|
Átállt a szervezetem a reggel hat órai ébredésre, hétközben a tennivalók miatt ez tökéletes, hétvégén más kevésbé.
Hunor
|
|
|
Mégsem unatkozik az úrfi eléggé, különben beszélgetne velünk. Lehet hogy valami fiatalabbat remélt? vagy szőkébbet?
_________________ poe
|
|
|
Unatkozni is kell neha, nem lehet csak csupa szorakozas az elet 
|
|
|
Hogy kell unatkozni?
_________________ poe
|
|
|
Mindjárt iszom a második kávét, és rémesen unatkozom. Mondtam már ebben a topikban, hogy a bannerekre alkalmanként érdemes kattintani?
Hunor
|
|
|
2008-06-26 20:52, Ofi:
Kedves Ofi, nagyon szeretünk utazni és örülök, hogy tetszenek a képek. Ami most veled történik az véleményem szerint az egyik legcsodálatosabb dolog egy nő életében. Vigyázz magadra és pihenj sokat ha teheted.
Kellemes hétvégét! 
|
|
|
2008-06-26, 20:50, boszildi:
-
Kedves Ildi, én is megnéztem a képeket, csodálatosak, nagyon szép helyeken jártatok. Valószinüleg szerettek utazni, mi is nagyon, de idén elmarad a szabink. Valami sokkal fontosabb történik az életünkben.
|
|
|
2008-06-26, 20:42, Fredi:
-
Ne haragudj, hogy ilyen késön válaszolok a kérdésedre, de utolsó idöben még a computer is fáraszt. Én azért hagytam abba a kávézást, mert kisbabát várok, és az utolsó hetekben álitólag nem ajánlott. Pedig imádom a kávét, de a kisfiamért mindenre képes vagyok.
Balu, nem irigyellek a renoválás miatt, de mikor kesz, biztosan szép lesz.
|
|
|
2008-06-26 13:01, bovi:
Bovikám, köszönöm a dícséretet, szívesen csinálom, nekem is öröm és még nagyobb, ha tudom, hogy másnak is tetszik.
|
|
|
2008-06-26 11:12, Balu:
Balu, akkor van mit csinálnotok, jó munkát! A szakemberekkel néha nekem is van gondom, de nem általánosítok, van jó szakember is, az is igaz, hogy meg kell őket fizetni. A fiad miatt megértelek, én is izgulok értük, merülés, stb!
Még teszek fel képeket.
|
|
|
2008-06-26 11:12, Balu:
Gyorsan egy cappuccino és megyek én is "renoválni" a kertet
Tegnap viharos nagy eső volt, most levan betonozva a föld, sürgős a lazítása.
Amúgy, minden OK.
|
|
|
2008-06-25 19:04, boszildi:
Megnéztem én is a csodálatos szigeteted
Ilyen messze, nemjutunk mi el soha
Azért nagyon értékes számunkra is a szépen összeállított sorozatod.
Köszönjük!!!
|
|
|
Boszildi
Itthon van nagy buli, lakásfelújítás van, dolgozik a fiam, vakol, falaz, mi meg sütünk-főzünk. A mesterekre nem merném bízni, eddig mindent eltoltak, vagy utánuk kellett nagyon sokat dolgozni, na meg fizetni.
Inkább másra költöm a pénzt, van mire. A fiam rallysprint sportja sokba kerül, segítünk neki cserében. Ám imádja, én meg izgulok, amikor verseny van.
Ildikó!
Bali messze van, hosszú az út, így hát csodálom a képeid. Most nemigen lenne türelmem ilyen hosszú ideig utazni. Majd még ráérek
Kávét ki kér, vagy inkább limonádét jégkockával?
|
|
|
2008-06-25 14:33, Balu:
Balu, kívánom, hogy eljussatok Balira!
Nagy bevásárlás? Buli lesz a kávézóban? Jövök!
|
|
|
2008-06-25 04:51, Ferencz Zsuzsanna:
Kedves Zsuzsa, én még nem voltam olyan helyen ami ne tetszett volna, de Bali tényleg varázslatos, a táj gyönyörű, az emberek nagyon szegények, de vidámak és nagyon barátságosak. Örülök, ha tetszik, amit írtam. Szeretsz utazni?
|
|
|
Zsuzsanna
Csatlakozom a véleményedhez, de még mi is mehetünk Balira. Vagy nem?
Ildikó
Csodás a jegeskávéd, köszönjük. Nagy bevásárlásból tértünk haza, most igazán jólesik
Főzők azért egy selymes kávét is, és készítettem amarettot. Finom 
|
|
|
Kedves Ildi, csodás lehetett Bali. A leírásod nyomán nagyon bánom, hogy kimaradt az életemből.
|
|
|
2008-06-24 15:11, Balu:
Balukám, az aranygaluska tényleg nagyon finom volt. Nagyon szeretek mosolyogni, most még jobb kedvem van!
