|
2008-04-11 08:13, Ferencz Zsuzsanna:
-
Ahááá?! Akkor értem, mert ha ezt km/h-ban kellene érteni, akkor a 20-25-ös sebesség eléréséhez az szükséges, hogy az autót kézzel toljuk és széllel szemben 
|
|
|
Lacika, természetesen Celsius fokban.
|
|
|
2008-04-10 21:44, noe80:
Ezek a sebességek milyen mértékegységekben értendők?
|
|
|
Boszildi,
lakott területen belül +31 km, nalam csak kb. 20-25 lesz, habar abban az utcaban senki nem tartja be a 30-at. Meg remenykedem, hogy talan nem tudnak a rendszamommal semmit kezdeni.
|
|
|
2008-04-10 12:41, noe80:
Macchiatót kérek sok habbal!
Milyen sebességnél vonják be nálatok a jogsit?
|
|
|
Balukám, nekem kell diétáznom, nem Bovinak, de nem érdekes, jövök és nálad mindent fogyasztok, amit szeretnék!
|
|
|
Balu,
a kave kesz, sok tejszinhabbal, ahogy kerted.
A teara mar nincs szüksegem, megnyugodtam mar egy kicsit. Ma reggel egy nagyon szep fenykepet csinaltak rolam a rendörök, a faluban, ahol a fiam oviba jarnak (nemetorszag), egy kicsit nagyon gyors voltam, de miutan utananeztem, es lattam, hogy a jogsim marad, megnyugodtam.
|
|
|
Noe80
Itt vagyok, és kérek szépen egy jó kávét, sok tejszinhabbal.
Te fogyasssz egy levendula, vagy citromfűteát, megnyugszol, meglátod. 
|
|
|
Egy szep jo napot mindenkinek! Remelem nalatok jobban kezdödött, mint nalam .
Bovi,
visszakaptuk a kavegepünket, tehat betartom az igeretemet. Ma mindenki a kavezoban a vendegem!
Ki mit ker, eszpresszo, hosszu kave, cappuccino, latte, kakao? Nekem valami nyugtato hatasu teara van szüksegem.
|
|
|
Bovikám
Miért kell tovább diétáznod? Tényleg mit mondott az orvos, remélem nem rosszat...
Örülök a virtuális fogyasztásodnak, egészségedre váljon.
Ma is kész kávé, én mentateáért jöttem erre. Mézzel persze, és sötéttel Ki kér még?
Gyertek, merre vagytok? 
|
|
|
Isten hozott, Bovi! Megérkeztél Berlinből, de nem írtad, mit mondott az orvos.
|
|
|
2008-04-09 09:10, Balu:
Balukám mindenből kérek!
Panaszkodni nem szeretek, de megnyertem a harmadik fajta diétát is, legalább virtuálisan fogyasztom amit kínálsz!
Ma gyönyörű volt az idő, még a diéta is jobban esett!
|
|
|
Erre ma reggel fogyasztani lehet a frissen főtt kávét, és cappucinot, sok habbal.
Hoztam ám brióst, és fonott kalácsot. Hogy mihez? Van habos kakaó is, jó étvágyat! 
|
|
|
2008-04-08 18:09, Andu:
Andu, drága! Tudom, nagyot csappantam a szemedben, mégis bevallom: igen, mézes teát...
|
|
|
2008-04-08 17:33, egyedls:
Hát az ugynevezett mézes teád!
Volt-e neki puttonya? Vagy csak szamorodott? Esetleg kupicával mérték?
....jézus máriám, csak nem?!?!?! Te tényleg mézes teát ittál?
|
|
|
2008-04-08 09:13, Andu:
-
Tartok tőle, hogy nem értem kristálytisztán 
|
|
|
Noe 80
Értem, biztosan hamar kicserélik az alkatrészt. Ne stresszelj, úgyis Neked kell megoldani minden problémát.
