|
2010-03-22 10:39, ravic:
Akkor közel leszünk egymáshoz.
|
|
|
2010-03-21 16:07, ravic:
Szia Ravicka!
Jobbulást kívánok, ha nincs lázad csak kifele a levegőre!
Nem kertészkedem már hála a teremtőnek, csak gyep van a kertben, azt is majd a kertész fogja ritkítani.
Nekem csak a nyírás marad a nyáron, azt még elbirom
Mivel nem értek hozzá, így nem sajnálom ezt a feladatot. Az én igényem csak a rend, de nem feltétlen a csodájára jártas, virágzó kert.
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2010-03-22 09:37, Balu:
Készítettem Neked, vagy másoknak is cappuccinot, kávét, teát.
Köszi Baluka, már nagyon hiányzott a Te finom cappuccinód 
|
|
|
Boszildike: A kalapkurat ezuttal mellözöm, pihentetem a majam, aprilis vegen Pestre keszülünk, maradunk nehany hetet, es ott nem usszuk meg alkohol nelkül.... Ugyhogy most maradok Baluka teainal....
|
|
|
Baluka: nincs allergiam, csak egy "szimpla" virus kapott el. Azert csinalom a lakast tovabb, ahogy tudom, ma a szekrenyramolas van soron, a hitves eppen nincs itthon, igy kidobalhatok, vagy felretehetek mindent, ami nem kell.... Közben teazom szünet nelkül!
|
|
|
Ravic
Remélem nem allergiás vagy, az is ilyen faramuci... gyógyulj... főztem neked gyömbér, és áfonyateát, fogyaszd őket!Pihenés, lassíts kicsit most.
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek
Szia Bovika
De jó, hogy Te is itt vagy, és remekül érezted Magad. Feltöltödve, üdén, frissen, a mosógép hadd menjen, az a dolga.
Készítettem Neked, vagy másoknak is cappuccinot, kávét, teát.
|
|
|
2010-03-21 16:07, ravic:
Kedves Ravic
Kalapkúra?
|
|
|
2010-03-21 15:51, bovi:
Bovika, a kikapcsolódás a lényeg. Jó, hogy Nektek is ilyen jól sikerült. Nekem járási kényszerem van, mióta nehezebben járok.
Ez a cipő sokat segít nekem is.
Nálunk is folyamatosan ment a mosógép, de kész vagyunk, jöhetnek a hétköznapok. 
|
|
|
Hallo Bovika, üdv. a hazai vizeken! Milyen jo, hogy mar a tavaszba jöttetek vissza! En most kerülöm az emberekkel valo talalkozast, tegnap ota szünet nelkül tüsszögök, köhögök, szoval, a tavasz igy kezdött nalam....Azt hiszem bebujok az agyba egy nagy csöbör teaval. A holapatolas helyett Bovika, most biztos a kerti munkaval leszel elfoglalva, kivanok esömentes,napsugaras hetet!
|
|
|
2010-03-20 20:55, boszildi:
Halló Ildikó!
Ennyi mindent, mint Ti, mi nem láttunk
Azért nekünk is jó volt a kikapcsolódás, ahogy itt mondják a tapéta csere
Nekünk az idővel szerencsénk volt, végig napsütés, kellemes meleggel.
Éjjel lehült, amitöl jót lehetett aludni.
A szobánk a tengerre nézett, nekem ez egy feltétel, ha szabira megyek, a többi már csak rajtunk múlik
Los Cristianos hegyvidék, minden valahol egy hegyoldalba van épírtve, így a hotelünk is.
Az 5.emeleten megyünk be, ott is laktunk, de a restaurant, már lent volt a 3.-on
Sokat gyalogoltunk, az az toltam férjuram, így a kondim megmaradt, nem lustultam el a henyéléstöl.
Nagyon jó volt a MBT szandálom!!!Sem derék, sem lábfájás nem jelentkezett!
Most megy a mosógép a végkimerülésig
A jövő hét majd visszahozza a hétköznapokat, miközben élünk a szép élményekböl.
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2010-03-20 15:24, poe:
Kedves Poe, röviden, jó volt. Hosszabban, első héten sok eső, második héten melegebb és szél. Sok kirándulás. Minden nap mentünk valahova. Utaztunk helyi busszal, metróval -felszíni-, külvárosi vonattal, luázzsal -8 személyes kisbusz-, taxival. Voltunk Tuniszban, Sidi bou Saidban -Szentendre-szerű kisváros, gyönyörű-, Kelibiaban, Bizertében, Nabeulban, és Hammametben többször is. Bizertében -Észak-Tunézia- időutazáson vettünk részt, olyan körülmények között élnek az emberek a kaszbában, a középkori városrészben.
Kevés volt a két hét. 
|
|
|
2010-03-20 09:38, ravic:
Kedves Ravic, ez a kenyér sütőtökkel finom. Örülök, hogy jól vagy.
|
|
|
2010-03-20 09:01, Balu:
Baluka, én is örülök, "mert mindenhol jó, de legjobb itthon" férj szerint.
Ezt a kiszolgálást, a tálca gyönyörű, a cappuccino finom.
Jobban szeretek "bepakolni". Bovikával nem találkoztam, mert ő máshol nyaralt.