Csak ezt találtam, remélem ízleni fog!
jegeskávé
|
|
|
Ildikó
Örülök, hogy túl vagy a lelki sérülésen, nagy dolog lehetett. Nem tudom, hogy történt az eset, de már elmúlt, és gyógyultál, ez a lényeg. Mosolyogj sokat, segítsek?
Kész a kávé, fagyit hozol Ildikó? Bár a fagyasztóban van mindig. Ittam egy mentateát is, az is hűsít. Ki kér vajon?
Hátha az arnygaluskám vaniliamártással idecsábít valakit. Nagyon finom! 
|
|
|
2008-06-23 08:11, Balu:
-
Boszildi
Köszönjük a linket! Olvasok, és ámulok, és bámulok. Bali valóban egy kis paradicsom. Örülök, hogy jól érezted magad
Balu, szívesen, örülök ha tetszik amit írok. Nagyon jól éreztem magam, főleg mert most sikerült magamban lezárni a dupla sípcsonttörést, ami sajnos maradandó sérülést okozott.
Holnap jövök macchiatót inni!
|
|
|
Boszildi
Köszönjük a linket! Olvasok, és ámulok, és bámulok. Bali valóban egy kis paradicsom. Örülök, hogy jól érezted magad
Köszönjük a fagyit is, nagyon guszta volt, amíg meg nem ettem
Azért főzők egy jó kávét is, kottyy... 
|
|
|
Kellemes hetet mindenkinek!
fagyi
|
|
|
2008-06-22 08:16, Balu:
Kedves Mindenki, vendégeim vagytok egy jegeskávéra.
Baliról szóló élménybeszámolómat itt olvashatjátok: http://www.goglobe.hu/blog/boszildi
|
|
|
Boszildi
Annak szurkoljunk, hogy a fagyi el ne olvadjon.
Kész a kávé, limonádé a hűtőben egy kis mentával, az is hűsít
Mosolygós vasárnapot Mindenkinek, aki erre jár 
|
|
|
2008-06-20 09:12, Balu:
Balu, bővítem a választékot, Baliról hozott jegeskávéval és fagyival!
Kellemes hétvégét, jó pihenést és jó szurkolást! 
|
|
|
Kedves Ofi,
érdekelne, hogy valaki miért mond le önként valami kellemesről, jóról (erre utal a sajnos szó)hacsak nem egészségi okok miatt. Ha Isten őrizz, ez állna fenn, akkor is érdekelne az ok, hiszen ma már a magas vérnyomással rendelkezőket (magam is) sem tiltják a kávétól. Persze nem várok válszt, ha kérdésemet túl indiszkrétnek találod.
|
|
|
2008-06-20, 19:05, Balu:
Itt nincs olyan meleg, ennek örülök, sokkal jobban érzem magam.
Én sajnos egy ideje lemondtam a kávérol, de azért még jönni fogok hozzátok.
|
|
|
Ránktör a kánikula, kávé után itt a limonádé friss mentával, és a fagylaltok
Bovika
Az talán nem baj, ha a férjedet is csábítod...
Egyedls
Itt a teád mézzel, ha szeretnéd jégkockával, a fagyasztóban van.
|
|
|
2008-06-19 12:08, Ferencz Zsuzsanna:
-
Bovika, költözz Bukarestbe, olyan rossz és műiizű a fagylalt, hogy soha se esek kisértésbe.
Nincs ilyen, hogy Langnese,Mövenpiq és tesvérjei?
Fölséges eledel
Amit ma hoztam "Cremissimo-Amarena" egyszerűen nemlehet abbahagyni!!!
Ami nagy bűn, hogy már férjet is elcsábítottam, velem nasizik minden este.
|
|
|
2008-06-19 10:16, Balu:
-
Jescso raz, once more, ismét leszögezem, hogy sört nem iszom, ezért nincs mit innom sem előtte, sem utána, sem közben. Én ezzel a defekttel születtem, már csecsemő koromban sem ittam sört, helyette kezdetben tejet, később fekete kávét (értsd: pótkávét), sokáig forrásvizet ittam és csak felnőtt koromban kaptam rá a különféle teákra, szörpökre, tejekre, ami a mai napig is tart. Orvosi javallatra beszereztem egy csomó vörösbort, de esténként rendszerint elfelejtem bevenni a javalt adagot, és szinte mindig józanul térek nyugovóra...
|
|