|
2009-01-29 18:30, bovi:
Köszi és igérem rosszalkodni fogok )
Ezt szerettem volna javasolni.
Kellemes kikapcsolódást kívánok.
|
|
|
2009-01-29 18:30, bovi:
Na ez az! Pont ezért hagytam ki a felsorolásból, a kénszagról a pokol jut eszembe
Igaz, lehet hogy a fürdőben is nagy fazekakban áztatnak majd benneteket . Azért ha beledobnak egy marék sót is, kezdjél gyanakodni!
_________________ poe
|
|
|
Köszi és igérem rosszalkodni fogok ))
abban a nagyon kénes vízben!!!
Könnyű megjegyezni, az egész városnak finom záptojás szaga van 
|
|
|
2009-01-29 16:03, Ferencz Zsuzsanna:
-
Jól viselkedni unalmas. Bovikám, rúgj ki a hámból, csak a derekadra/szemedre/egyebedre vigyázz! És ne felejts el gondolni ránk ott abban a jó meleg, jódos-klóros-higanyos-aranyos vízben
|
Bovika, viselkedj jól Hévizen, ha már a férjed nincs veled
És gyógyuljon meg a derekad.
|
|
|
2009-01-29 09:50, Balu:
A hévizi jódos állítólag,
Balukám, a víz Hévízen nem jódos, hanem kénes!
Ezenkívül van urán tartalma is, ami mégegyszer csak Ausztráliában fordul elő.
Járok oda 25-30 éve, eddig mindig segített
Legyetek jók, majd jövök friss erővel február közepe után
|
|
|
Bovikám
Örülök, hogy a szemed rendben van, a derekad is alakulni fog, Héviz után. Már a gondolat is jó, igaz? A hévizi víz maga a csoda, mondja mindenki, én még nem próbáltam, csak a harkányit. A hévizi jódos állítólag, és én allergiás vagyok arra. Pedig nagyon jó az ízületeknek, az izomzatnak. Kívánom, hogy kerüld el a műtétet. Mikor utazol?
Ma cappuccinot is készítettem
Boszildi
Az eső sorja között kellene haladjál valahogy, ma viszont a széllel küzdhetünk. Mármint itt, mert a Dunántúlon meg a hóval küzdenek, máshol már az influenzával
Vigyázzunk magunkra, kész ma is a csipkebogyótea, na meg az áfonya is. Fogyaszd egészséggel!
Erazs
Jó erős kotyogóst készítettem, kóstold csak meg! 
|
|
|
Kedves Erazs, ú.n. Pischwassert adtak neked?
|
|
|
Kávéügyben azt hiszem holnap nyifi-nyafizhatok. Ki kell menjek ügyfélhez és hát amikor még tavaly, jó pár hónappal ezelött náluk voltam, nem igazán volt valami fincsi.
Gondoljatok rám!
|
|
|
2009-01-28 10:17, Balu:
Balukám jövök a forró csipkebogyó teámért.
Ebben az "esős évszakban" jólesik.
|
|
|
2009-01-28 11:02, Erazs:
Kedves Erazs, mégsem vagyok jó szervező, hiszen még azt sem tudom elintézni, hogy a kép napja szakadó eső az én kocsimat kikerülje, és én sem tudom az esőt kikerülni.
|
|
|
2009-01-28 10:17, Balu:
A szemed már teljesen rendben van?
Balukám nincs még rendben, de egyelőre csak várni kell és azt lehet Hévízen is
A derekam, jaj az, nagyon fáj
Most megpróbálom Hévízen, amit lehet tenni, és, ha nem sikerül, akkor műtét lesz a vége.
Nekem, a 73. szám nem tett jót
Azóta egy folytáben csak nyafogok.
A kávé jó volt, köszi!
|
|
|
Hm, aki olyan jó szervezö, nem szervezné meg nekem, hogy itt ne essen a hó? De az is elég, ha az autót meg a hazautat a munkából kikerüli a hóesés 
|
|
|
Boszildi
Te kis boszorkány, ügyesen intézed a dolgaid.
Bovikám
Jól teszed, hogy elmész Hévízre, biztosan nagyszerű lesz megint. Addig viszont gyere cappuccinot fogyasztani! A szemed már teljesen rendben van?
Kottyy, a kávém lefőtt, aki kér, annak frissen az asztalon van. Egészségetekre! 
|
|
|
2009-01-27 11:00, Balu:
Jól szervezel, csak így tovább, na de Neked mondjam?
