|
2009-07-17 07:06, Balu:
Nahát, megelőztél. Negyed kilenckor úgy döntöttem, hogy ideje felkelni.
Finom volt minden. Ilyen melegben nem szabad koktélt inni, mert nemcsak a fejünkbe, hanem a lábunkba is száll a hatása.
|
|
|
Boszildi
Milyen korán ébredtél ma?
Remélem iszol egy cappuccinot, és eszel reggelit, kalácsot, kakaót. Jó étvágyat !:)
Keverj majd egy mojitot, koktélozzunk most már ráérsz...
Bovika
Ami jólesik, semmi sem árt, fogyassz csak ma is nyugodtan. 
|
|
|
2009-07-16 06:49, Balu:
Mire ideértem minden elfogyott. Így jár egy elfoglalt nyugdíjas. Na majd holnap korán jövök.
|
|
|
2009-07-16 06:49, Balu:
Kávé, cappuccino sok habbal az asztalon.
Ha nem árt meg a görögdinnyére, akkor kérek egyet
|
|
|
Kávé, cappuccino sok habbal az asztalon. Juj, de nehéz aludni ebben a forróságban. Ébredni meg még nehezebb
Görögdinnye, sárgadinnye, bodzaszörp, fagylaltok, limonádé a hűtőben. Fogyasszátok, és vigyázzatok Magatokra ebben a hőségben!
|
|
|
2009-07-15 12:55, maryanne:
-
"A jobol is megart a sok"
Hát még az aranygaluskából!?
Örülök, hogy ma ismét aktív vagy, megvonási tüneteink kezdtek kifejlődni, amíg nem írtál! 
|
|
|
2009-07-15 07:16, Balu:
-
En szivesen ettem volna az aranygaluskabol, de nalunk is eppen most fogyott el. A jobol is megart a sok.
|
|
|
2009-07-15 07:16, Balu:
Baluka, a kávét megittam, finom volt. Ilyen melegben a sárgadinnyére szavazok.
|
|
|
Egyedls
Nem írja fel az orvos receptre a bort, hát akkor minek biztat, hogy fogyaszd? Jó nagy gyűjteményed van, szólj, ha megbontod, addig mi is várunk!
Boszildi
Korán jössz de kész a kávé, itt van a termoszban. Az aranygaluskát senki nem kóstolta meg, így ma sárgadinnyét hoztam, itt van a jégen Ránk tört a kánikula rendesen, igaz?
|
|
|
Baluka, fél tízkor jövök kávézni. 
|
|
|
2009-07-14 07:13, Ferencz Zsuzsanna:
Kedves Zsuzsa, biztos így lesz. Már van is egy-két elképzelésem. Jó nyugdíjasnak lenni.
|
|
|
2009-07-13 06:54, Balu:
-
Áááá, annyira nem tartok száraz fogadalamat! Az orvosom is állandóan a vörösborok fogyasztására agitál (de fel nem írná receptre semmi pénzért! ).
A borgyűjteményemben is vannak Bikavérek, csak még hagyom 50-100 évig érlelődni őket...
|
|
|
Kedves Boszildi, biztos vagyok benne, hogy értelmesen és szépen töltöd majd el a napjaidat.Lehet, még többet utazgatsz majd?
|
|
|
Kellemes szép hetet Mindenkinek
Hoztam egy tálban aranygaluskát vanilia mártással. Jó étvágyat!
Kész a kávé, teák, cappuuccino Kotttyyy.
Boszildi
Jó érzés így nekivágni a nyugdíjas éveknek ahogy írtad. Hidd el, ez évek múlva még szebb lesz.
Örülök, hogy ízlett az Egri Bikavér, egészségedre.
Bezzeg Egyedls nem merte megkóstolni, lehet nem szabad?
Biztos félsz László, hogy a hamut mamutnak ejted majd. Ne félj, ez nem fog bekövetkezni. Erős ember vagy te, és energikus!
|
|
|
2009-07-12 08:37, Balu:
Balu, finom az Egri Bikavér, jöhet.
Bennem semmi bosszúság, harag nincs. Szerettem a munkám, szerettem dolgozni, csak kicsit elfáradtam és a lehetőséget kihasználva kértem a korengedményes nyugdíjat. Szerencsém volt, elengedtek. Ezért is, meg alapból is csak a szépre emlékezem, amiből sok volt az elmúlt 42 évben.
