|
Boszildi
Köszönjük, várunk vissza, és érezd jól magad. Valami fincsi koktélt hozhatnál, vagy nagy kérés?
Ma senki sem jön kávét inni? Hol vagytok? 
|
|
|
2008-09-29 09:55, Balu
Készülődsz még vagy itthagytál minket?
Jelen, holnap hajnalban indulunk.
Kellemes napokat kívánok a kávézó törzs és ritkábban betérő vendégeinek.
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek
Egyedls
Dupla kávé, dupla tea, dupla méz. Van, csak tessék fogyasztani
Asztalon van egy tányér aranygaluska, nagyon finom, és vaniliamártás is. Kóstoljátok meg!
Csipkebogyóteát iszom, jól megfáztam, nehogy többel kössem be - legfeljebb a torkom. Jólesik a meleg, becsapós az idő, majd megint jön a hűvösebb, meg az eső Na, de így szép az ősz, ilyen is, meg olyan is
Boszildi
Készülődsz még, vagy itthagytál minket? 
|
|
|
2008-09-28 14:09, Balu:
Most jut eszembe, hogy ma sem kávét, sem teát nem ittam! Holnap lehet duplán kérni?
|
|
|
Kellemes vasárnapot
Kész a kávé, capuccino, na és a teák is. Csipkebogyó van a szamovárban, csak vizet kell rá engedni, forró a szamovárban
Bovikám!
Akkor ma sem jössz? Kellemes ünnepen voltál, szüret volt ?
Hunor!
Nem lehet megismételni a szép emléket?
|
|
|
2008-09-27 19:02, bovi:
-
Oda én is mentem volna, sok minden emlék köt.
Hunor
|
|
|
2008-09-27 09:24, Balu:
Balukám,
ma hűtlen lettem, mert Wiesbadenben ittam meg a cappuccinómat
(Ott nagy ünnep volt, tudták, hogy jövök )
Termésbetakarítás ünnepe volt ma és holnap!
|
|
|
2008-09-27 09:24, Balu:
Megittam, finom volt a cappuccino. Vasalok, pakolok, de még jövök.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
|
|
|
Bovikám!
Örülök, hogy megjöttél, bizzunk benne, hogy jó eredménnyel. Itt is tüntetés volt tegnap, az egri kórházban, és még nincs vége!
Nem ittál egy cappuccinot, pedig készen van, gyere vissza majd!
Főztem friss kotyogóst, remélem nincs mindenki szüretelni, kicsit hűvös van ma. Kotttyyy... kotttyyy... kotttyyy
|
|
|
Megjöttem!
Minden rendben egyelőre, csak ne pont tegnap lett volna Berlinben ez az őrület: Tüntettek az egészségügyben.
Az állomáson 20 külonvonatot kellett beiktatni, ami sok késést és tömeget vont magaután.
Ha nem vettem volna helyjegyet előre, még állóhelyt sem lehetett találni az első 2-300 km-es körben. Hanover után tisztult a levegő egy kicsit.
Remélem, majd nem találnak ki valamit arra az időre is, amikor 4 napot kell ott töltenem 
|
|
|
Szerintem a minőség is számít meg a mennyiség is, a rosszból nem kérek nagyobb mennyiséget!
Balu, a cappuccinod nagyon finom, hiszen mára kettőt is kértem!
|
|
|
Bovika, én is szorítok neked 
|
|
|
Bovikám!
Remélem szerencsés lesz az utad, és majd számolj be, ha megjöttél. Gondolatban Veled vagyok!
|
|
|
Egyedls
Hoztam egy nagyobb gyűszűt, persze, hogy a minőség számít, de azért a mennyiség is normális esetben. Finom ez a nedű, és egészséges is!
|
|
|
2008-09-25 06:35, Balu:
Meg vagyok hatódva, sőt hetődve az együtt sajnálástól! Azt azért - mentségemre - megjegyzem, hogy a jó italból nem a mennyiség számít!
|
|
|
Zsuzsanna
Sajnáljuk együtt Egyedls-t
Boszildi
Kész a cappuccino, ha jönnél korán reggel.
Kellemes készülődést
Megittam egy zöld teát, ki kér még? Persze, hogy mézzel 
|
|
|
Kedves Balu, de igen, szeretem a Tokajit. Csak sajnáltam egyedls-t, hogy be akarja érni egy gyűszűnyivel... 
|
|
|
Balu, holnap kétszer is jövök, mert délelőtt és délután is kérek cappuccinot. Szabadság előtt sok a munka, de már csak két nap és jön a megérdemelt pihenés! 
|
|
|
Egyedls
A gravírozott poharadba tölts a nedűből, egészségedre váljon.
Zsuzsanna
Nem szereted a tokajit? Kóstold meg, hátha ízleni fog.
Főztem azért kávét is, és a cappuccino is vár Mindenkire, aki erre jár!
Poe
Megyek egy pár "kört" a bringáddal, mert kezdek hízni 
|
|
|
Áááá, nem!
Ég tőle a gyomrom... 
|
|
|
Nem kérsz inkább egy vizespohárnyi vodkát?
|
|
|
2008-09-23 09:47, Balu:
-
Maradt még abból a tokajiból? Vén legyen, mint a nagyapám, tüzes, mint ifjú babám!
Egy gyűszűnyivel, ha kaphatnék?
|
|
|
Baluka,
itt jártam, és behörpintettem, amit kínáltál
Ennek ki kell tartania pár napot, mert nem leszek, majd csak talán pénteken ujra.
Legyetek jók!
|
Boszildi
Bűnöztél, hát nem baj az, kell az ez embernek néha. Sok finomság között könnyű megtévedni.
Kész a zöld teád, ma én is azt fogyasztok, mert én is bűnöztem, virtuálisan megkóstoltam a Dobó cukrászda sütijeit. Én is jártam Egerben, a környéken sokat kirándultunk, nagyon kellemes hely.
Tokajból hoztam Nektek egy üveg "nedüt", a kávé mellett ezt is meg szabad kóstolni. Mára meg megérkezett az indián nyár Ezt jósoltad Ildikó?
Itt egy kosárka tepertős pogácsa is, kóstoljátok meg, nagyon finom, jó étvágyat! 
|
|
|
2008-09-22 06:30, Balu:
Szombaton bűnöztem, ezért most szolídan csak zöld teát kérek, esetleg a szokásos cappuccinomat meg más finomságot is!
Kellemes pihenést.
|
|
|
2008-09-21 20:43, perec:
Kedves Perec, köszönöm a honlapot, ez az én szombati fotóm a Dobosról!
Dobos
|
|
|
Kellemes hetet, és szép napokat a hétre
A reggeli jóga után felhörpintem a kotyogóst, és csodálom Boszildi süteményeit Kész a capuccino is, tea, mézzel, vagy anélkül. Most a méz nagyon aktuális, és jó fogyasztani.
Szép napot, és jó étvágyat, ha virtuálisan is 
|
|
|
Itt még én is voltam De most már nem szabad 
|
|
|
2008-09-21 17:25, boszildi:
-
Többször is, de sajnos utoljára legalább 10 évvel ezelőtt.
Most viszont megnéztem, van-e honlapjuk, és íme.
|
|
|
2008-09-21 01:51, perec:
Dobos? Sajnálatos, hogy az internet ilyen szempontból még mindig csak virtuális élmény.
Voltál már ebben a cukrászdában?
Kellemes hely és finomak a sütemények.
|
|