|
Ofi
Én is pihentem a babáimmal, mert muszáj volt, és megérte. Neked meg főleg, örülj az életnek, a csöppségnek. Nagyon szalad az idő, meglátod.
Köszönjük a csörögét, nagyon fincsi, aranyos vagy. Gyere gyakrabban.
Vigyázz a bejáratnál, mert permeteztem a szőlőt, ne érj hozzá! Meglátod mekkorákat fogsz belőle enni nemsokára. Vagy dinnyét?
Én mindenesetre iszom egy kávét, átrendeztem a muskátlikat is,m eg az örökzöldeket a balkonon. Pihenek én helyetted is délután, jó?
Most mos a gépem, nemsokára teregetek, azt hiszem az udvarra, bár ide is esőt mondtak, és zivatart. Meglátom majd, hogy alakul az idő meg a fellegek. Nagy eső volt felétek?
|
|
|
Hála az Istennek, esett az éjszaka, és lehült kicsit a levegö. Nem ismerek magamra, én, aki imádja a meleget és a napot, most egyszerüen nem birom a meleget. Máskor, ilyenkor már csokibarna szokott lenni a böröm, most meg bújok el a nap elöl.
Tegnap orvosnál voltam, állitólag többet kéne pihennem. De hogyan töltsem el az idöt, a pihenésbe is bele lehet unni, nem?
Van finom csöröge, vaniliás cukorral, kértek? Mi nagyon szeretjük. 
|
|
|
Zsuzsanna
Ez jó, váljon egészségedre, veszek másikat a kredencbe... ez a Huba, ez a Huba, hát nem aranyos ? 
|
|
|
Kedves Balu, a kredencben már nincsen vodkád, megittam a hubicseki módszerrel.
|
|
|
Huba
Köszönöm, így nagyon praktikus.
Azért vettem a kredencbe egy üveggel is. Biztos, ami biztos
Megfőzőm a kotyogóst is, ébresszen fel minket lázálmunkból 
|
|
|
Balu, Zsuzsa,
így se rossz, és gyorsabban hat..
|
|
|
Kedves Balu, Huba nem hagyott semmit. Küldd el postagalambbal, ha találsz még valahol.
|
|
|
Zsuzsanna
Miért pontosan vodkaharmatos, lehet tudnék varázsolni. Holnap reggelre bepermetezem vodkával a bazsarózsát, vagy úgy nem az igazi, ugye?
Hozok inkább a szekrénybe egy üveg vodkát, hacsak Huba a szekrényben, vagyis a kredencben nem hagyott. Előfordulhat 
|
|
|
Kedves Balu, van-e számomra egy vodkaharmatos bazsrózsád?
|
|
|
Szép jó reggelt Mindenkinek
Zsuzsa
Harmatos a bazsarózsám, ma reggel is hoztam egy szálat, az asztalodra tettem. Most itt még az eső is csepereg...
Egyedls
Én a teára gondoltam, a rózsa harmatos csak úgy ahogy kell. Nem vertél át, a virág az virág, a tea meg tea. Egyébként értem én a viccet
Most gyorsan egy erős kávét főzök, és vaniliáskarikákat hoztam hozzá. Ki kér mézes teát, csipkebogyót?Kotttyyy... kotttyyy... kotttyyy. 
|
|
|
Szóval, Balu, a rózsád mézharmatos vagy sem?
|
|
|
2008-05-13 07:50, Balu:
Baluka! Bocs, kissé átvertelek!A mézharmat ugyanis bizonyos szívogató rovarok (levéltetvek, molytetvek) magas cukortartalmú ürüléke, amit a hangyák erőszeretettel nyalogatnak fel, sőt, ezeket a szívogató kártevőket védelmezik és új helyekre át is telepítik a mézharmat kedvéért. A neve azonban csábító...
|
|
|
Szép jó reggelt Mindenkinek
Zsuzsanna
A rózsáim a szerettetől harmatosak és a méztől. Reggel szedtem, és tettem a Kávézó asztalára, csak nem volt időm beírni
Most gyorsan jöttem kávét főzni, hogy friss legyen. Fogyasszátok! 
|
|
|
2008-05-12 16:04, Balu:
Védelmedre szólván: többféle harmat is létezik (esőharmat, ködharmat, mézharmat, stb.), s hogy a te rózsád mivel van borítva, azt nem tudhatjuk... Na?!...
|
|
|
Kedves Balu, délután négykor írtál a harmatos rózsádról Nálatok a harmat nem szárad fel?
|
|
|
Hogy tetszik Nektek a kertemből hozott, harmatos pünkösdi rózsám? Nagyon szép piros...
Minden asztalra tettem egy szálat 
|
|
|
2008-05-12 09:38, Balu:
Köszi Baluka,
mindent megtaláltam
|
|
|
Gyönyörű napot Mindenkinek
Itt vagyok, itt a kávé, a jeges tea Noenak. Köszönjük a görögdinnyét, szuper vagy. Jól esett a rántotthus után. Puszi érte
Bovikám!