Szép hetet mindenkinek.
|
|
|
Egyedls
S, ha Poe véletlen megissza,mit faxol el? 
|
|
|
2009-07-12 08:37, Balu:
-
Balu, Ildi!
Legyetek szivesek, a felajánlott italokat adjátok át poe-nak, aki az én fotóimat profi módon felrakta ide, lehet, hogy az italokat is el tudja nekem faxolni?! 
|
|
|
Én már az italkínalattól megszédültem. Hozzak mellé Egri Bikavért? Na mit szóltok?
Boszildi
Finom az áfonyapálinka, megkóstoltam. Alig tudtam reggel felkelni
Egyedls
Chianti jó lesz még a többihez? Gondolom a sör tabu.
Jön ránk a kánikula, készüljetek
Ildikó
Mozgalmas heted lesz... még emlékszem én is... Erre készítettem egy méregtelenítő csalánteát, minden bosszúságod, haragod felejtsd el Ildikó! Legalábbis próbáld meg
Valóban klubtag leszel a Kávézóban is
Egy friss kávéval, és sok habbal kívánok kellemes vasárnapot. 
|
|
|
2009-07-11 06:16, egyedls:
Kedves Egyedls, köszönöm a meghívást. Hozzájárulok a választék bővítéséhez. Hatéves kubai rum megfelel? Hölgyeknek a korondi áfonyapálinkát tudom ajánlani. 15-én már nyugdíjasként tengetem életem.
|
|
|
2009-07-11 06:16, Balu:
-
Baluka! Mi szinkronban alszunk-kelünk-üzengetünk? 
|
|
|
Kedves Boszildi!
Isten hozott a nyugdíjasklubban! Amíg szerveződik nálam a jubileumi MON találkozó, addig meghívlak egy koccintásra Balukánál, csak tudnám, mije van a hasonló alkalmakra?
|
|
|
Szép jó reggelt Mindenkinek
Jöhet a tea, a bodzaszörp? Megfőztem a kávét a kotyogóban, friss reggeli az asztalon. A briós, és kiflik nagyon mosolyognak a kosárban Jó étvágyat!
Megyek, bringázok egyet ebben a gyanús időben, most nem tűz a nap. Igaz, szobakerékpár. Ám aztán kiülök a hintaágyra, a fűzfám mellé.
|
|
|
2009-07-09 07:13, Balu:
Balukám, igazad van, fő az egészség.
|
|
|
2009-07-07 21:50, Tihi:
Kedves Tihi, köszönöm. Azt fogom tenni.
|
|
|
Boszildi
Nehogy pici bánatot érezz, légy büszke Magadra, és ennyi ledolgozott évre. Tervezz... tudod, én is így tettem, és mások is. Aztán majd lesz valahogy, biztosan jól alkul majd minden napod. Tudod, csak egészségünk legyen
Főztem egy friss kávét, jó erőset, Tihi javaslatára is. Kotttyyy... erős és illatos
Kész a cappuccino, de kész van a jó meleg kakaó is, friss fonott kalács van mellette. Jó étvágyat! 
|
|
|
Jó erös presszós kávét ajánlok. Az jó idegcsillapító. Élvezd szabadságodat a hosszú évtizedek után, tiszta szívböl minden jót kivánok 
|
|
|
2009-07-07 07:16, Balu:
Nagyon izgatott vagyok. Örömöt és pici bánatot is érzek. 42 évet hagyok magam mögött, mindezt egy munkahelyen. De várom a szabadságot is, mert rengeteg tervem van.
|
|
|
Bovikám!
Igyál "itthoni" cappuccinot most már!
Boszildi
Jó katona lennél Ildi, de csak számolj, ilyen is csak egyszer történik velünk az életben.
Gondolom, azért kicsit izgatott vagy, és tele várakozással, nem? Szép napok ezek, gondolok Rád 
|
|
|
Balukám, megkezdtem a visszaszámlálást.
Finom volt a jeges kávé, igaz kecsketejjel ittam.
|
|
|
2009-07-06 07:11, Balu:
Köszi a dicséretet, de nekem ennél többre nem telik, ami a tehetséget illeti 
|
|