Bár itt vagyunk, és segítünk amiben tudunk. Sok gondod van? Írd ki magadból, mi meg "megoldjuk, vagy nyugtatunk". Most jó, látod, a tea is. Egészségedre!
|
|
|
Balu,
tönkrement az örlömü, egyebkent cappucino, vagy latte, nagyon finom pl. karamellszörppel.
Jelenleg elvezem az Earl Greyemet, egesz delelött uton voltam, stressz, stressz...
|
|
|
Egyedls
Ezt kell megmagyarázni... 
|
|
|
2008-04-07 16:41, egyedls:
A mézes tea is megtette a magáét
Kétség nem férhet hozzá!
Különben milyen évjárat volt? Ès a színe? Vörös, vagy fehér?
|
|
|
Egyedls
Hű de eszményi kiállításon voltál, kedvencem Munkácsi! Imádom a róla írt két könyvet is, Dallos Sándor, A nap szerelmese, és Az Aranyecset c. regényét. Olvastad?
Milyen volt a kiállítás, gondolom elnyerte teszésed, ha lejártad a lábad. Pihenj, és igyál egy sötét mézes teát ma is feltétlen. De jó volt Neked! 
|
|
|
Noe 80
Alig várom, hogy elhozzátok a gépeteket a szervízből. Örömmel vevők vagyunk a meghívásodra, a cappuccinot ugyanugy szeretjük, mint a teát, kávét. Számíthatsz ránk, mi is számítunk rád. Mikor lesz kész a gép, és mi a manó baja van?
Addig fogyaszd az én kotyogosom, kotttyyyy 
|
|
|
Kedves koránkelők, kotyogott a kávé, kész a tea, mézzel vagy anélkül. Ma én tejjel iszom a csalánlevél teát, hogy méregtelenítsen
Boszildi
Pontosan olyan a keretem, ahogy leírtad, de van az utcán is fa, orgonától meggyfáig minden. Bent még két kis kutya is van, ahogy már írtam. A kis westinek most fájt a füle, cseppenteni kellett, de már jobban van. A hétvégén általános eboltás volt
Azért kész a kávé és a kotyogós, most csokireszelékkel tálaltam.
|
|
|
2008-04-08 04:48, Ferencz Zsuzsanna:
Kedves koránkelő Zsuzsa!
Az összkomfortos az, amelyet a fotón láttunk? Annak nincs párja! 
|
|
|
Kedves egyedls, az összkomfortos budit is vitted magaddal?
|
|
|
Balukám, milyen a kerted? Fák,virágok, gyógynövények, zöldségek? Gondolom van mit csinálni ilyenkor. Persze, hogy izomlázad van, azért a kávét, teát ne feledd!
Szép holnapot! 
|
|
|
2008-04-07 14:35, Balu:
-
Igen, a hétvégén egy nagyot ba..rangoltam Kecskeméten (Munkácsy kiállítás). Az összes lúdtalpam gágogott, most aztán engedtem a szervezet igényének és bóbiskoltam egy hangyányit ebéd után. A mézes tea is megtette a magáét 
|
|
|
Balu,
teak közül a legszivesebben Earl Greyt, es rooibost (különbözö izekben, ma eper-vanilia), es kavet is iszom (jelenleg kotyogost). Ha ujra visszakapjuk a kaveautomatankat a szervizböl, akkor meghivlak titeket egy kavera, cappucinora, lattera vagy jegeskavera! Ok?
|
|
|
Noe80
Naa, így már tudom, a gofrit ismerem, köszönöm.
Milyen teákat szoktál fogyasztani még? Kávét nem iszol, mert a kotyogós az nagyon ízletes, sok tejszinhabbal. Tudom mert most fogyasztom Kóstold meg Te is!
Egyedls
Lehet telepátia, de így gondoltam Rád. Fáradt vagy még?
|
|
|
2008-04-07 10:21, Balu:
-
Kedves Balu!
Elkényeztetsz! Szó szerint ezeket akartam rendelni!
Köszi!

|
|