|
2009-02-19 18:14, egyedls:
Gondolom, pustolva?
Örülök, ha számomra ismeretlen szavakkal bővíthetem szókincsemet. Rögtön gazdagabbnak érzem magam.
|
|
|
2009-02-20 07:42, Balu:
-
Mínusz 16 fokra ébredtem. A tea igencsak jól jött, ivás előtt a tenyeremben is megforgattam a bögrét.
Nézem az ablakom előtti madáretetőt és arra gondolok, hogy szegény kismadarak meleg lábbeli és fülvédő nélkül hogy bírják ezt a farkasfordítót.
|
|
|
Jó hideg van, minden csúszik az utakon Vigyázzunk magunkra!
Kész a forró áfonyatea, Egyedls, majd langyosan tedd bele a mézet.
Bovikám
Jó egészséget a párna használatához, biztosan beválik, de Héviz is később hat, kb. most kezd majd. Jó egészséget.
Készítettem cappuccinot is, fogyaszd egészséggel!
|
|
|
2009-02-19 16:50, boszildi:
-
"Ebben a hidegben jólesne egy csésze forró áfonyatea"...
Gondolom, pustolva? 
|
|
|
2009-02-19 13:06, Balu
Balu, nem örülök, hogy megint pustolni fog a hó, de ez sem a kívánságműsor kategória. A mellékutak itt is le vannak fagyva és csúszósak.
Ebben a hidegben jólesne egy csésze forró áfonyatea. 
|
|
|
Ma időben, itt iszom a cappuccinóm, köszi Baluka!
A párnám ékalakú, egy kicsit hűvös, de tettem rá egy posztó huzatot.
Azáltal, hogy nem ül az ember szilárd felületen, állandó mozgásban van a derekam.
Állítólag, ez erősíti a hátizmokat és a derekat.
Hosszú idő óta, ma nem derékfájásra ébredtem
|
|
|
Bovikám
Vigyázz magadra, el ne csússz, a fürdő után csak lazábbak az izmok, vigyázz rájuk! Vajon milyen a Te Togu párnád, mit tud?
Kávé, tea, cappuccino, itt van, kész. Ebben a hidegben ránk fér. Hétvégére megint hóesés lesz nálunk
Boszildi
Pustolni fog vasárnap megint a hó, rá a fagyos útra Úgy járkálok, mint aki hímes tojáson járkál, nehogy ugy járjak, mint Erazs!
Erazs!
Remélem nem ütötted meg magad 
|
|
|
2009-02-18 20:44, bovi:
Ezenkívül, hoztam egy TOGU párnát is, hogy necsak sétaközben gyógyuljak, most is azon ülök
Bovikám, majd kérem a véleményedet a párnáról. Mielőbbi gyógyulást.
|
|
|
2009-02-18 20:27, boszildi:
Nekem, a derékfájásra ajánlták, remélem megoldja Azért egész nap, nem tudnám viselni.
Ezenkívül, hoztam egy TOGU párnát is, hogy necsak sétaközben gyógyuljak, most is azon ülök 
|
|
|
2009-02-18 20:27, Erazs:
-
Vagyis a fal adta a másikat? 
|
|
|
Ma én is majdnem elestem, szerencsére a ház fala megtartott 
|
|
|
2009-02-18 20:00, bovi:
Jó tudni, hogy neked jó célt szolgál. Vajjon autót vezetni lehet benne?
Két éve csak ezt a cipőt viselem, van bőrcipőm, sportcipőm és szandálom is. Kitűnően lehet vezetni bennük. Ilyenkor kissé csúszik, de nem jobban mint más cipő.
A telitalp miatt nagyobb a biztonságérzetem is. Igaz a kinézete nem a legnőiesebb.
|
|
|
2009-02-18 11:16, Ferencz Zsuzsanna:
Bovikám, várj meg, Csutival érkezem.
Hát szerencse, hogy nem jöttél Zsuzsa, olyan jégpálya a környzet, hogy örültem, amikor hazaértem.
A napon megolvadt hólé folyik és odafagy.
Boszi-Ildi, az új cipőm erre sajnos nem alkalmas.
Nagyon féltem, hogy valami törés lesz a vége
Jó tudni, hogy neked jó célt szolgál. Vajjon autót vezetni lehet benne?
|
|
|
Balu, a Benedekfűtea borzasztóan keserű, de én hősiesen iszom. Talán még használ is, vagy úgy gondolom.
