|
OK, de csak csereüzlet érdekel. Kinálok 33C°-ot, kérek 25C°-ot!
|
|
|
Meleget ingyen fuvarral szallitok ,ha valakit erdekel? udv papadoxa
|
|
|
2012-06-30 00:28, bobe:
Köszi Böbe, majd meggondolom, hogy kell e nekem a Facebook
Ma nem jött egyetlen reklám sem, tehát megszüntem:-)
Kellemes hétvéget kivánok!
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2012-06-29 21:59, poe:
-
Poe, kuldok neked egy kis meleget. Ma nalunk 41C volt, eso mar hetek ota nem esett es kilatas sincs egy kis esore. -
|
|
|
Bovi draga, ki lehet lépni a facebookbol kitörölheted a kontodat. majd utannanezek es elmeselem hogyan. En is ott vagyok de nem kapok egyaltalan leveleket. Szerintem valamit rosszul allitottal be ott a profilodnal. Nezd meg es titkositsad a cimeidet, mert lehet, es ne fogadj el applikaciokat, stb.
Belepsz a fb-ra, es ott jobboldalt egy pici nyil, azt kinyitod, es ott van a Help, nos ott egyszeruen tedd fel a kerdest, hogyan zard le a kontodat, es választ kapsz rá. Azt is megmagyarazzak, hogyan allitsd be, es titkositsad az adataidat.
|
|
|
2012-06-29 18:25, boszildi:
Vihar nem volt, de mára megint csak 19 fokig melegedett az idő. Vasárnap reggelre 9 fokot ígérnek. Az idén már sose lesz meleg?
|
2012-06-29 18:56, bovi:
-
En voltam a Facebook-on, de gyorsan ki is léptem......
|
|
|
2012-06-29 18:19, boszildi:
-
Kellemes hétvégét, Ildiko, a vendégekkel.....
Borzaszto ez a hoség Nàlatok, itt ma normàlis volt.....
Majd kérdezek valamit a Kékgolyo utcàrol, de nem surgos.....
Csupa jot a hétvégére.
|
|
|
Ki van közületek A Facebook-on?
Nemkem tele van vele a hócipöm!
Annyi sok szemét jön a mailcimemre, csak arra gyanitok, hogy onnan szedik.
Ma megpróbáltam kiszállni, minden képem töröltem, de azért még az árnyékom ott maradt
Szerintem nem engednek ki senkit!
Ez az üzlet, hogy a cimünket eladják.
Most haragszom!!!:-)))
|
|
|
Ravicka üdvözletét küldi Mindenkinek a kávézóban.
|
|
|
2012-06-28 23:02, poe:
Ma éjjel úgy alszunk, hogy fogjuk a tető 4 sarkát
Reméljük nem lesz rá szükség. Habár, olyan dolgok fordulnak elő, amire pár évvel ezelőtt még nem is gondoltunk, tornádó, stb.
Szép hétvégét kívánok.
|
|
|
2012-06-28 21:54, Valeria:
Ilyenkor jobb a huvos szobaban mint kint az utcan. :*
Valika, egyetértek. Ha nem muszáj ki sem mozdulok ilyen melegben.
Kellemes hétvégét.
|
|
|
2012-06-28 17:21, hajnalkaszl:
Hajnalka, holnapra itt is 38 fokot ígérnek. Az idős embereknek nem használ ez a hatalmas hőmérséklet ingadozás.
Most én is nagy készülődésben vagyok, vendégek jönnek hétvégére
Nagyon jól ismerem a Kékgolyó utcát.
Kellemes hétvégét.
|
|
|
Ma itt is nyár volt, 17 fokról mindjárt 31-re ugrottunk. Most nagy vihart jósolnak. Ma éjjel úgy alszunk, hogy fogjuk a tető 4 sarkát
_________________ poe
|
|
|
Nalunk ma 40C-t mutat a homero. A volan majdnem holyagot csinalt a tenyeremen. Ilyenkor jobb a huvos szobaban mint kint az utcan. :*
|
|
|
2012-06-28 15:12, bovi:
-
Szia Bovika, nàlam is olyan meleg van......és még szerencsére nem melegedett fel a hàz.....de jon a vihar.......
