|
Nagy vihar után - eső nem volt - most kellemesebb a levegő.
Főztem kávét, kapucsínót, teát, van mellé péksütemény, de a Rákóczi túróst is meg lehet kóstolni.
Szép napot Mindenkinek. 
|
|
|
2012-08-06 20:40, hajnalkaszl:
Milyen figyelmes vagy, hogy ilyen kellemes zenét hoztál.
|
|
|
Egy kis zene a kàvézoba......
http://www.youtube.com/embed/Lxd-0G28FOA
|
|
|
Udvozlet mindenkinek, én is itt vagyok........nàlam csak kellemes + 24C° volt.....ugyhogy jol fog esni egy csésze tea, habàr a melegben is kellemes a tea......
|
|
|
Sziasztok, itt vagyok, ragyogok. Szombaton esküvőn voltunk, jól sikerült, csak meleg volt. Ma van a csúcs meleg 40 fok.
Balukával beszéltem, jól van, de egyenlőre nem jön a kávézóba. Én jövök, de sok intézni valóm van. Most a változatosság kedvéért a szobák felújítása van soron.
Hoztam frappét és fagyit - a fagyit én csináltam - finom, egyetek belőle. A hűtőbe jeges üdítőket tettem, bodza és mentaszörpből. Egészségetekre.
|
|
|
Van valaki jelen is és az én vagyok!
Üdvözlet Bovi és Valeria!
Csendes manapság a MONon, de naponta benézek ide és remélem a régi ismerösöket találni.
Sajnos Balu elhallgatott, mindig jókedvüen és barátságosan fogadott a kávézóban,remélem hamarosan viszontlátjuk megint.
|
|
|
Sziasztok! Ujpesten, ,,2 szobas lakas elado erdeklodni a reszletekrol 0041 794040363
|
|
|
2012-08-05 14:32, bovi:
-
Létezik ez, hogy senki nincs a porondon
Lehet, hogy mindenki az olimpiat nezi, azert nincsenek a porondon!
|
|
|
Létezik ez, hogy senki nincs a porondon
Àtálltam az Internetbrowserrel Google Chromra, talán ezért nem látok mindent???
Viszont, sokkal gyorsabb a lapváltás.
|
|
|
2012-07-30 18:30, boszildi:
Milyen lehet a sör melegen?
Angolokat kellene megkerdezni, azok melegen isszak. Szerintem olyan lehet mint a lopisi!!!
-
|
|
|
2012-08-02 00:11, hajnalkaszl:
-
En itt vagyok Hajnalka es Ildiko, csak egy kisse elhanyagoltam a kavezot. Elnezest kerek.
Balukarol tudtok valamit? Ravicka mar vissza jott?
|
|
|
2012-08-01 17:22, boszildi:
-
Koszi, Ildiko, kedves vagy, ugye milyen ures ez a kàvézo ?mindenki vakàciozik ?
|
|
|
2012-08-01 00:07, hajnalkaszl:
Hajnalka állok rendelkezésedre.
Ma joghurtos gyümölcsleveket is hoztam. Frissítő és finom ital.
|
|
|
2012-07-31 16:52, boszildi:
-
Ildiko, kaphatok én is egy jo meleg tejszinhabos kàvét ? csak + 19C° volt, nem kivànom most a fagylaltot.......talàn holnap....àllitolag + 28C° lesz, persze viharral és szélviharral......csodàlatos az idei nyàr.
|
|
|
Ma elvitték a gázsütőmet, mert nem sütött. A gázszerelőt is meghívtam egy tejszínhabos kávéra, ízlett Neki.
Most a meleg miatt megint fagyit hoztam, persze tejszínhabbal. Egészségetekre. 
|
|
|
2012-07-30 15:24, Tihi:
Hogy miért nök hete és mért esik akkor mindig az esö nem tudom,
Mert minden rossznak, a nők az okozója, 
|
|
|
2012-07-30 15:24, Tihi:
Hát minden nap esett az esö és a hétvégén bejött egy melegfront a viharokkal, zivatarokkal, villámcsapásokkal és a rengeteg kárral a viharok folyamán.