Most már végleg jön a tavasz, kis eső nem számít.
|
|
|
Be-szá-mo-lót, be-szá-mol-lót, be-szá-mo-lót, be-szá-mo-lót!!!!!! A sok tekergőtől!
Na gyerünk, milyen volt?
|
2010-03-19 09:30, Balu:
-
Valéria
El is hiszem, hogy elfáradtál, nagy utat tettél meg, remélem nincs semmi baj. Egyedül utaztál?
Koszonom a teat Baluka. Nem egyedul utaztam, unokahugommal, o a megszokott utitarsam.
|
|
|
Szep jo reggelt mindenkinek! Külön üdvözlet Bovinak es Boszildinek! Föztem en is kavet (frissen daralva, El Salvadori), es van menta tea is. Tegnap probakeppen vettem egy kenyeret, sütötökkel, krumplival keszült, hat erdekes az ize, kostoljatok meg, en tettem ra egy kis vajat meg szilvalekvart.
|
|
|
Hunor
A kávé, cukor nélkül, fogyaszd egészséggel
Ravic
Hétfőn már itt is beborul, Te meg addig pihensz, hiszen rádfér. Kész a kávé, tea, gyere kávézzunk !
Boszildi
Már nagyon hiányoztál, örülök, hogy itthon vagy újra, itt a cappuccinod __=__ tessék tálcán kínálva. Minden rendben, látom, jókedvű vagy, bízom benne, minden remekül sikeredett Meghoztad a tavaszt, na meg a langyos esőt is, hétfőtől. Ám addig örülünk Van sok kipakolnivalód?
Bovika még nem írt, jó, hogy találkoztatok 
|
|
|
2010-03-19 09:30, Balu:
-
Itt is kisütött ma a nap.
"Kávét cukorral kéred Hunor?"
Szó sem lehet róla. csakis anélkül, ha vendégségben kínálnak kávéval, és már cukrot tettek bele, akkor vissza is utasítom.
Hunor
PS: pedig kifejezetten édesszájú vagyok egyébként, kedvenc édességem pl. a Nutella.
|
|
|
Sziasztok
Már nem kérek semmit, de holnap jövök cappuccinót inni. Remélem Bovika is megérkezett.
A repülőn velem utazott a tavasz és itt is szép idő fogadott. 
|
|
|
Baluka, mindent kerek! ma nagyon koran keltem, gyötör az almossag. A napsütest nagyon "elkiabaltam", mert mara beborult, ugyhogy a tovabbi ablakpucolas felfüggesztve...
|
|
|
Ravic
Kemence becsukva, azért a fát nem zártam el,a csoda se tudja még Tavasz van felénk, hajnalban ébresztenek a madarak
Kész a kávé, friss tea, mentateát főztem.
Valéria
El is hiszem, hogy elfáradtál, nagy utat tettél meg, remélem nincs semmi baj. Egyedül utaztál?
Hunor
Itt is mosolyognak a rügyező fák, bokrok, apró virágok nyílnak, hajtanak, törekednek az élet felé. Gyönyörű az ébredő természet, nem hagyja magát a hónak se legyűrni.
Kávét cukorral kéred Hunor?
|
|
|
2010-03-18 14:13, ravic:
Ma nalunk is tavaszias volt az ido, de a het vegere hideget igernek. Csak ne havazzon. En meg nem pucolok ablakot, varok meg egy par hetet.
|
|
|
2010-03-18 14:13, ravic:
-
Én még nem dalolok, de azért ma itt is jobbra fordult az időjárás, tegnap még minusz tíz fokon felül, ma pedig valami napsütés is került.
Hunor
|
|
|
Hallo, hallo, na itt a tavasz, Baluka gondolom Nalatok is, elteheted a holapatot, becsukhatod a kemencet! Valika: nem tudom Feletek milyen idö van, talan mar ott is tavaszodik? Mindenesetre mostmar "dalolva" pucolom az ablakot, szobafestes utan!
|
|
|
2010-03-17 16:15, ravic:
Santiago, Chilebol tartott ilyen sokaig haza az ut. Autoval nem szoktam egyszerre ennyit vezetni, maximum 8 orat. Ez rendkivuli eset volt.
|
|
|
Valeria: merre jartal, hogy 36 orat voltal uton? Csak nem autoval? mert akkor mar semmi mas nem segit, csak az alvas....Jo pihenest!
|
|
|
Baluka: na, most kezdem az ablakpucolast, es függönymosas, az idö is kegyes lett hozzam, nem esik az esö, es nemreg meg a nap is kibujt. A szobafestes kesz. Ugyhogy ha van capuccinod, kerek belöle. Bovi es Boszildi mar biztos keszülödik hazafele!
|
|
|
2010-03-17 09:59, Balu:
-
Koszonom a zold teat Baluka. Maris frissebb vagyok! Uton voltam, nagyon hosszasan ertem haza, 36 oraba telt mire itthon voltam.
Nalunk meg nincs tavasz, hideg van!
|
|
|
Valika szervusz
Mitől vagy ennyire fáradt,itt a zöld teád ez felfrissit.Felétek tavaszodik már?
Ravic
Olyan szép tiszta lesz a szobátok festés után mint a tavasz,sose búsulj,itt már tavaszodik,jön a meleg.
Megittam egy nagy bögre hibiszkusz teát és a kávét.Rajtam már kezd eluralkodni a tavaszi fáradtság
Remélem jól vannak a nagy utazók 
|
|