Két napja havazik, még az éjjel is folyamatosan esett. Szép a látvány, de reggel sok idő amíg kiásom a kocsit a hó alól. Várom a tavaszt. 
|
|
|
Bovikám
Most jutott időm cappuccinot készíteni, eddig elvoltam a hóval, és a két kutyámmal foglalva. Imádják a nagy havat. Olyan kedvesen játszik a kis westi a kinti kutyusommal. Rengeteg hó van, és hideg itt is. 
|
|
|
Bovikám, várj meg, Csutival érkezem.
|
|
|
Nálunk itt hideg lett ujra.
Reggel, -6°, de mesésen süt a nap.
Balukám, nem tetted még ide a kávémat
Ebéd után, megkérdem Szindit (szomszédkutya) hogy elkisér e egy nagyobb gyaloglásra.
A munka megvár, ilyen időt ki kell használni.
Ki tart velem?
|
|
|
2009-02-17 08:12, Balu:
Ma lekéstem a cappuccinót, de holnap jövök időben
Sok volt a dóóógom!
|
|
|
Bovikám
Kész a cappuccino Neked is, remélem jó volt a pancsizás. Hogy vagy?
Nálunk ma megint pustol, és pustol, és pustol. Jó hideg is van. Na, de tél van még
Erazs
Ittál egy kávét, vagy teát?
Boszildi
Használ a benedekfűtea a gyomrocskádnak?
Egyedls!
A mézet mindig langyos teához fogyasztom, igazad van! De a mostani mézek... ajajj... ki tudja, hogy jók?
|
|
|
2009-02-16 20:58, boszildi:
-
Nálunk meg az a szokás az utcában, hogy a szomszédok éjszakára szabadon engedik a kutyákat, amelyek aztán ugatnak, vonyítanak és... talán szintén pustolnak egész éjjel... 
|
|
|
2009-02-15 18:20, Pompéry Berlin:
Teázni is lehet.
|
|
|
Balukám, ma nálunk is pustolt a hó.
Bovi, jó hogy újra itt vagy.
Erazs, akkor nemsokára kapod azt, amit a fönöknőd naponta. Nem a prémiumra gondoltam.
|
|
|
2009-02-15 18:20, Pompéry Berlin:

|
|
|
2009-02-11 20:50, boszildi:
-
még másfél hónap 
|
|
|
2009-02-15 15:42, bovi:
-
Drága Bóvi,
én ugyan nem kávézom, de isten hozott!
|
|
|
Baluka kedves,
holnaptol kezdve, úgy főzd a kávét, hogy rám is számíthatsz!
Még mindig a cappuccinó a kedvencem 
|
|
|
2009-02-13 13:42, Balu:
Balu, a pustol szót nem ismerem, de megnéztem a jelentését, tényleg így esett a hó pénteken. Igaz rögtön el is olvadt. Szép lehet nálatok, hogy minden fehér, de én már a tavaszt várom. A fiatalok jól vannak?
|
|
|
2009-02-13 13:42, Balu:
-
Baluka! A mézet a fejlődő szervezetünk nem nélkülözheti. Napi adagja testsúly-kilogrammonként meghatározott, de nem ajánlott 40 foknál melegebb ételbe-italba tenni, mert elértéktelenedik. Minden betegségre rossz hatással van, az egészségre ellenben igen kedvező... 
|
|
|
Boszildi
Biztosan jó lesz a gyomrodra a benedekfű tea. Köszi, hogy leírtad, én nem ismertem még. Emlékszel még a reszelt burgonyalé ajánlásomra? Vigyázz a savasodással, igyál sok folyadékot, teákat, kevés cukorral. Gyógyulj!
Azért én főzők egy jó kávét, mert teljesen erőtlen vagyok a sok hósöpréstől. A fiam nem enged lesózni semmit... hát igaza van. Már itthon van, és ő rakja ezt a sok havat. Szerencsém, hogy segít, ég a keze alatt a munka. Mindig is ilyen volt
Főztem egy áfonyateát is, sok benne a C-vitamin, Egyedls, Rád is gondoltam. Mézzel, vagy méz nélkül kéred?
Csak csillapodna már ez a nagy szél, nálunk pustol a hó, csak lassan kezd csitulni. Hát most van tél, nem?
|
|
|
2009-02-10 22:03, Erazs:
Sokat kell várnod erre a csodakávéra?
|
|