|
Most nem kérek semmilyen italt, mert kifolyna a szám mellé, amely az irigységtől kicsorbult, így csak leinnám magam...

|
|
|
2009-09-09 16:27, boszildi:
-
Kedves Balu, Poe, Zsuzsa, Bovi, Egyedls, szívélyes üdvözlet Baliról.
Köszönjük, kedves Ildi, ilyen messziröl engem, még nem üdvözöltek eddig!
Nagyon szép, hogy gondolsz ránk is, amikor jól megy dolgod 
|
|
|
Kész a kávé, és a tea, ha erre jártok... Merre vagytok? Mindenki szüretel?
Kellemes szép hétvégét Mindenkinek! 
|
|
|
Hunor
Ma vendégem vagy egy kávéra, és egy pohár pezsgőre!
Egészségedre!
|
|
|
Poe
Úgy gondolom én is, hogy a cicáid megharagudtak Rád, de most megbékéltek, nehogy azt hidd, hogy hamar felejtenek! Mivel eteted a cicáid?
|
|
|
Szia Boszildi!
Köszönjük a "képeslapot", vigyázz magadra azért, de érezd nagyon jól is! Hozz szörfös fiút, és finom koktélrecepteket Gyere, ma is kérsz egy gyömbérteát?
|
|
|
2009-09-09 16:27, boszildi:
Szia Ildi, jó nyaralást, ha finomat eszel-iszol, szépet látsz, gondolj mindig ránk is
_________________ poe
|
|
|
Kedves Balu, Poe, Zsuzsa, Bovi, Egyedls, szívélyes üdvözlet Baliról. Minden remek, 35 fok van, igaz nagyon párás a levegő de a medence partján kibírható. Két napig pihentük a 24 órás utazás fáradalmait, ebből 12+6 óra repülőgépen. Holnap, /itt most este fél 11 van, 6 óra az időeltolódás / megyünk Ubudba, -kézműves falu- utána a majomerdőt, egy szent forrást és két sziklatemplomot is megnézünk. Jó kávézást mindenkinek.
|
|
|
Kedves Poe, nem hiszem, hogy Jane és Tarzan nem ismert volna meg benneteket. Csupán tették magukat, hogy éreztessék megvetésüket.
|
|
|
Hárman vannak, az öreg cica Maugli, ő még meg van sértődve, mert a "személyzet" nyaralni merészelt, és mostohára hagyta őt.
A két iker, Tarzan és Jane 4 hónaposak, nekik is hiányoztunk, bár hazaérkezéskor nem ismertek meg bennünket azonnal. Azóta viszont levakarni se lehet őket
_________________ poe
|
|
|
Szervusz Poe
Jó munkát, remélem, hogy már jobb a kedved, ha nem, fogyaszd el a meleg kakaóitalt. Örülök, hogy épségben megjöttél. Hány cicád van?
Egyedls
Tudom, hogy operálták a szemed, annak még jobban, hogy jól is látsz vele Ennyi preciz munkának, amit beterveztél, kell is a jó szem, a védőöltözet, és a sok türelem. Jó munkát, hozzá egy fincsi áfonyateát, sok mézzel, és csipetnyi fahéjjal. Micsoda illata van, én is iszom egy teát, csatlakozz hozzám
A -5 fok nekem már hideg, és még azt nem értem, hogy miért áztatod a lábad hideg vízben, ha a térded elkezd fájni?
Bovika!
Gyere ma is, kész a cappuccino, vagy még alszol?
|
|
|
Jelen De kávét most sem kérek. Itt még kellemes nyári idő van, vagy inkább vénasszonyok nyara? Szépen süt a nap, a cicák a teraszon rendetlenkednek, én meg takarítok
Kérek valamit, amiben egy kis boldogsághormon van, hogy jobban menjen a munka
|
2009-09-08 09:24, Balu:
Ma készítettem Neked egy habos cappuccinot is.
Megtaláltam Baluka.
