót a leg szívesebben
Szép hetet Mindenkinek!
|
|
|
Megkóstóljátok a fekete teát,finom ,hűsítő és antoxidáns.
Bovika !
Kávé is kész a cappuccino is.EGyiket csak szabd talán kicsit fogyasztanod vagy nem 
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek
Bovikám
Légy türelmes és óvatos,tudod:mindent lassan de biztosan !
Boszildi
Mit csináltatok Nagykovácsiba,mi van ott ami jó és szép ?
Jó munkát a pakoláshoz ,ma már hűvösebb van kicsit.
|
|
|
2010-07-18 18:20, boszildi:
Bovika, remélem jobban vagy.
Köszi Ildike, annyival jobban, hogy kezedem megszokni az egykezű dolgokat
|
2010-07-18 08:22, Balu:
Balukám, napok óta pakolok, de tegnap Nagykovácsiba kirándultunk. Jól éreztük magunkat, ma folytattuk a munkát.
Bovika, remélem jobban vagy.
|
|
|
Szép Vasárnapot,talán megússzuk nagy zivatar nélkül
Kész a kávé,cappuccino,ásványvizek ahűtőben
Bovikám !
Jó hogy sok folyadékot fogyasztasz,gyógyuljál,sok türelemmel.Meg lesz az eredménye hamarosan meglátod
Boszildi
Csak nem pakolászol 
|
|
|
2010-07-16 09:45, Balu:
Most fincsi a madártej is behűtve
Nagyon szeretem a madártejet én is, csak a kalóriák
A folyadékmennyiségem Vittel-el fedezem, amit a Lidel-röl hozunk. 2 liternek 80 cent körül
van az ára. Ebböl megiszom most naponta, majadnem 2 üveggel Persze, csak, ha nem megyek sehova
Szép napot kívánok!
|
|
|
Boszildi
Eltart a munka,utána pakolhatsz.Ám legalább több a hely.Remélem nem borból iszol két litert mostanság . Vizet és teát iszol.Napi két liter állítolag nem elég,négy kellene ilyen hőségben
Zöld teát hűtöttem be,egészségünkre
Most fincsi a madártej is behűtve 
|
|
|
2010-07-15 09:49, Balu:
Baluka, biztos jó lesz, mert még holnap is csinálják.
Nem szeretek sokat inni, de ebben a melegben megiszom a napi két litert. Finom ez a citrom kocka is.
|
|
|
2010-07-15 10:37, bovi:
Bovika nem sértesz meg. A vörösbort én is szeretem. A villányi borokat különösen.
|
|
|
2010-07-14 20:15, boszildi:
Bovika, az a jó, hogy öregszünk, csak még sokáig tartson.
Szerintem minden tea jó ellene,
Nem akarok senkit megsérteni, de én maradok a francia vörösbornál
A teák, nekem csak kivévételesen kisebb nyavajákra valók
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Ma friss limonádét készítettem,citrom kockákkal,jó lesz ebben a hőségben
Kész a kotyogós is, Kotttyyyy,frissen őrőlt kávéból: üdít, frissit akárcsak a cappuccino
Boszildi
Remélem elégedett leszel a szekrénnyel. Olyan jó lenne, ha magától elintőződne minden, nem kellene pakolgatni De kell 
|
|
|
2010-07-14 09:24, Balu:
Biztos jó lesz a szekrényem, mert már harmadik napja csinálják.
Finom a dinnye, amit én vettem -sárgadinnye- tök ízű-íztelen volt.
|
|
|
2010-07-13 16:47, bovi:
Bovika, az a jó, hogy öregszünk, csak még sokáig tartson.
Szerintem minden tea jó ellene, ki mit szeret. Én gyümölcstea párti vagyok.
|
|
|
Bovikám
Az öregedés ellen? Áfonyateát és elfogadást. Hiszen megdolgoztunk azért, hogy megöregedjünk, nem?
Hársfateát és limonádét készítettem, dinnye jégkocákkal. Van lime is, fogyasszatok nagyon sok folyadékot ebben a hőségben!
Boszildi
Sokszor én is elcsodálkozom, hogy fér el ennyi lom a szekrényeimben... van mit pakolgatni... Jó munkát Neked is!
Finom a feketeerdő fagyi, köszike
A klimát bekapcsoltam, a kiskutyát nem győzőm fürdetni, meg a nagyot is Kutyameleg van nekik is. A kis westit ma viszik kozmetikushoz, megnyírják 
|
|
|
Szép napot Nektek!
Ujra egy rossz hír ért
Most jöttünk meg az optikustol és nem tudnak nekem megfelelő szemüveget készíteni.
Annyira nagy most a két szem közötti különbség, hogy majd akkor látok igazán jól, ha a másik szemem is műtve lesz.
A szemorvos szerint, erre még sokáig nincs szükség.
Most kivetetem az üveget és ablaküveget tetetek a műtött oldalra. Ha ez sem lesz jó, akkor ősszel műtetem a még egészen jó jobb szemem is
Sok baj van ezzel az öregedéssel ((
Milyen teát ajánlotok ez ellen 
|
|
|
2010-07-11 08:38, boszildi:
Köszönöm. Majdnem egyet gondoltunk, én behűtött bodzaszörpöt iszogatok meleg ellen.
_________________ poe
|
|
|
2010-07-12 09:31, Balu:
Balukám, álmomban sem gondoltam, hogy ennyi lom van a gardróbomban. Megtelt egy szoba vele. Az új szekrény kisebb lesz, mi lesz a lomokkal?
Köszönöm a menta teát. Ebben a melegben a pakolás még izzasztóbb.
Hoztam fekete erdő fagylaltot. Finom.
|
|