|
Boszildi
Örülök, hogy jól érezted magad, nekem Prága a kedvenc városom, olyan pozitiv kisugárzása van. Jó hogy gondoltál ránk ,az italokat a kredencbe tettem hogy Mindenki megkóstolhassa e fenséges italokat.Köszönjük!Remélem az eső ott nem esett.Én is gondoltam Rátok,A Vencel -téren sokat sétálgattam / kéz a kézben... /
|
|
|
Ofi
Gyere ide a kinti teraszra, készítettem Neked egy olyan asztalt, ami elől kivágott, és elfér a pocakod. Kávé helyett van tea és látod minden fincsiség.
Mikorra vagy kíírva szülni? A gyermekágy miatt kérdezem. Meglátod milyen kellemes maradandó élményeid lesznek egy életre. Csak rendezkedj, rendezkedj. Milyen színű a kiságy? Fából van remélem... 
|
|
|
Kedves Balu!
Épp, hogy kiteszem a tollam az oldalról, máris hagyod, hogy beleigyanak a poharamba? Ki evett a kanalammal? Ki feküdt az ágyamban? (ezt speciel nem árulom el ).
Nos, egy zöld teát, citrommal, sötét színű (pl. fenyő-)mézzel, rum nélkül, egy kanállal rendel!...A szervízt a kerti garnitúrámra kérem, felismered, azzal a türkiz színű lepellel le van valami takarva, az az asztal...
Köszi
|
|
|
Balu, Prága gyönyörű város és nagyon kevés volt a négy nap, eszembe jutottatok amikor a latte machiatot ittam a Vencel téren. Hoztam nektek Karlovy Vary Becherovka múzeumában vásárolt Becherovkát, a söröket pedig kisérőnek!
Ofi, rád is gondoltam, amikor a finom knédlit ettem, párolt hússal és párolt vöröskáposztával.
Kellemes négy nap volt.
|
|
|
2008-05-04, 18:34, Balu:
Most, hogy nálunk is szép idö van, sokat vagyunk a szabadban, ezért nem ülünk be kávézni, de én mindig gondolok rátok.
Hazahoztuk a kiságyat a babának, nagyon szép, egy jó ismerös ajándékba adta, nem új, de nagyon jó álapotban van.
|
|
|
Huba
Nem cáfollak meg, naná, hogy lehet mást is csinálni
Egészségedre amit a kredencbe találtál. 
|
|
|
2008-05-04 16:01, Balu:
-
Olyan jó álmodozni a lilaakác alatt
-
Baluka.
lehet azalatt mást is csinálni.
Megyek a kredencbe..
|
|
|
Bovikám!
Máskor is hívhatsz kávézni, nagyon finom volt, köszönöm. A termosz az készenléti kávé
Én most iszom egy cappuccinot rengeteg habbal, és pihizek a vendégek után
Mit szóltok a lilaakáchoz, hiszen fürtökben lóg, olyan gyönyörű, és micsoda illata van. Észre sem vettétek?
Van egy tál aprósütemény a teákhoz, csak óvatosan annak, aki fogyókúrázik Jó étvágyat, és további gyönyörű napot még. Olyan jó álmodozni a lilaakác alatt 
|
|
|
Na, na Bovi, Te már biztos ittál egy jó erős kávét a flekken után, hát csak óvatosan a sok kávéval!
|
|
|
Baluka,
itt vagyok én is ujra, de a termoszbol nem szeretem a kávét
Csinálok frisset, meghívlak 1x én is Téged!
|
|
|
Gyönyörű hétvégét Mindenkinek, aki erre jár, kávé a termoszban
Ofi
Türelem és nyugi, sok folyadék! Finom volt a krémes, köszönjük.
|
|
|
Balukám, köszönöm a jókívánságokat, reggel ötkor indulunk. Húsz éve voltam Prágába, azóta sok változás történt. Kávét hozok neked. A sörrel vigyázni fogok, csak korsóval iszom!
Nagyon kellemes hétvégét kívánok Neked és minden betérőnek!
Ofi, biztos, hogy a könyvben leírtak az igazak, ez a lényegen nem változtat, rossz érzés a gyomorégés. A keksz lehet, hogy segít, egy próbát megér. Szép hétvégét Nektek is! 
|
|
|
2008-04-30, 16:05, Boszildi:
Szerintem az nem igaz, hogy a baba hajátol ég a gyomrom, legalábbis a könyv mást ír. Állitólag a hatodik hónaptol a terhesség nyomja a gyomrot fölfelé, és emiatt a gyomorsav a nyelöcsövekbe kerül...
Balu:, köszönöm szépen a tanácsokat, a tea biztos jót tesz majd. Meghivlak benneteket egy krémesre, itt van, tessék csak venni. Én már megkóstoltam, nagyon finom.
|
|
|
2008-04-30 09:56, Balu:
Baluka,
László kijelentkezett pár napra, így majd én hörpintem be a neki készített itókát
Azután én is eltünök szombatig
|
|
|
Egyedls
Tele van már a kert Veled, biztos ragyog a kerted és Te is.
Egy kávét, vagy teát mézzel fogyaszthatnál, hisz ma esik az eső. Ott is 
|
|
|
Balu, remélem kihasználtad a szép időt és gyönyörű lett a kerted, meg pihentél is ebben a szép napsütésben. Amikor dolgozom hétágra süt a nap, a hétvégére meg esőt ígérnek. Remélem Prágában nem fog esni, mert ott szeretnék kávézni a hosszú hétvégén!