Köszi!!!
|
|
|
2009-09-08 09:24, Balu:
-
Nálam a tél majd csak -5 foknál kezdődik, addig a felöltözés a védő félálarc a barkácsoláshoz (tudud, új szemem van, amire már jobban kell vigyáznom!).
Mit barkácsolok? Hirtelen felindulásból nekilátok az udvarban felhalmozott építőanyagok, tüzifa, gépek, szerszámok, stb. eltakarításának, s a műhelyemben a garázsajtó alkatrészeit készítem (rozsdátlanítás, festegetés, egyengetés), a madáretetőt kell felújítanom, fiókot készítek a műhelyasztalomba, rakodóládát a kerti pad mögötti védett zugba, postaládát fabrikálok, stelázsit a pincébe a befőtteknek, és hasonlókat. Szóval, csupa olyan nélkülözhetetlen dolgokat, amelyek nélkül az ember egy percig sem érez hiányt
A kerti pad a menedékem, amikor a térdemet kikezdi a csúz, egy lavór hideg vízbe dugom a lábamat a meggyfa alatt és azt képzelem, hogy a déli tengerek partján ülök a pálmák alatt és a naplementében gyönyörködöm... , közben szürcsölöm a kávézónk kínálatának legfinomabb italait.
|
|
|
Bovikám
Ma készítettem Neked egy habos cappuccinot is. Egészséggel fogyaszd!
Főztem kávét, illatos, habos, zamatos. Kotttyyy...
Kóstoljátok meg a szőlőnket is, ma reggel szedtem. Csípős reggel volt, de megérte jól felöltözni
Egyedls!
Remélem, Te is jól felöltözöl a barkácsoláshoz Felvetted már a kötött pulcsit? Nem írtad, mit barkácsolsz?
|
|
|
Baluka,
egy gesztenyepüre engem is megörvendezteteni
Sietek füvet nyírni, most csak egy kávéra van időm, de holnap jövök ujra 
|
|
|
Baluka, kösz a gesztenyepürét. Most nem kérek mást. Igen egyedls, Homoródszentpéterről egyszerre indultam a gólyákkal.
|
|
|
Egyedls
Faxoltam a lángost, és a mikrót, nyisd ki a kertkapud, vagy az ablakot, inkább az ablakot, mert úgy jársz, mint Mézga Géza
Jó étvágyat!
Nálunk ma lecsó volt, és pogácsa, azt is faxoljak?
Megiszom a kávém, és kész a tea is, délután már lehet madártejes fagyit is enni... olyan illata van a vaniliától, csak úgy kering a Kávézóban.
Poe, ha megérkeztél, jelentkezz!
|
|
|
Szervusz Zsuzsanna
Örülök, hogy megjöttél, kóstold meg a gesztenyepürét! Kávét, teát kérsz? Rendben van otthon a lakásod, már nincs már építkezés?
Egyedls
Az egy kitünő fekvés a pagodádnak Jó munát a barkácsoláshoz, mit barkácsolsz, fúrsz, vagy faragsz, vagy átalakítasz? 
|
|
|
2009-09-05 16:36, Balu:
-
Baluka! Te olyan ügyes vagy, faxolj el nekem légy szíves egy-két lángost és egy mikrót!
A kerti pagodámat K-Ny irányban védi a tető, a Nap ezért É-D irányból tud alásütni .
Reggelente még-már harmatos a fű, ezért a belső körletben végeztem aktuális munkákat (a háziasszonyomnak végleges kimenője van).
Már süt a Nap (Dél felől), készülök valami hasznosat csinálni az udvaron, azaz barkácsolni.
Lám, Zsuzsa is bezárta HSZP-i barlangot?! Itt az ősz 
|
|
|
Balu, gratulálok az átnevezett kávézóhoz...Megérdemelted.
|
|
|
Egyedls
Most sütöttem burgonyás lángost... na. ez ellen már nem lehet ma kifogásod, sőt, holnap sem! A mikróban meglangyosítod, és ehető, nagyon finom. Most laktam jól belőle én is Jó étvágyat!