Tegnap ilyen vihar volt itt is. A legszomorúbb, hogy sokan villámcsapást szenvedtek egy focipályán. Van aki életveszélyes állapotban van. Borzasztó a mostani időjárás.
|
|
|
2012-07-30 14:41, poe:
Ázunk és teázunk.
Jól hangzik, de ázni nem jó. Ezt Stockholmban is tapasztaltam. Három napig zuhogott, kirándulás helyett a lakásban tevékenykedtünk, és teáztunk.
|
|
|
2012-07-30 14:07, bovi:
Bovika, akkor feltöltöm a hűtőt még több fagylalttal. A szalonnaízűt kihagyom.
|
|
|
2012-07-29 20:14, Valeria:
Valika, itt is kissé hűvösebb van, de panaszra nincs okunk.
Hallgattam egy műsort, amiben azt fejtegették, hogy a nagy melegben meleg italokat kell fogyasztani. Milyen lehet a sör melegen? 
|
|
|
Ne panaszkodjatok, itt sem jobb a helyzet.
A múlt héten az un. "nök hete" volt, amikor a hagyomány szerint minden nap esik az esö.
Hogy miért nök hete és mért esik akkor mindig az esö nem tudom, úgy vélem gonosz, keserüen goldolkodó, az életben csalódott valakik találták ki ezeket a meséket.
Hát minden nap esett az esö és a hétvégén bejött egy melegfront a viharokkal, zivatarokkal, villámcsapásokkal és a rengeteg kárral a viharok folyamán.
De gondolkodjunk inkább pozitívan és várjuk örömmel e hét eseményeit: hétfön új hét kezdödött, nem tudom kinek a hete ez, esetleg a mieink, de szépen süt a nap és délután már kánikullai höség van itt, +28 fok Celsius. Már nem érdemes panaszkodni. 
|
|
|
Nálunk mindössze 18 fok van. Az idei nyarat megették a kutyák
Ázunk és teázunk.
_________________ poe
|
|
|
2012-07-29 17:49, boszildi:
Hoztam fagyit sok tejszínhabbal, jegeskávét, jeges teát.
Fagyira mindig kapható vagyok
Köszike!
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2012-07-29 17:49, boszildi:
Itt nyar van, de nem olyan meleg mint a multheten, de azert jo leszek es nem jeges csokoladekavet tejszinhabbal kerek, hanem egy jeges teat cukor nelkul. Koszonom!
-
|
|
|
Lányok, fiúk remélem mindenhol nyár van. Itt nagyon nagy a meleg, éjjel szakad az eső, nappal süt a nap. Pár fokkal lehetne hűvösebb.
Hoztam fagyit sok tejszínhabbal, jegeskávét, jeges teát. Egészségetekre. 
|
|
|
2012-07-26 18:12, bovi:
Bovika, szép helyen kirándultatok. Remélem nem romlott el hétvégére az idő. Itt nagyon meleg van és nagy a páratartalom. Kimostam egy nadrágot, ami három napig száradt.
|
|
|
Mi ma kirándulni voltunk a 34 fok melegben, de mi örülünk, hogy jó az idő, hisz a hétvégén ismét elromlik.
Itt ünnepeltük az 54.-et!
Ez egy kis üzletfalu, csupa neves márkáju üzletekkel. Nem vettünk semmit, de élveztük a sok látnivalót.
|
|
|
2012-07-21 16:57, poe:
Köszönöm az üdvözlést.
Utána már óvtam a kávémat a külső behatásoktól. 
|
|
|
2012-07-21 14:59, bovi:
Bovika, letelt, jó volt. A hűvösből visszajöttem a melegbe.
Nagyon örülök, hogy jössz Hévízre. Biztos jó kikapcsolódás lesz.
|
|
|
2012-07-21 10:25, boszildi:
Bár irigylem nagyon azt a napozást, mégsem én voltam a tettes
Üdvözöllek újra a fedélzeten!