|
értem én 
|
|
|
2007-11-30 09:28, Balu:
A titok a Humor rovatban!
|
|
|
Ha nem hagyjuk abba a légvételt, hosszú életünk lesz. Közben tartsuk ám a mézes csészét a kezünkben, mert tele van antioxidánssal
Azért főzők egy friss kávét is, kottyyy...
Mi még a hosszú élet titka?
|
|
|
Beszéljünk a hosszú élet titkáról is! Állítólag a méznek ebben is van fontos szerepe.
Ugyanakkor a malájok azt tartják, hogy aki 102 éven keresztül minden nap megeszik egy fej salátát, az sokáig él...
|
|
|
Kereshetem a fogyókúrás könyvemet, mert méz nem csak aranylik, de hizlal is. Azért ma is iszom egy teát sok mézzel Ragyog a nap, beragyogja a Kávézót is
Ki kér egy cappuccinot, sok habbal?
|
|
|
Na, ugye???
|
|
|
Holnap is beragyog remélem, most meg bekortyolok egy csésze mézes teát 
|
|
|
2007-11-28 09:24, Balu:
Igen, a mai reggel fő attrakciója volt, ahogyan a felkelő Nap sugarai aranyló sárgán bevilágítottak a függöny résein. Gyönyörű aranysárgán, mint a méz...
|
|
|
Mi az hogy besüt az ablakon, beragyogja nálam az egész lakást, gyönyörű a hajnali égbolt is egy forró feketével, tettem egy kis csokit is a tetejére.
Illatos is, habos is, kóstoljátok meg!
Van forró kakaó briossal és ropogós kiflivel Jó étvágyat Mindenkinek aki erre jár 
|
|
|
2007-11-26 10:15, Balu:
Mindent végigkostóltam, köszi Baluka!!!
Szép az élet, mikor ilyen korán besüt a napocska az ablakon 
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek, forró és illatos a kávé, sok tejszinhabbal.
Természetes hogy mézzel van a diótorta László elkészítve. Méz, méz, méz, hol, hol, hol...? Mindenhol 
|
|
|
2007-11-25 16:21, Balu:
...a mézes diótortát...
|
|
|
Poe
A diótortát nem vetted észre a hűtőben. Kóstold csak meg, milyen fincsi!
Jó étvágyat!
|
|
|
Torta nincs? Pedig vasárnap szabadnapos a fogyókúrám
_________________ poe
|
|
|
Mézeskertünk lesz.... :P Jöttem egy mézédes kávéért... :)
|
|
|
2007-11-24 10:06, Balu:
Igazán szeretem, hogy ilyen szépen alakul az udvari etikett. A méz kezd gyökeret verni...
|
|
|
Bovikám
Köszönöm, nagyon aranyos vagy hogy gondoltál rám.
Igyekszem presszós lenni és maradni 
|
|
|
">
Drága Balu Katica!
Most kivételesen, itt köszöntlek fel névnapodra, mert félek, annyira elleszel
foglalva, hogy nem kukkantasz be a köszötö szobába
Holnap, a napján iszunk egyet az egészségedre!!!
Maradj még sokáig presszós nálunk!!!
|
|
|
Akkor elteszem az Unicomot, nehogy Laci elázzon.
A Többi vendégnek mondom azért még van a kredencben meglepetés. Úgyhogy szem nem marad szárazon
Jöhet a kotyogos kávém, és a csipkebogyó teám, mivel... mivel. Hát mézzel, édesen, mézesen, selymesen
Szép napot Mindenkinek!
|
|
|
Vigyázz Laci, a nedvesen könnyezett puszedli elázik...
|
|
|
2007-11-23 18:05, Balu:
Óóóó, köszönöm, mostanság minden rendben van! Az ellátás, a választék! Egyszerűen könny nem marad szárazon...
|
|
|
Bovikám
Nálunk is sötét van nagyon hamar, lehet Tv-ét nézni, olvasni, bulikba menni. Vagy még nem lehet? Hogy vagytok?
Most is csörömpölök a teáscsészéket pakolgatom. Remélem elég erős volt a kávé és még tudsz engem olvasni.
Kóstold meg Te is mézespuszedlit, mogyorós... Jó étvágyat!
|
|
|
egyedls
Itthon hagytad a mézes puszedliket Küldjem Utánad ? 
|
|
|
2007-11-23 09:53, Balu:
Merre vagytok?
A csészecsörömpölésre megjöttem
Köszi jó eröset kérek, mert leesem a székröl, olyan kába vagyok ebben a sötétségben kora délután!!!
|
|
|
2007-11-23 09:53, Balu:
"Merre vagytok? "
- Mézesheteket töltjük...
|
|
|
Juj, ma még nem főztem kávét, és jöhet a zöld tea is meg a csipkebogyó is. Felfegyverkezem vitaminnal, nagyon csúnyán változik az időjárás. Most ősz van, hétvégén megint tél lesz. Már az időjárás sem a régi...már régen...
Merre vagytok?
|
|
|
Mennyi sok finomság, a méz, a méz...
Ibolya! Hogy vagy?
Hol is az Unikum, egészségünkre! Most rámfér...
|
|
|
2007-11-20 15:35, egyedls:
Mézespuszedlit...
Az már készen van
Ki szereti a vanilliáskiflicskéket
Abban az a jó, hogy csak tojásárgája kell hozzá, igy automatice kell sütni a fehérjéböl kókuszhalmokat is
Holnap feltálalom
|
|
|
Jó estét, lányok és fiúk!
Huba jó ötlet, én is csatlakozom, hozom az üveg Unikumot, nehogy a sok vodkától rosszul legyél ))
|
|
|
egyefene, ma kivételessen egy Vodkát Zsuzsára, és Bobe sárkányra döntenék... belém. 
|
|