|
2009-04-03 11:52, Ferencz Zsuzsanna:
Húsvétra nem kalácsot kell sütni, Tihi örömére?
|
|
|
2009-04-04 14:18, Balu:
Balu, az idő gyönyörű volt, ezért ablakmosás helyett a Ligetbe kirándultunk. A lilaakác remélem megmarad, holnap én is virágokat ültetek át, igaz csak az erkélyen.
|
|
|
2009-04-04 19:11, Ferencz Zsuzsanna:
-
Az igaz, de csak a gyökere ered magától, a törzs gyökér nélkül nem ered meg (ellentétben pl. a fűzfával, amely vegetatív úton jól szaporítható, mivel a vesszője jól gyökeresedik).
|
|
|
Kedves egyed, nálunk az akác mindenképpen megered, akkor is, ha nem akarod. Sőt nagyon nehéz kiirtani.
|
|
|
2009-04-04 14:18, Balu:
-
Remek ötlet volt tőled, hogy az akácot gyökerestül ültetted át!
Anélkül biztosan nehezebben eredt volna meg!
|
|
|
Bovika, Egyedls
Egészségetekre mindent, iszom én is egy kávét, és irány a kert. Átültetem kényszerből a lilakácom, remélem, még megmarad, hiszen gyökerestől ültetem
Juj, de finom ez az Omnia, hmmmmmmmm, kotttyyy... kotttyyy... kotttyyy
Mindenki a kertben van, és ház környékét takarítja Húsvétra, vagy anélkül is? Nálunk ma kinyílt a barackfa virága. Olyan gyönyörű. Minden gyönyörű, és az idő is. Lehet menni kirándulni. 
|
|
|
2009-04-02 07:32, Balu:
-
Baluka! Köszönöm, hogy nem feledkeztél el rólam!
Szeretném a mulasztásaimat bepótolni,ezért hoztam egy termoszt. Kérem bele a két mézes-citromos teámat, az egy kávét cukor nélkül és kettőt cukorral, valamint azokat az isteni kapuccsínókat! Köszi!!!!
|
|
|
A lakásfestés befejeződött. Mikor kezdjük el a bejgli-témát, Tihi örömére?
|
|
|
2009-04-02 07:32, Balu:
Főzők gyorsan egy kávét, és cappuccinot is, hátha Bovi is erre jár. Remélem jól vannak
Itt vagyok Baluka!
Hörpi-hörpi és futok tovább.
Köszi!
Terrasz súrolás van a programon!
|
|
|
Itt van április, teljen nekünk nyugalomban, békében, egészségben. Itt a tavasz
Boszildi, valóban ragyog a nap, rügyben van minden fám, virágom, és bokrom. Éled a természet
Főzők gyorsan egy kávét, és cappuccinot is, hátha Bovi is erre jár. Remélem jól vannak 
|
|
|
2009-03-31 07:47, Balu:
Ma gyönyörű volt az idő, végre jön a tavasz.
Teát kérek, aztán cappuccinót, persze süteményt is.
|
|
|
Boszildi
Oldodjanak meg a gondjaid, és másoké is, valahogyan...
Szokott a fiam nyerni, de most teljes felújítás volt az autón. Ma vizsgázik az új, erősebb motor.
Duruzsol a szamovár, benne a forró víz a teának, kész a kávé is, és a cappuccino.
Egyedls!
Vajon hol jársz a szamovárod felújításában? Kérsz egy csipkebogyóteát, mézzel?Kertészkedsz már?
|
|
|
2009-03-28 12:57, Balu:
Balukám, vannak gondjaim, de kinek nincsenek. Jön a jó idő és akkor még a problémák is kisebbnek tünnek.
Remélem szokott nyerni a fiad, hiszen az autó neve biztató. 
|
|
|
Ildikó
Merre jártál? Köszönöm a koktélt, valóban jobb későn, mint sosem
Most kajáltak a gyermekeim, ma Százhalombattán vannak, most meg azért izgulok. Pesten mentek át, autópályán úgyhogy megnyugtatóbb. Már telcsizett, hogy nincs semmi gond, a versenyautót vitte vizsgára. A neve a versenyautónak, hogy Zeusz
Hajnalban keltünk, így már több kávét ittam ma, most egy cappuccinot készítek.
