|
2008-01-14 20:29, boszildi:
-
Persze, hogy nem gondolok tulzasokra. Egy pohar mojito neha neha nagyon jol esik. Plane nagy melegben!
|
|
|
Szia Balu! Üdv mindenkinek
Betértem megmelegedni, mert nagyon hideg van. Esik a jeges esö. Ilyenkor jó egy meleg tea.
Balukám, köszi, hogy mindig van forro viz amivel leforrazam a teafüvet.
Szép napot neked, és minden kedves kávézoba járonak!
Emi
|
|
|
2008-01-14 20:29, boszildi:
Tematikus butának érzem magam, mint a modern gyerekmesék közöt.. 
|
|
|
2008-01-14 20:14, Valeria:
Igazad van! Illúzió talán? Amikor még nem volt tilos az alkohol! Na ne gondolj túlzásokra, de néha jól esett egy-egy korty. Most max. a Sangriával leöntött gyümölcs a megengedett! De sebaj pótolom biotejjel
|
|
|
2008-01-14 16:53, boszildi:
-
Egészségedre! Szerintem nagyobb vétek, amikor a Mojitot rum nélkül iszom
Mojito rum nelkul? Minek????? Az csak cukros viz!!!
|
|
|
2008-01-14 18:16, egyedls:
Mojito koktél
Gyógyulsz? Van egy krém, ami segít, hogy szép legyen a műtét helye.
|
|
|
2008-01-14 16:53, boszildi:
Össze sem lehet hasonlítani! (mi az a Mojit?)
|
|
|
2008-01-13 19:27, egyedls:
Egészségedre! Szerintem nagyobb vétek, amikor a Mojitot rum nélkül iszom
|
|
|
2008-01-14 08:54 Balu
Estig dolgozom és este már csak a lakásban van kedvem mozogni, főleg télen. Erre jó a szobakerékpár. Képzelettársítás után én is elkezdtem kuncogni, látva magam, ahogy átbiciklizek a szobán Nem szakács,csak tud főzni!
Vettem citromfű teát, hát!! Fű íze van, citrom nélkül!!
|
|
|
Egy különös eset történt szombaton a munkahelyemen. Két gereket hagytak nálam a szülök, a kislány csak három éves, úgy 16 óra elött (18-kor lejárt volna a munkaidöm). Teltek a percek, a kislánynak elege lett belölem, sírni kezdett, hogy a mamáját akarja. Ilyenkor nincs semmi baj, az infónál ki kell hivni hangosbemondón a gyerek szüleit. 16 óra után meg is tettem, vártunk fél órát, aztán újra hivtuk a szülöket de azok sehol. 18 óra elött még egyszer hivattam a szülöket, mert akartam volna én is hazamenni. Már 18,15 óra volt, mikor végre megjelent az apuka nagy mosollyal a pofáján. Mondtam neki, hogy már két órája próbálom öket elérni, hogy lehet az, hogy nem hallották? Tudjátok mit mondott? Hogy a konyhabútorok Abteilungon (sajnálom, de nem jut eszembe mi is ez magyarul) nem lehet hallani, ha valaki hivatja öket. Ha-ha! Szerintem egész idö alatt nem is voltak az üzletben.
|
|
|
2008-01-14 11:22, Balu:
Mikor indulsz? -
Szombaton, korán reggel.
Remélem nem lesz havazás pont azon a napon?
|
|
|
Bovikám!
Ne izgulj, biztos nem lesz semmi gond, kellemes készülődést.
Igyál egy kellemes mentateát, vagy levendulát, az nyugtat is. Próbáld ki!
Mikor indulsz?
|
|
|
Ma felhoztam a nagykoffert a pincéböl
Amikor valami eszembe jut, azt nyomban teszem bele, ugyanis készülök az útra.
Igy ezen a héten nem iszom semmi izgató italt, mert már így is ezeren vagyok
Baluka, van koffeinmentes kávéd is 
|
|
|
2008-01-14 08:36, Ferencz Zsuzsanna:
Neeeem! Itt, 4 hellyel lejjebb...
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek, aki erre jár, László már templomban is volt ma? ÚÚÚ de nagy bajt követhetett el Kérjük Rád Isten áldását
Ki kér kávét, mézzel iszom én is.
Azon kuncogok közben, hogy Boszildi bent kerékpározik a lakásban. Miért? Bár én is szivesen tenném. Lehet, veszek is egy benti bringát. Komolyan!
Boszildi!