Itt a kávé, neked cappuccino, sok habbal.
Hoztam egy csokoládétortát kóstoljátok meg, mennyei
Egyedls
Olyan mézet tettem a teád mellé, ami kristályos, egyenesen a méhkaptárból. Ez nem hamisitvány Egészségedre!
|
|
|
En is itt vagyok ujra. Es egy jegeskavet kernek, ha lehetseges.
A hütőben all egy egesz görögdinnye. Ki ker?
Ofi,
augusztus szupi kesöbb, a szülinapi bulik miatt. A kisebbik fiam julius vegen született, a szülinapjan szinte mindig pancsolhatnak. Sajnos 2003 pont az evszazad legmelegebb nyara volt, es en 25 kiloval többet hordoztam magammal
Re
|
|
|
Baluka,
hova tetted ma a kávét
Majd visszajövök meginni, mert nem találtam
Alusztok még?
|
|
|
2008-05-10 10:27, Balu:
-
Ááááá! Minket nem vernek át! Mi tudjuk, hogy az izocukor, a melasz, a fagyálló és egyéb méznek látszó tárgyak nem kedveznek a fejlődő szervezet anyagcseréjének, sőt azt is tudjuk, hogy a méhecskék messziről elkerülik a szupermarketeket és csak a saját kaptárukban raktároznak. Nanááá? Gógyi azért van! 
|
|
|
Boszildi
A törzsasztalodnál, és a garvírozott poharaddal várunk, remélem, hogy hozni fogsz onnan is kávét. Légy jó, és vigyázz magadra
Addig iszom a prágai kávéból, frissen főztem, és fogyasszátok az apró süteményeket is.
Egyedls
Baj van a mézzel,biztosan tudod, láttad, hallottad, igaz? Persze, mi ezt már tudtuk.
|
|
|
2008-05-09 14:51, Ofi:
Ofikám, vigyázz magatokra, egyél-igyál mindent ami jólesik, pihenj amikor tudsz, mert arra most szükséged van. Szerintem nem baj, hogy már készülődsz, hiszen ez fokozza a várakozás örömét! Mindkét fiam augusztusban született!
Szép és kellemes napokat!
|
|
|
2008-05-07 10:08, Balu:
Balukám, az utazó nagykövet titulus tetszik, mert imádok utazni. Most Balira utazom. A kávét köszönöm, finom volt, a törzsasztalomnál június 6-án találkozunk!
Kívánok nektek szép napokat és kellemes kávézást, teázást, csevegést!
|
|
|
Ofi
Persze, hogy el kell fogadni az ajándékot, lassan készülődhetsz is, nagyon hamar röpül az idő. Én is aug. elején születtem
Nagyon egészséges a fa, az szinte lélegzik, ahogy mondják, jól teszed, hogy azzal rendezed be a kis oroszlán fészkét
Jó érzés pakolni, várni, rendezgetni és tervezgetni... aztán jön a valóság 
|
|
|
2008-05-09, 14:45, Balu:
A kiságyat ajándékban kaptuk, és hát ami ajándék, el kell fogadni, nem? Augusztus elejére vagyok kiirva, én még nem kezdtem volna bele a készülödésbe, de ha már itt az ágy, akkor lassan kezdek készülni. Ma megvettük a szekrényt a kisruháknak, még babaruhák kellenek. A babaágy tiszta fa, és natur szinü, mint minden butordarab a lakásunkban.
Boszildi, üdvözöllek újra köztünk, örülök hogy megint itt vagy. Én elég fáradtnak érzem magam az utolsó napokban, lehet hogy a meleg miatt is. De ha kajárol van szó, akkor jöhet akármi. 
|
|
|
Boszildi
Törzsasztalhoz kávé rendelve
Ha nem vigyázunk Rád, utazó nagykövet leszel. Hova készülődsz?
Hmmmmmmmmm, nagyon finom ez a kávé amit hoztál, köszi 
|
|
|
2008-05-06 09:55, Balu:
Aha, értem a pozitív kisugárzást is, de Prága tényleg gyönyörű város!
Szerencsénk volt, napközben csak néha csepergett az eső, esténként zuhogott. Majd írok Prágáról a blogba és teszek fel képeket is. Most nincs túl sok időm, mert szombaton utazom és arra készülök.
Addig is kérem a törzsasztalomhoz a kávét! 
|
|
|
A friss kávé gőzölög, hoztam egy mazsolás kuglófot is. Jó étvágyat!
|
|
|
Egyedls
Tálalva a zöld tea citrommal és mézzel, lassan már kristályosodik. A poharad rendben van,megvan, a kanalad is a fagyihoz, asztalodon van minden. A tolladért gyere vissza még ma 
|
|