Balukám, szerencsére szeretek dolgozni, így nincs probléma. Itthon meg úgyis többet ülök a számítógép előtt a kelleténél, férjem szerint. Ilyenkor mondom neki, hogy más a "kellet" neki és más nekem, így már nem is ülök többet a gép előtt mint ami nekem kell. 
|
|
|
2009-01-27 05:42, Ferencz Zsuzsanna:
Még van hat nap addig.
Kedves Zsuzsa, én is várom, hogy vége legyen a télnek, mert nagyon nem szeretem a hideget, a szürkeséget, a téli hónapokat. Ilyenkor a lelkem is fázik. De ez van, ezt kell szeretni.
|
|
|
Látom nagyon változatos a kínálatod Baluka,
de én, szerény létemre, csak a cappuccinót kérem.
Még 2-3x itt, aztán egy ideig máshol fogyasztom
Megyek megint Hévízre, a fájó csontjaimat kúrálni.
|
|
|
Mézet hoztam a teához, Laci, nem citromot.
Mint a maci alszod téli álmod még, február lesz már azonnal.
Ildikó
Jól szervezel, csak így tovább, na de Neked mondjam?
Kotttyyy...
|
|
|
2009-01-27 05:42, Ferencz Zsuzsanna:
-
Áááá, sajnos az ilyen naptári hagyományok terén eléggé műveletlen vagyok, pusztán csak a kelleténél jobban el vagyok foglalva mostanában magammal. Nézem, mikor érkezik már meg a tavasz, hogy napozhassak a hátsó udvarban egy kicsit, az meghozza az életkedvemet...
|
|
|
Ildi, szerintem Laci Gyertyaszentelő Boldogasszony napját várja, hogy lássa: érdemes-e kibújnia a barlangból. Még van hat nap addig.
|
|
|
2009-01-26 08:15, egyedls:
egy hete csak mélán ülök a sarokban, és szürcsölöm a kihűlt teámat, tejjel-mézzel-Kánaánnal...
Mi történt? Ez igazán nem jellemző rád. 
|
|
|
2009-01-26 11:23, Balu:
Lehet Monozik az Ildi főnőke, szintén titokban.
Á, én Monozok, a főnök meg dolgozik. Szervezni tudni kell. 
|
|
|
Erazs
Lehet Monozik az Ildi főnőke, szintén titokban.
Köszönjük az utántöltögetést, aranyos vagy, jólesik a segítség
Egyedls
Naaaaaa, kibújtál a kemence mellől, örülök, hogy köztünk vagy. Remélem jól vagy, nem betegség miatt kerültél a sarokba?
|
|
|
2009-01-25 19:51, boszildi:
És ha lesz? Szerintem ő is kávézik.
De nem Monozik
Egyébként jóreggelt! èppen illatos-habos late macchiatot kortyolgatok. Ès hogy a többieknek se induljon mérgelödéssel ez a hét, utántöltöttem a kávét, söt extra megkérdeztem melyik márkát hova öntsem
|
|
|
2009-01-26 07:15, Balu:
-
Itt vagyok baluka, egy hete csak mélán ülök a sarokban, és szürcsölöm a kihűlt teámat, tejjel-mézzel-Kánaánnal... 
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek
Kész a kotyogós, és a szamovárban fő a tea, mézzel.
Ildikó
Gyere kávézni, hozd a főnőködet is, frissitsd fel,várjuk szeretettel
Kortyolgatom a kotyogóst, kotttyyy... kotttyyy.
Egyedls, hova tünt újra? 
|
|
|
2009-01-25 19:05, Erazs:
Ma nem kávéztam, de holnap ha nem lesz fönök az irodában, kávé közben benézek
És ha lesz? Szerintem ő is kávézik.
|
|
|
2009-01-23 07:06, Balu:
Balukám, megint sztrájkolsz? Kénytelen vagyok teát főzni, stb. Remélem csak bokros teendőid miatt nem serénykedsz a kávézóban.
|
|
|
Ma nem kávéztam, de holnap ha nem lesz fönök az irodában, kávé közben benézek 
|
|
|
Ildikó
Ebből is egy kicsi, meg abból is. Első a kávé, és a tea, na meg a habos kakaó kaláccsal
Jó étvágyat mindenkinek!
Bovikám!
Itt a cappuccinod is, egészségedre 
|
|