|
2009-12-07 07:17, hunor:
Sajnos, nincs benne a telefonkönyvben, valószínűleg csak mobilja van. És senki nem tud bővebbet róla
Van még esetleg valaki Debrecenből?
_________________ poe
|
|
|
2009-11-30 14:31, poe:
-
Visszanéztem, már egy hónap!!! 
|
|
|
Én írtam neki, de nem kaptam választ. A neve alapján talán meg lehetne keresni a telefonszámát, es felhívni...
Hunor
|
|
|
2009-12-06 13:33, bovi:
Visszaolvashatsz, semmi ilyesmi nem történt. De az iwiwen sem jelentkezett be már ugyanannyi ideje Szóval valami baj van vele. Remélem, hamarosan visszajön. Addig azért tartsuk itt fenn a rendet, lássa, hogy gondot viselünk a kávézóra
_________________ poe
|
|
|
Tegye mindenki szivére a kezét és válaszoljon őszintén: Megbántottátok Balukát valamivel???
Ő nem szokott ennyi ideig hiányozni, arra gondolni sem merek, hogy beteg!!!
|
|
|
2009-11-30 19:37, ravic:
-
Merre leszel? Utazás, ilyesmi?
Hunor
|
|
|
2009-11-30 14:31, poe:
-
Köszi, írtam is.
Hunor
|
|
|
Kedves Mindenki, Kb. 10 napra eltünök a kavezobol! Üdv. Ravic
|
|
|
2009-11-30 10:58, hunor:
Ez már három hét lesz. Az iwiwen találtam mailcímet, magánüzenet ment!
_________________ poe
|
|
|
Senki nem tudja Balu telefonszámát, email címét? Sok éven át nem fordult elő, hogy akárcsak egy szünnap lett volna, nemhogy két hét...
Hunor
|
|
|
2009-11-24 09:56, ravic:
Köszönöm, sietek vissza.
|
|
|
2009-11-24 08:40, poe:
mi olyan aranyosak, szeretetreméltóak vagyunk, hogy nagyon fogunk hiányozni.
Egyetértek az előttem szólóval.
|
|
|
2009-11-24 07:36, hunor:
Kedves Hunor, persze, hogy visszajövök. Van egy kis zabszem-effektus nálam, de legyőzöm.
|
|
|
Kedves boszildike! Siess vissza, varunk, es minden jot!
|
|
|
2009-11-24 07:27, boszildi:
Persze hogy visszajössz, mi olyan aranyosak, szeretetreméltóak vagyunk, hogy nagyon fogunk hiányozni. Siess vissza!
_________________ poe
|
|
|
2009-11-24 07:27, boszildi:
-
Holnaptól nem leszek egy darabig. Remélem visszajövök.
-
Hunor
|
|
|
2009-11-23 18:25, ravic:
Kedves Ravic, a barátnőmmel Tarvizióban ittunk nagyon finom cappuccinót és mate lattét. Azt az igazi olaszt.
Esőben is szeretsz az erdőben sétálni? A sarat nem kedvelem.
Holnaptól nem leszek egy darabig. Remélem visszajövök. Gondolj rám, ha betérsz egy finom kávéra.
Azt is remélem, hogy addig Balu visszajön és Bovi is újra itt cappuccinózik. 
|
|
|
Kedves boszildi! Ma en is sokat voltam uton, ugyhogy a "Csao-Bellanal" capuccinoztam, - a nevet mi adtuk, mert a tulaj olasz - finom volt, jo erös, ugyhogy utanna egeszen idaig szorgoskodtam, es meg az erdöben is voltunk. Neked is kellemes hetet, itt sajnos zuhog az esö!
|
|
|
2009-11-23 14:52, boszildi:
-
2009-11-23 10:23, hunor:
-
Hacsak nem fordítva írtam ezt: /a így: a/ lehet ez az oka?
-
Valószínű, hogy igen (igaz, én észre se vettem ezt).
Hunor
|
|
|
2009-11-23 10:23, hunor:
Kedves Hunor
Bevallom férfiasan, fogalmam sincs.
Hacsak nem fordítva írtam ezt: /a így: a/ lehet ez az oka?
Üdv:
boszildi
|
|
|
2009-11-22 13:29, boszildi:
-
Ahan, most minden rendben!
Rájöttél, hogy mi lehet a hiba oka, mi volt az eltérés a korábbi, és a mostaniak között? Én írtam ugyan egy feltételezést a 2009-11-22 07:03 dátum alatti üzenetemben, de szerintem mégsem az, inkább más lehetett az ok.
Üdv,
Hunor
|
|
|
Kedves Ravic
Látom, még nem jártál a kávézóban. Ma korán keltem, elvittem az autót a szervízbe, már kész is. Hoztam cappuccinot.
Kellemes hetet Mindenkinek.
cappuccino
|
|
|
2009-11-22 11:23, ravic:
Tegnap én is a kávéhoz ettem. Igaz ez teljeskiőrlésű tönkölybúza lisztből készült. Már előre megijesztettek, hogy az kevésbé szokott sikerülni. Szerencsére nem hittem el és elég jó lett az eredmény. Ma pirítósként is jól működött. Persze gyakorlat teszi a mestert. Balukának is félretettem egy szeletet.
|
|
|
2009-11-22 07:03, hunor:
Köszönöm, remélem most sikerült.
|
|
|
2009-11-22 05:39, Ferencz Zsuzsanna:
Zsuzsikám, az akadály a kenyérsütő mérete volt, de konyhafestés után selejteztem, így elfér a gép. Igaz nagy helyet foglal el, de valamit valamiért. Ha Budapestre utazol, frissen sült "kenyérrel és sóval" foglak várni.
|
|
|
Szep vasarnapot mindenkinek!
Boszildike, a kenyered jol nez ki, hasonlit az en "produkcioimra". Nekem is van kenyersütö gepem, de en inkabb a sütöben sütöm, ott valahogy job. Tegnap csinaltam rozmaringos feherkenyeret, kicsit lapos lett, de nagyon finom, eleg ha csak vajat es egy kis borsot teker ra az ember, ma ez volt a reggeli kavehoz. Probsaljatok meg Ti is!
|
|
|
2009-11-21 21:35, boszildi:
-
Kedves Ildi,
itt is az történt a linkkel, amit a Köszöntőszoba alatt írtam, de gondoltam, kijavítom.
Ebből a topikból másoltam a html kódot (mert nem tudom fejből):
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1521&forum=70&33
2004-04-30 14:50 üzenet
Kód:
<a href="LINK">SZÖVEG</a>
Ahogyan javítottam, megszünt az az említett hibatünet, de ami érdekes: nem láttam eltérést a Te általad, és az általam használt html kód között (igaz, én új sorba tettem, utána hagytam sorközt), igy elképzelhető, hogy a zárójelben írtak miatt van most minden rendben.
Hunor
|
|
|
Igen, emlékszem a tavalyi-tavalyelőtti vágyakozásaidra, Ildi. Szép kenyér...
|
|
|
2009-11-21 10:21, ravic:
Szeretem a túróspitét. Én is hoztam valamit. Régóta terveztem, most rászántam magam és vettem egy kenyérsütőt, és ma elkészült az "elsőszülött kenyerem".
Kicsit lapos, de az enyém.
Jó étvágyat.
kenyér
|
|
|
Kedves boszildike, köszönöm a szep rozsat! Ma reggel tejszinhabos kavet ittunk, de most aztan mar kezdödnek a "jozan hetköznapok"... /Azert meg megsütöm azt a turospitet, amit egy hete igergetek.../
|
|