Ofi, azt kell enni amit szeretsz és kívánsz, persze amit "apróka" is szeret!
A gyomorégést -a szájhagyomány szerint- az okozza, hogy nagy haja van a babának, hogy igaz-e vagy sem, azt nem tudom!
|
|
|
2008-04-29, 19:16, Balu:
Nekem nagyon ég ma a gyomrom, tudom, hogy ez is normális az én esetemben, de talán tudnál valamit ajánlani? Itt nálad minden található, ugye? A könyvek azt irják, hogy ilyenkor tejet kell inni?
Boszildi, az étkezési szokásaim nem változtak, csak a felvágottakkal nem vagyok újabban olyan jóbarát. Ja, és a vadat nem nagyon birom enni, pedig szeretem.
|
|
|
2008-04-28 11:52, Balu:
A reggeli kávérol már lekéstem, de a délutáni, pont jókor jön
Neked is szép hetet Baluka!
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek, aki erre jár. Gyönyörű hét virradt ránk.
Készítem az ebéd utáni kávét, tessék fogyasztani. Ki jár erre?
|
|
|
Kellemes Vasárnapot, és jó étvágyat az ebédhez!
A brazil kávéból főztem kávét, nagyon selymes, ízletes. Kóstoljátok meg!
Ofinak hoztam narancslevet, de egy kávé sem árt meg. A spenót meg tele van vassal, kell a vitamin most aztán igazán.
Hoztam egy tál vargabélest is, ebből mindenki egyen, nagyon jó. Jó étvágyat!
|
|
|
2008-04-25 10:06, Balu:
Balukám, jó, hogy a fiad segít a kertben, mert ilyenkor van ott bőven munka, főleg ennyi eső után.
Vettem brazil kávét, hozok a kávézóba is!
|
|
|
2008-04-26 17:41, Ofi:
Csak akkor van gond, ha az a valami (kaja) ott van elöttem, akkor nem tudom magam visszatartani, azonnal ennem kell.
Ez érthető egy kismamánál. Nem szeretem a spenótot de amikor vártam a fiaimat, azt is örömmel ettem!
Változott az étkezési szokásod, vagy ugyanazokat az ételeket szereted, amit eddig is?
|
|
|
2008-04-26, 17:38, noe80:
Én nagyon sok édességet ettem az utolsó idökben, pedig nem szokásom. Valaki azt mondta, lehet, hogy a vércukor miatt van, de szerencsére nincsen semmi bajom.
Balu, a süti nagyon jó lesz, jöhet akármikor, de különösebb kivánságaim nincsenek, nem is voltak. Csak akkor van gond, ha az a valami (kaja) ott van elöttem, akkor nem tudom magam visszatartani, azonnal ennem kell. 
|
|
|
2008-02-26, 17:25, Balu:
Nagyon kedves vagy, jó tudni, hogy valaki mindig vigyázz rád. Tudod, hogy szívesen látogatok ide.
Kávét iszom, de csak egyet naponta, és keveset, de a teát, vagy akármilyen üditöt nagyon szívesen elfogadok.
Igaz, ha az ember valamit igazán szeretne, meg kell izzadnia érte, hát nálunk ez igy is lett, pedig már nem hittünk benne.
|
|
|
Noe80
Várjááááál, én megyek kocogni
Bovika!
Itt a cappuccinod, csak azt nem tudom Ofinak mit tálaljak majd. Írtam, hogy aki sokat izzad, annak meglesz a jövője, emlékszel? Vajon Ofi emlékszik?
Egy csipkebogyóteát kérsz? Ma még szobabicikliztem is. Kivagyok, mint a liba. 
|
|
|
Bovika, én is sejtettem, habár velem nem közöle senki... Csupán annyi történt, hogy Ofi olyasmit írt, hogy hazautazik, mert valami örömhírt kell közölnie.
|
|
|
Jaj, hát a kávém egészen elfelejtettem a nagy vallomás után
Baluka,
a szokásos Cappuccinót kérném!
|
|
|
Nagyon örülök, hogy Ofi megtette az örömhír vallomást
Már régen tudtam róla és nagyon nehezemre esett, nem dicsekedni vele.
Ofi,
mindannyian szorítunk, ez csak jól mehet tovább is!!!
|
|
|
Egy szep delelöttöt mindenkinek, ez csak szep lehet, mert nalunk vegre süt a nap. En most szürcsölöm a masodik kavemat. Ki ker meg kavet, cappuccinot, teat.
Utana kocogok meg egy kört, van kedve valakinek hozzam csatlakozni?
Ofi,
en nagyon tudom ajanlani a kismama-torna mellett meg a wassergymnastikot (azt hiszem igy hivjak), mind a ket fiamnal csinaltam, es mindig nagyon jol esett. Meg egy tipp: ne kavard fel magad a cukorteszttel, nekem is kellett csinalnom+spezi orvost felkeresni, mert 25 kilot felszedtem. A vege a mesenek, a baba 4 kg fölött volt, 55 cm es sok magzatviz 
|
|
|
Ofi
Nagyon szép emléked lesz, amíg csak élsz, ezt a hangocskát mindig hallani fogod. Vigyázz magadra, és egymásra is vigyázzatok, bár mi vigyázunk Rád nem történhet semmi baj.
Most nem tudom, kávét vagy teát fogyasztasz-e, vagy kívánsz valamit... uborkát ne hozzak?
Magunknak megfőztem a kávét, és itt a sok sütemény a hűtőben. Jó étvágyat!
|
|