|
2007-11-15 17:55, Fredi:
...és egy-két mézespuszedli...
|
|
|
Alternatíva a forralt borra: egy pohárka finom konyak, egy meleg kéz simogatása és egy rózsaszál!
|
|
|
2007-11-15 14:37, egyedls:
Nekem eszembe jutott ma tobbszor. Majd megfagytam Budapesten. Kerem azt a forralt bort!!!!
|
|
|
és Piroskával, Laci 
|
|
|
Ennyi magyar ember együtt és a hideg téli estéken senkinek nem jut eszébe a forralt bor?
Jó savanyú vörösbor, fahéjjal, cukorral, citromhéjjal, ánizsmaggal és ...mézzel!
|
|
|
Mi itt rövidesen berugunk.
|
|
|
2007-11-15 07:55, Balu:
Bovikám!
Felétek még nem esett a hó?
Reggel porcukros volt a vidék, de már elolvadt.
Kedves Balu,
most ujra egy unikumra van szükségem, máskülönben nemtudom a savanyúkáposztát a gyomrombol továbbitani
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2007-11-15 12:50, Balu:
-
már késö...
|
|
|
Zsuzsanna
Annyira hideg van Nálatok Én hoztam, itt van a kredencben, amíg Huba meg nem látja. Fogyaszd egészséggel! 
|
|
|
Kedves Balu, inkább egy kis forralatlan vodkát...
|
|
|
Jó reggelt
Hoztam még mézet, és a szamovárból csöpög a tea, lehet fogyasztani. Ebben a hűvös időben nagyszerű lesz
Maradok a cappuccinónál, mert jönnek a lányok, és Ők is azt kérnek majd.
Huba!
Hoztam egy másik üveg Unicomot, Bovi azért kíméletes volt, ha egy kicsit hagyott Neked.
Főzőm a kotyogóst is, mert nagyon álmos az idő, na meg itt is sötét lett. Hó, eső, hideg ez a mostani trendi.
Bovikám!
Felétek még nem esett a hó?
Zsuzsanna!
Talán egy kis forralt bort is tegyek az asztalra?
|
|
|
Hát még minek, ls?
|
|
|
Köszönöm, mert méznek mindig kell lennie az asztalon... 
|
|
|
2007-11-14 12:28, Balu:
-
Hubának marad az Unicum.
persze, maradna ha vóna, de Bovi alig hagyott valamit az üvegben. Tegnap sokat settengethetett e kredenc körül.
|
|
|
Ebéd után nekem is kotyog a kávé,kotttyyy.
Hubának marad az Unicum.
Egyedls!
Készítettem mézet az asztalra...
Bovikám!
Olyan sötét van hogy már a Karácsonyra gondolsz? 
|
|
|
2007-11-14 08:10, Balu:
Balukám,
minden ok
Reggel kává, délben kává este valamilyen tea, de méz nagyon ritkán. Rongálja a fagakat
Mücukrot használok, (keveset) nem szeretek semmit túl édesen.
Szép napot kivánok!
Itt olyan sötét van, hogy elkezdem a karácsonyi aprósütiket sütni, mivel nagyon télies a hangulat 
|
|
|
2007-11-14 08:04, Balu:
Köszönöm!
A teát mézzel szeretem... 
|
|
|
Bovikám!
Az én hálom is É-K fekvésű és gyönyörű a napfelkeltét néznem onnan. Már jól kezdődik a reggel .Örülök azért hogy feljebb vetted a fütést, vigyázz a torkodra. Igyál Te is egy kis mézes csipkebogyó vagy mentateát. Én is azt fogyasztottam. Egészségünkre
Az az áldott jó meleg takaró azért mindenre nem orvosság!
|
|
|
Jöhet a mézes tea, itt van az asztalon. Jaj nekem is kapar a torkom. Ilyenkor sokaknál így szokott, nagy a szél és hűvös van. Közben meg csevegni kell Egészségedre Egyedls! Minden reggel frissen fogod itt megtalálni, garantáltan mézzel
Ofi!
Jó hogy a madárlátta csomag ilyen titkot hozott Neked, kürtöskalácsot sokan sütnek. Te is biztos megtanulod, nem féltelek Hozol majd egy tányérral a Kávézóba?
Szóval van horkolás és melegebb is lett, az jó, hát még a Férjednek 
|
|
|
2007-11-13 10:50, Balu:
Igazi tiszta mézzel, amely minél sötétebb színű, annál jobb! Szóval, kérek még mézes teát!
|
|
|
2007-11-13 17:30, Balu:
van egy kis fűtés nem?
Már megnyitom én is egy kicsit estefelé, mert lement 11°Cra.
Kezdett a torkom fázni
Ez È-Kelet fekvésü szoba, nagyon hideg tud lenni, de nyáron viszont jó hüvös!
|
|
|
2007-11-13, 19:17, Balu:
Ja, amit a hálószoba hömérsékletet illeti, mi is megengedtük a fütést, most már 19 fokban alszunk. Most még jobban lehet horkolni! 
|
|
|
2007-11-13, 19:10, Balu:
Kedves Baluka, köszönöm szépen jol vagyok, már a vörösbort is kivánom, aztán jöhet az Unicum is.
Már mindent megkostoltunk a csomagbol, az Eugeniát elosztottuk, mert másképpen veszekedés lesz a vége.
Anyukámék küldtek még kürtös kalácsfát, már nagyon rég vágytam ilyenre. Még fogalmam nincs, hogy hogyan készül a kürtöskalács, de valamikor nagyon ki szeretném kipróbálni.
|
|
|
-
a kávénál csak "kotty kotty", de az Unicumnál "gluck gluck"... ez sokkal férfiassabban hangzik. 
|
|
|
Bovikám!
Majd el feledtem,most hány fok van a hálószobában?Gondolom már van egy kis fűtés nem?
|
|
|
Bovikám!
Felétek csak eső esett,azt hittem már Ti is belekóstóltatok a havazásba.Na majd lesz
Egészségedre az Unicomot,a sötétség meg jó csevegni a fórumon
Ofi vajon hogy van,még mindig a csomagot bontogatja azt a fincsi 'madárláttát' 
|
|
|
Felétek is esett már, nem?
Eddig még nem, csak az esö!
Milyen jó, hogy tegnap mindent elvégeztem, ma már nemlenne hozzá kedvem ebben a sötétségben.
Most lehajtom az unikumot, amit Ofinak kináltál nehogy megfájduljon nekem is a gyomrom
|
|
|
Szervusztok
Hoztam mézet a teába, kész a kávé és a cappuccino. Én kotyogóst iszom.
Ofi
Biztos nem véres hurkát kaptál? A gyomrodra miért nem iszol egy kis édes köményt, vagy ahogy Huba írná, Unicumot? Jó étvágyat az otthoni fincsi falatokhoz... madárlátta...
Bovikám!
Egészségedre a cappuccinot, és jó munkát! ?
Itt is süt a nap, de nagy szél fúj, így elég kacifántos az idő. A Kékesen leesett a hó, tegnap nálunk is esett és állítólag még fog is. Felétek is esett már, nem?
|
|
|
2007-11-13 10:17, Ferencz Zsuzsanna:
-
Kedves Ofi, remélem, nem estél neki a véreshurkának...
A véreshurkának nem, de az otthoni sajthoz és a vörösborhoz igen. Most már fájhat újra a gyomrom.
Ja, meg tudod mit küldött anyukam még? Eugeniát! A párom és én nagyon szeretjük. 
|
|
|
...szóval, én mézzel szeretem...
|
|