Még ma este megy a levél Neked......
|
|
|
2012-06-28 13:15, boszildi:
-
Koszi, Ildiko, én a teàt kostolgatom, ma hirtelen nagyon meleg lett, de màr narancsjelzés van......màr fuj a szél és jon a vihar.....
A kiàrusitàssal kapcsolatban abszolut egyetértek Veled......
Egy kérdés, ismered a Déli pàlyaudvar kornyékét ? a Kékgolyo utcàt ?
|
|
|
2012-06-28 15:12, bovi
Bovika, nagyon jó a fotó. Gyönyörű helyen borozgattatok.
Azért az jó, hogy a lakás hűvös, legalábbis nagy melegben. Mienk is hűvös és jó is amikor hőség van.
Bovika, több fotód nincs?
|
|
|
Kiültem én is a teraszra, fogyasztom a kinálatot
Köszi, én szeretek mindent!
Nálunk is jó meleg van, most 31 fok, de a lakás még nincs átmelegedve, csak 21 fok van, fázik a lábom
Ez az elsö nyár mióta a tetöteret szigeteltettük, lehet, hogy azért van ilyen hüvös
Itt voltunk szombaton borozni, a Rajna parton, Nierstein.

|
|
|
2012-06-27 18:28, hajnalkaszl:
Hajnalka, csak mi vagyunk talpon e vidéken.
A kiárusítással úgy vagyok, hogy szerintem az a helyes ár, amit akkor állapítanak meg, és az eredeti ár a túlzó...
Most kellemes az idő, de hétvégére 38 fokot ígérnek, az már sok..
Hajnalka remélem megkóstoltad a forró csokit, most fehér csokiból készítettem, de van körömvirágtea is.
|
|
|
Igen, kellemes a teraszon ulni, élvezni a napsutést és hallgatni a madarakat......de olyan ures ez a terasz......mindenki el van foglalva ???
Nàlunk ma kezdodik a nagy nyàri kiàrusitàs és julius végéig tart......de az elso napokban rengetegen vannak az uzletekben....
|
|
|
Sziasztok, ebben szép időben gyertek ki a teraszra és ott fogyasszuk a kávét, teát, kapucsínót. Süt a nap, csicseregnek a madarak, kell ennél több? 
|
|
|
2012-06-26 21:49, Valeria:
Már adom is, nagyon finom volt a leves. Én a császármorzsát választottam mellé. A sztrapacskát is szeretem, de módjával.
|
|
|
2012-06-26 19:08, boszildi:
-
Koszonom Ildiko, ma elterve a szokasostol, kernem a spargakrem levest es a sztrapacskat. Mindketto kedvencem! -
|
|
|
Ma a Hadik kávéházban buliztunk a barátnőimmel.
Hoztam finom forró csokoládét, kapucsínót, húslevest, spárgakrém levest, sztrapacskát, császármorzsát. Remélem Nektek is ízlik. 
|
|
|
2012-06-26 00:47, hajnalkaszl:
Akkor odaért amit küldtem.
Tegnap hideg volt, ma már sütött a nap, és hétvégére 36 fokot ígérnek, már nem bírom követni. )
Igen tősgyökeres pesti vagyok.
|
|
|
2012-06-25 14:48, boszildi:
-
Sutott a nap, kellemes meleg volt és egyenlore jo idot igérnek.......
Ha megyek, Budapestre mindig megyek, ott szulettem......Budapesten élsz ?
|
|
|
2012-06-25 01:28, Valeria:
Valika, azt nehéz elviselni, mert itt 36 fok körül volt, de ki sem mozdultam, pedig én szeretem a meleget, de ez már nekem is sok volt. 
|
|
|
2012-06-25 00:20, hajnalkaszl:
Örülök, hogy Nálad süt a nap, annak is, hogy itt esik, nem is baj, mert már elviselhetetlen volt a hőség.
Biztos közvetítik, de abban az időben én máshol leszek, és ott fogok gyönyörködni a tájban.
Ősszel jössz Budapestre is?
|
|
|
2012-06-24 18:26, boszildi:
Nalunk is sut, sut, sut, ma 40C volt.
|
|