Hoztam egy tál túrósrétest, hátha jönnek vendégek. Jó étvágyat! 
|
|
|
2009-03-24 07:23, Balu:
Balu, kicsit késtem a koktéllal, de jobb későn mint soha.
Nincsenek vendégek és a házigazdát is elfújta a szél?
|
|
|
Kellemes hetet, és jó kávézást. Kotyogósban főztem az Omniát, a szamovárban készül a tea
Friss kifli, és kakaó az asztalon van, jó étvágyat.
Boszildi, egy jó koktélt keverjél légy szives!
|
|
|
Boszildi
Már lassan visszafelé jönnek, minden rendben eddig. Jó ez a telefon
Ittam egy jó kávét, ha nem, elég izgatott, hadd idegesítsen Tudom Ildikó, hogy minden rendben lesz, érzem...
Egyedlsnek is készítettem egy forró teát, hátha elfogyasztja a kinti munkák után, persze, hogy mézzel... 
|
|
|
2009-03-21 07:08, Balu:
Balu, ne aggódj, ez jó irány, minden rendben lesz. Itt a hó nem esik, napfényes, szép, kicsit szeles idő van.
Minden finom volt, jövök holnap is. 
|
|
|
Forró kakaó, friss briós, és kávé, tea, cappuccino az asztalon. Jó étvágyat Mindenkinek.
Itt nagyon hideg van esett a hó, és fúj a szél nagyooooooooon
Boszildi!
A fiamék Budapest felé vették ma az irányt, Tata mellé mennek, nem kirándulni egy autóalkatrészért. Most izgulok, marad a telefon kapcsolattartásnak. 
|
|
|
2009-03-19 07:02, Balu:
Köszönöm. 
|
|
|
Boszildi
Minden jót Neked, és nagyon jó egészséget. Még sokáig készítsd a madártejet. Boldog szülinapot. Itt a forró teád is, fogyaszd egészséggel, jókedvvel.
Bovikám!
Hát ez szomorú történet most Nálatok, de csak rájönnek majd a kettős látás okára. Lehet, hogy valami meszesedés
Fogyaszd a cappuccinod egészséggel, és türelemmel.
|
|
|
2009-03-18 12:48, Balu:
Balukám, jól emlékszel. Jön a család apraja, nagyja és én csak készítem a madártejeket.
Most viszont forró teát kérek, mert jólesik a hózápor után.
|
|
|
2009-03-18 12:48, Balu:
Köszi Baluka!
Sajnos, még mindig ingázom a kórház és az otthonunk között
Az orvosok nem találják az okát, hogy miért lát duplán.
Most, még vigasztalni is kell szegényt, mert már nagyon unja a semmitevést.
Ergo, a kaffeteriában iszom tovább a napi cappuccinómat 
|
|
|
Bovikám!
Javulást Nektek!
Boszildi!
Mibe fáradtál el ily nagyon... nem volt valami jeles nap Nálad, vagy csak rosszul emlékszem?
Itt meg ordít a szél, holnapra mondanak esőt, na meg hószállingózást is. Kibírjuk, vergődik még a tél egyet, kettőt.
Főztem friss kávét, tejszinhabbal, és iszom egy csalánteát, mézzel. Ki kér még?
|
|
|
2009-03-17 07:36, Balu:
Részemről, kissé fáradtan de jól.
Teát kérek. Itt csak az eső permetez:
|
|
|
2009-03-17 09:00, bovi:
Várunk.
|
|
|
2009-03-17 07:36, Balu:
Balukám,
remélem hamarosan látni fogsz itt ujra, naponta
|
|
|
Hol vagytok ?
Ki jön kávét, teát, cappuccinót fogyasztani?
Csak nem mindenki permetez a kertben?
|
|
|
Bovikám
Jó egészséget Nektek, és minden türelmet kívánok Ofinak. Biztos aranyos lehet az a kis "oroszlán". 
|
|
|
2009-03-13 07:44, Balu:
Ofi vajon hogy van, nem tudod?
Nagyon elvan foglalva a kisfiával
Nálunk még nincs eredmény, pedig már nagyon várjuk!
Köszi a kávét
|
|