|
Nekem is az a bajom, hogy sokszor belemerülök a munkába, és észre se veszem, hogy nem iszom eleget. Ma kávéval együtt szerintem nem sokkal van egy liter fölött a fogyasztásom. Tegnap jobb volt.
|
|
|
2009-10-22 09:50, Balu:
Minden finom volt. Úgy belejöttünk a festésbe, hogy hétvégén folytatjuk. Dupla adag cappuccinót kérhetek?
Egyedls sztrájkol, vagy elpártolt? 
|
|
|
2009-10-21 20:36, Erazs:
Jól teszed, mert így biztos, hogy megiszod a napi szükséges mennyiséget. Amíg dolgoztam, reggel kikészítettem és a nap folyamán elfogyott az innivaló. Most a sok munkám közepette néha elfeledkezem az ivásról.
|
|
|
2009-10-22 09:50, Balu:
-
Otthon mit fogyasztottál
asszem szénszavas almalé és kakaó
|
|
|
Boszildi
Elhiszem, hogy nem unatkozol, hát ha még kerted is lesz?
Kész a cappuccino, kávé, tea. Ma áfonyateát ittam mézzel, minden sallang nélkül... fáj a torkom, és fincsi volt, olyan simogató.
Erazs
Otthon mit fogyasztottál? Jó ez a sorrend, csak valamivel fel ne cseréld A zöldtea fogyaszt, és antioxidáns, az áfonya is.
Egyedls még mindig nem jössz teázni? Merre jársz?
|
|
|
2009-10-21 20:03, boszildi:
-
Èn benn a munkahelyen a számítógép elött kezdek iszogatni, kávé, zöldtea, kávé, csalántea, víz, zöldtea. Legalábbis ez volt a mai napi sorrend. 
|
|
|
2009-10-21 09:20, Balu:
Balu, a zöld tea után jólesik a forró cappuccino.
Kert híján a lakásban teszek-veszek, de nem unatkozom.
|
|
|
2009-10-20 21:52, Erazs:
Kedves Erazs, reggel fél liter zöldteával kezdem a napot.
|
|
|
Poe
Remek a kaloda, Hubának ajánljuk egy konyak kíséretében
Erazs
Kész a tea, engem is üdít, frissit a zöldtea. Rám fér, sok a kerti meló.
Főztem azért kávét is, cappuccinot is, hátha Bovika a kirándulás után erre látogat
Kisütött a nap, de jóóóóóóóóó 
|
|
|
2009-10-20 15:00, Balu:
-
Nagyon jól esett a zöld teád, már több hete nem ittam, nem tudtam mitöl vagyok "nyomott". Ma mintha kicseréltek volna. Holnapra is fözzél légyszi. 
|
|
|
2009-10-20 15:00, Balu:
Nem téged, pláne nem a kávézót kell bezárni, hanem Huba szakit
Itt van egy vadonatúj kaloda, kizárólag pasasoknak!
|
Bovika!
Itt is hűvös van, engem meg a kerti munka köt le, nagyon izomlázam van már, kicsit meg is fáztam
Boszildi
Jöhetnek a nyáridézők? Most jó lenne Balin ugye?
Hubának meg kell tudnia, hogy betűcsere lesz: Caloda
Készítek egy forró zöldteát, egy puncsot, és egy kávét, kotttyyy...
Huba
Tudod mi az a Caloda ugye? Na látod, hogy bezárva leszek... 
|
|
|
2009-10-19 09:35, Balu:
Balu, ma roiboos gyömbérteát is ittam, de amit te készítettél az is finom volt.
Hoztam nyárt idéző ízeket a kávézóba.
cappuccino és üdítő
|
|
|
2009-10-19 14:46, huba:
És a Coladával mi lesz?
|
|
|
Na, akkor egy Pina jöhet nekem is...
|
|
|
2009-10-19 09:35, Balu:
Ittvagyok Baluka!
Ma nagyon szépen süt nálunk a nap, de reggel 0-fok volt.
Kihasználom ezt és megyek az erdei túrámra 
|
|
|
Szép jó napot Mindenkinek, aki erre jár!
Gyorsan készítek egy csipkebogyóteát, rendesen átfáztam, rámfér a vitamin Kész a kotyogós is, és a cappuccino, Bovikám, kotttyyy...
Boszildi, neked egy gyömbérteát készítettem, apró sütemények az asztalon vannak egy kis kosárkában. Jó étvágyat!
Direktor
Köszönjük a sütit. Miért tünsz el megint?
|
|
|
Erre jártam, betévedtem, egy forró kávéval számat megégettem.
