|
Hallo Bosziildi
Jó, hogy ujra itt látlak, már letelt a 2 hét
Mindenki megy és jön, csak mi nem
Azért van az alagút végén egy kis fény, bejelentkeztem a következő hévízi útra!
Nem mostanában lesz, mégis örülök!
Nemrég minden évben 3-4 szer utaztunk el, sajnos az az idő nem jön már vissza, de nem zúgolódom.
Szép hétvéget Mindenkinek!
|
|
|
Sziasztok. Hoztam finomságokat, hogy szép legyen a napotok.
Szép napot Mindenkinek
Ültünk az asztalnál, beszélgettünk, napoztunk, egyszer csak a magasból egy kenyérdarab belepottyant a kávémba. Egy madár ejtette el, még jó, hogy nem mást ejtett bele, azért megittam. 
|
|
|
2012-07-16 22:17, poe:
A nagy testvér figyel? Ezek szerint nem fagytál meg
Igazi tavasz van. Fel a kabát, le a kabát. Esik, süt váltakozva.
|
|
|
2012-07-19 22:06, Valeria:
-
Persze, Valika, éppen ezért ajànlottam Bovikànak, hogy befutunk a kandalloba és ugy fagyizunk........én fagyizok télen is a meleg lakàsban......
|
|
|
2012-07-19 20:31, hajnalkaszl:
Fagyit telen, nyaron lehet enni. Nyaron mert kint meleg van, telen meg mert a lakasban meleg van. Egyszeru!
|
|
|
2012-07-19 10:50, bovi:
-
Bovika, gondolod, hogy visszajon a nyàr ???......befutunk a kandalloba és ugy fagyizunk......milyen fagyit szeretsz ?
|
|
|
Hajnalka, majd, ha visszajön a nyár, akkor jövök fagyizni
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Màr megint ures a kàvéhàz, hamarosan tele lesz pokhàlokkal.........Ildiko, kuldjél finomsàgokat, talàn betéved valaki egy kàvéra, vagy teàra......egy kis beszélgetésre.........
|
|
|
2012-07-16 21:51, boszildi:
-
Ejnye-bejnye, Ildiko, meg fogsz hizni ezekkel a finomsàgokkal........gyonyoru az a park a képen.......élvezd a sok szépet......
|
|
|
Az én italom így "nyári" időben, ingwer-kamilla tea, a lényeg, hogy melegítsen!!!
Ildikó, nehogy átlépd a határt, mert Ausztriában is olyan az idő, mint itt Németben
További szép napokat!
üdv:bovi
|
|
|
Hozok megint kellemes 20 fokos idöket, jut mindenkinek, akik a höségre panaszkodnak.
De a kávét igazán forrón kérem, úgy finom. 
|
|
|
A nagy testvér figyel? Ezek szerint nem fagytál meg
_________________ poe
|
|
|
Koszonom Ildiko, finomnak tunik. Te erezd tovabbra is jol magad, ugy tunik, hogy ott nincs meleg, itt bezzeg van!
|
|
|
Sziasztok, innen a távolból is figyellek benneteket. Manapság nem kávéztok? Hoztam Nektek finomságot.
egészségetekre.
|
|
|
2012-07-12 14:00, hajnalkaszl:
Inkább valami gyümölcsteát vagy mentát, kérnék, mióta a kávét nem iszom, elszoktam a koffein minden formájától
Esetleg ha még egy kanálka méz is akadna...
_________________ poe
|
|
|
Halló Mindenkinek!
Itt olyan a nyár az idén, hogy jobb nem beszélni róla
Ha egy napot nyárias, azt követi 4-5 nap esős, szeles hűvös.
Vendégeket vártam keddre, de valami közbe jött és nem jöttek, aminek most örülök, mert ilyen időben????