Hol dolgozik a Férjed?
|
|
|
Kedves László, te hétfő hajnalban rohanni szoktál a templomba? Vagy tegnapelőtt gyóntad meg, előzetesen?
|
|
|
2008-01-14 05:20, Ferencz Zsuzsanna:
-Nos, megtettem...
|
|
|
Szerintem bocsánatos bűn, de azért meg kellene gyónnod, ha esetleg katolikus vagy 
|
|
|
Remélem, hogy nem fogtok kiközösíteni és, hogy a rokonaim nem fogják megtudni! Elárulom nektek, így magunk között, hogy ma este - minden hátsó szándék nélkül - tartós tejből és kakaóporból készített kakaót ittam... Nélkülözve minden természetgyógyászi és divatos megfontolást. Nem nagyon nagy vétek? 
|
|
|
2008-01-13 14:59, Balu:
Egészségedre, örülök, hogy ízlett!
Általában a teát natur iszom, megfázáskor mézzel és néha a píritóst mézzel eszem. Naponta biciklizek -szobában- A párom a főszakács én a kukta, de vadhúsoknál a kuktáé az elsőbbség
|
|
|
Boszildi
A menta is a kertemben terem. Milyen jó a kakukkfűtea mézzel a fájó torokra, igazad van. A mézet bírja a gyomrod?
A pörköltből már hiányzik, nem tudtam ellenállni, este tornáznom kell, mint mindig, de most többet Már izomlázam van. Hmmmmmmmm, de fincsi ez a pörkölt, vajon ki készítette? Köszönjük!
Juj a kotyogóm lekotyogott, most jól jön egy friss kávé, azt is mézzel fogom inni. Ki kér?
|
|
|
2008-01-13 09:18, Balu:
A menta is a kertedben terem? Nagyon szeretem. Jut eszembe, amikor fáj a torkom kakukkfű teát szoktam inni, mézzel. Hagymateát is szoktam, de azt csak végső esetben, amikor más nem segít! Remélem már jól vagy, a nap is kisütött, te is meggyógyultál! Ebédre vaddisznópörkölt?
|
|
|
2008-01-13 10:27, poe:
Kedves Poe!
Köszönöm, de már tegnap kinyomoztam és kattintottam! Interspar közel!
Mindent a gyógyulásért!
|
|
|
2008-01-13 09:35, boszildi:
Mivel úgyse szaladnál hetente oda a vízért, talán érdekel, hol kapható?
http://www.salvus.hu/
itt megtalálod a listát. Katt a Lánchíd képére, aztán a Hol kapható feliratra.
|
2008-01-13 09:02, egyedls:
Ez elszomorít, emlékszem üvegekkel vitték az emberek a vizet, sorban álltak érte. Szép kis helység, gyógyvízzel ez volt a turistacsalogató! Sajnálom!
|
|
|
2008-01-13 09:18, Balu
Most akartam megkérdezni, hogy ízlett-e? Lehet, hogy az aranyos vendégek mind megették? A nagy buliban nem voltam elég éber? Meg egy picit el is aludtam Na nem a buliban, most! Ígérem pótolom
|
|
|
Napfényes Vasárnapot
Feco
Köszönöm a kotyogóst, nagyon ízletes, fincsi a hab is. Vanilia van benne?
A kapros túrós is remek, köszönjük, hogy gondoltál ránk. Mentateával fogom inni.
Próbálj meg gyakrabban jönni, látod milyen jól trécselünk, jólesik a szürke, hideg napokon. Remélem jól vagy, békén hagy az influenza?
Boszildi
Elfelejtetted a madártejet? Pedig ma is éhesen jöttem, hátha itt van 
|
|
|
2008-01-12 19:19, boszildi:
Akkor fel kell, készítselek a modern kor változásaira is: a fürdőt egy német befektető üzemelteti, de csak a szezon nagy részében, télen zárva van. Ráadásul pénzt kér a kifolyóból szabadon elfolyó vízért, ám az alkalmazottak szivességből megengedik, hogy néhány kulaccsal ingyen elvihessenek a "törzsvendégek".
|
|
|
2008-01-12 12:21, egyedls:
Köszi, ezt is megpróbálom, jártam már Bükkszéken, de akkor még nem volt ilyen gondom.
|
|
|
Most megelőztem Balut, és főztem egy jó adag kotyogós kávét. Ittam egyet én is, a többit a termoszba tettem. Hoztam friss tejszinhabot is hozzá.
A párom most sütött kapros túróstáskát, hagytam az asztalon, még langyos. Én imádom ezt a sütit. Kedves egészségetekre!
Holnap is igyekszem bejönni, de nem rajtam múlik.
További szép hétvégét mindenkinek!
|
|