Kellemes hétvégét! Remélem, éjszaka már aludhatunk, nem lesz vihar Nálunk égszakadás-földindulás volt, éjjel 2 óráig tartott. 
|
|
|
Boszildi
Már megszeppentem, hogy köszönés nélkül elillansz Jó pihenést, és kellemes időtöltést! Gondolatban Veled vagyok, és visszavárunk. Szörfös fiút hozz, nem semmi az alakjuk
Egyedls
Jó, ha túl vagy a melón, biztos jólesett a kis szunyókálás. Pihenj is már! Kint valóban hideg van reggel, hoztam Neked egy meleg, kötött pulcsit
Aranygaluskát sem ennél? És teákat sem fogsz inni? Utánpótlás kell a szervezetnek! Vigyázz a Kis Padodon, csak délután dolgozz. Nyugati fekvésű a pados rész?
|
|
|
Kedves Ildi, Baluka!
Amíg Ildi a "...jóképű szőrös fiúkat..." üldözi, én élvezem a kellemesen hűvös őszi időt. Az idén nem sokat dolgoztam, és most is csak a szűkös határidő miatt kellett rákapcsolnom, de már végeztem, fellélegeztem. A felkínált finomságoket köszönöm, nekem a hétvégi menűm a fejtett zsenge szemesbabból készült leves, amelyhez az édességek nemigen passzolnak, még talán a szőlő sem.
Tegnap a kezdődő esőben a kis kerti padomon, annak védelmében igen édeset szunyókáltam!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
|
|
|
2009-09-04 06:57, Balu:
Kedves Balu, igazad van, ide is megérkezett a hidegfront, remélem nem tart sokáig.
Balira megyek és október 8-án jövök, gondolok rátok ha jóképű szörfös fiúkat látok, illetve kávézás közben is.
Kedves Egyedls, ne dolgozz túl sokat, néha pihenni is kell.
Kedves Poe, szerencsés hazaérkezést.
Szép napokat Mindenkinek. 
|
|
|
Szép jó reggelt Mindenkinek
Boszildi
Ilyen melegben madártej? Most érkezett meg a hidegfront... azért köszönjük a segítséged, nagyon fincsi volt. Ildikó, hova méssz nyaralni?
Egyedls
A kávézóban is van internet... ha kakaó folyna az otthoni gépedbe Vigyázz rá, remélem, hogy azért teát ihatsz. Friss péksüteményt hoztam, reggelizzetek! Ma reggel is kiültél már?
Poe
Látod, ajánlottam a bringát. Ízlett a fagyi?
|
|
|
2009-09-03 07:06, Balu:
-
Kedveseim!
A kerti padon nincs bevezetve az Internetem, ezért a géphez kötött munkafázisokat kénytelen vagyok a technikai szobámban végezni. Van azonban szürke nyomtatott része is a munkámnak, olvasgatni-jegyzetelni pedig kényelmesebb a szabadban. Ma már a megvalósulás stádiumán dolgozom, azaz számítógépezek, vigyáznom kell hát a madártejjel, mert a gépem nem kakaóbiztos 
|
|
|
Na de lányok, ilyen melegben madártej?
Persze kérésetek nálam meghallgatásra talál, mindent a kávézó kedves vendégeinek és tulajdonosának!
Gyorsan el is készítem, mert hatodikától egy hónapig máshol fogok kávézni. Azért rátok is gondolok majd. 
|
|
|
2009-09-03 07:06, Balu:
Az alakom már legalább kétszer nagykorú, vigyázzon magára. Ma megint meleg lesz, addig is, mig megérkezik Ildi a madártejjel, én fagyit reggelizem.
_________________ poe
|
|
|
Sütöttem finom sajtos pogácsát is, kóstoljátok meg, még langyos! Letakarom egy asztali kendővel.
Jó étvágyat!
|
|