Egy jó forró teát szívesen megiszom, mindegy milyen, szeretek mindent:-)
|
|
|
2012-07-12 11:31, poe:
-
Szia Poe, nàlunk egy picit jobb, de itt is esik.....fuj.... egy kicsit sut......de ma hoség van, + 19C° ! baràtok kulonbozo teàkat hoztak Kinàbol, megkostolod ?
|
|
|
Itt vagyok...egy forró tea kéne, nálunk 13 fok van, és esik...esik...süt...esik...fúj...esik...süt esik...fúj stb 
|
|
|
Nagyon ures ez a kàvéhàz.....senki sem jon egy kàvét vagy egy teàt meginni ?.....néhàny szot vàltani ?....
|
|
|
2012-07-09 11:37, boszildi:
-
Ildiko, élvezd a kàvét és minden màst......itt most nem esik, de nincs meleg.....kuldenél egy kis meleget ?
|
|
|
2012-07-09 11:37, boszildi:
Szép napokat Mindenkinek.
Ugyanazt kivanom neked Ildiko, erezd jol magadat a huvosben. Hozz szep kepeket.
Nalunk is lehult a levego, az ejszaka vihar volt, dorgott, villamlott.
|
|
|
Sziasztok.
Megfőztem a kávét, kapucsínót, teákat. Jég van minden mennyiségben, ha a felsoroltakat hidegen szeretnétek inni. A nagy hőség tovább tart. Most máshol fogok kávézni, de gondolok Rátok.
Szép napokat Mindenkinek. 
|
|
|
2012-07-06 17:20, Valeria:
Na rendben, megadom magam, elfogadok egy kis l'ajtos tejszinhabot a tetejere:)
Már nyomom is.
Valika, itt is borzasztó a hőség, ma úgy vezettem, hogy vizes törölköző volt a nyakamban. 
|
|
|
2012-07-06 11:54, hajnalkaszl:
Hajnalka, köszönjük a ribizlit, tettem rá tejszínhabot is.
|
|
|
2012-07-06 10:20, egyedls:
Szívesen máskor is.
|
|
|
Ildiko, koszonom a finom gyumolcsoket, most nem kerek cappuchinot, talan egy jeges kavet, de nem fagyival, csak ugy jeggel. Na rendben, megadom magam, elfogadok egy kis l'ajtos tejszinhabot a tetejere:)
Hajnalka, koszonom az esot es a friss levegot, itt ma megint 42C van es semmi eso kilatasban. Szerencse, hogy nem kell kint lennem.
Kellemes hetveget mindenkinek.
|
|
|
2012-07-06 09:45, boszildi:
-
Ildiko nagyon kellemes hàziasszony vagy, de làtom ribizlit nem hoztàl, akkor hozok a kertembol, van piros és van halvànyrozsaszinu és bio !
Itt egész éjjel zuhogott az eso, de megint jon a vihar és szélvihar......fura egy ido.....kuldom Nektek a lehult levegot......
Kellemes hétvégét mindenkinek.
|
|
|
Ma korán keltem, már a piacot is megjártam. Hoztam Nektek málnát, meggyet, sárgabarackot és sárgadinnyét. A málnából majdnem szörp lett mire ideértem. Már most iszonyú hőség van. Tegnap este dörgött, villámlott, pár csepp eső is hullott. A hőség maradt.
Bovika, Hajnalka, Valika, Poe, gyertek van jeges tea és forró kávé is, Ravicka neked is küldök, jólesik a nagy melegben.
Egyedls, Tihi hoztam bodzaszörpöt is.
Kellemes hétvégét kívánok. 
|
|
|
2012-07-05 18:37, bovi:
Bovika, ha én ablakot mosok, utána mindig esik az eső.
Borzasztó szélsőséges az időjárás itt is, hőség hatalmas viharokkal. Remélem nem csinált nagy kárt Nálad.
|
|
|
2012-07-05 15:46, hajnalkaszl:
Hajnalka, itt vagyok, ragyogok. Hoztam a fagyikhoz tejszínhabot, van kalóriamentes is.
|
|