Szeretettel köszöntöm a kávézó állandó vendégeit, és főleg Balut. Friss túrós táskát vettem idefelé, és itt hagyom Balukám, neked! Egy időre megint eltűnök.
|
|
|
Boszildi
Köszönjük a koktélt, nagyon zamatos!:) Elhiszem, hogy kész vagy Ildikó, , én is a kertészkedés mellett, van munka mára is. Előkészítjük a talajt trágyázásra. Szerencsére segítenek a fiatalok is, így csak a főzés marad, de az sem kutya
Hát ez a koktél, egészen kalodában érzem magam, olyan bezárt lettem
Kellemes pihenést Neked is, és Mindenkinek! Gyertek azért kávét kortyolgatni, és teákat! 
|
|
|
Balu, kicsit megkésve, de hozom a koktélt. Sokat dolgozol a kertben, itt a hétvége, pihenj kicsit. Kész a konyha és én is. Még nem adom el a lakást, csak ráfért a konyhára a festés. Jó pihenést mindenkinek.
Pina Colada koktél
|
|
|
Bovikám !
Sajnálom, hogy ilyen visszásan sült el az utad, de semmi sem történik véletlen. Később is el tudod intézni talán a dolgodat, nem? Ott is esett sok hó? Bovikám, a cappuccinod ma is vár, egészségedre a tegnapit is, gyere enni is. Meleg van a kemencében, befűtöttem!
Boszildi
Csak nem eladásra készül az a lakás? Óvatos légy a nagytakarítással! Egészségedre a teát! Ma bodzát készítettem, és ittam is, kóstoljátok meg, ránkfér az izzasztás
Képzeld el, én már napok óta szedem a diót, a szél rendesen veri le a fáról, és seprem a falevelet is. Rendesen kivagyok, pedig ez még csak bemelegítés
Valami izzasztó koktélt, vagy valamit, ami segít feledni az esőt, kavarhatnál... olyat, ami nem árt, csak használ! 
|
|
|
2009-10-14 07:04, Balu:
Kérek csipkebogyóteát, mert ebben a hidegben jólesik. Habár a festés utáni takarítástól is melegem lett. 
|
|
|
2009-10-14 13:43, bovi:
Sajnálom, hogy a fagyiról is lemaradtál, de gondolom ez volt a kisebb gond.
|
|
|
2009-10-14 07:04, Balu:
Baluka, igaz a közmondás: ember terves Isten végez!
Elindultam Berlinbe a tervek szerint és a mi regionális vonatunk 10 percet késett, így nem várta meg az IC, ami Berlinig ment.
Hazajöttem az első visszavonattal
Értelmetlenség lett volna egy órával később menni, mert időhöz kötött terminem volt.
Most kezdem a harcot, hogy megtéritsék a jegyem. Nem lesz egyszerű, mivel online jegyem van.
Így Balukám, szívesen fogyasztom ma is a cappuccinót, amit Te kínálsz 
|
|
|
Bovikám!
Sikeres utat, jó fagyizást, és kávézást!
Ma is friss a kávé már, itt vannak a teák is, és bizony hideg van. A szamovárban hagytam a forró vizet, na, nem a kopaszra hanem a teáknak. Jómagam csipkebogyóteát ittam, kevés mézzel. Kér még valaki?
|
|
|
Bovika, szerencsés utat.
|
|
|
Baluka, a Mit főzzünk rovatban Marianne kérdezett tőled valamit.
|
|
|
Baluka, kerestem a cappuccinót és megis találtam
Köszi!
Holnap nem jövök kávézni, már nagyon fenem a fogam a finom Zanetti fagyira, olyat eddig csak Berlinben ettem.
Még jó, hogy ott van az állomáson, így mindig útba eseik 
|
|
|
Boszildi
Lehet, hogy nem jókor szerveztél, ha az időjárásjelentésekre gondolok Jól tetted hogy befűtöttél, én is befűtöttem, a Kávézóban is duruzsol a kemence, szipog a szamovár. Ki kér egy forró fahéjas teát még?
Egészségedre Ildikém, még kávét is főzök, frisset, és cappuccinot is
Hoztam meleg sajtos, és fokhagymás lángost, az is jól átmelegít. Most igazán ránkfér
Ildikó
Nem panaszkodhatsz a párás melegre
Hubának, Frédinek meleg tea, és meleg puncs van tálalva, Egyedlsnek kész a forró áfonyatea. Vagy még mindenki ágyban van? 
|
|
|
2009-10-12 07:31, Balu:
Megszerveztem hétfőre a konyha tisztasági festését. Az egynapos munka háromnapos lesz, mert nem szárad a festés. Azért estére befütöttek, jobb későn mint soha.
Tegnap folyamatosan forró teát ittam, látod elfogyott a zöld, a gyümölcs és a rooibos tea is.
|
|