|
Poe, hozok én is egy fitness labdàt és az enyém fel is van fujva.......
|
|
|
2012-06-24 20:59, boszildi:
-
Igérik a napocskàt holnapra és + 20 C°-ot.....juj, de meleg lesz.....
Nàlatok kozvetitik a Tour de France-ot ? érdekes làtni az orszàg kulonbozo vidékeit......
|
|
|
2012-06-24 20:09, poe:
Hozzá is járulnék a jó ügyhöz, van egy fitness labdám, csak fel kéne fújni, Na fújd föl
Én meg felajánlom a szobabiciklimet.
|
|
|
2012-06-24 20:04, poe:
Inkább nem énekelnék, de madártejet bármikor szívesen csinálok Nektek, meg más finomságot is, pld, fagyit a mélyhűtőből.
|
|
|
2012-06-24 18:56, hajnalkaszl:
-
2012-06-23 20:18, boszildi:
Hétvégén mi is sokan leszünk, fárasztó de öröm is összejönni.
Holnapra ide is megérkezik az eső pár napra, nem is bánom. Cserébe küldöm a napocskát, nézzen szét a faludban.
Szívesen megnézném őket.
|
|
|
2012-06-24 18:18, boszildi:
Van megoldás, valamelyikőtök, akinek van még szabad kapacitása, nyisson hátul a csűrben egy konditermet, fitness-szalont vagy más, divatos nevű önkínzó létesítményt. Hunor biztosan nem ellenezné, sőt, lehet, többször megfordulna errefelé
Hozzá is járulnék a jó ügyhöz, van egy fitness labdám, csak fel kéne fújni, Na fújd föl
_________________ poe
|
|
|
2012-06-24 18:28, boszildi:
Énekelni esetleg? Ha azt sem, akkor majd jól tartasz bennünket madártejjel, hogy legyen energiánk a nagy munkára
_________________ poe
|
|
|
2012-06-23 20:18, boszildi:
-
Koszi, Ildiko, kellemes volt a vendégeskedés, de azért fàraszto is........
itt is esik,esik,esik.......szivesen kuldom, cserébe kérek sut,sut,sut...........ma délutàn a maxi + 17C° volt !
nagy esemény a falumban, a "Tour de France" àtmegy a falum fo utcàjàn julius 3-àn......
|
|
|
2012-06-24 15:50, poe:
Jó, Bovikám, majd összeülünk, megírjuk, utána kerítünk még valakit, aki szépen rajzol, hogy illusztrálja a könyvet. Aztán már csak zene kell és kész is a musical
Sem rajzolni, sem zenét szerezni nem tudok, de szívesen segítek...
|
|
|
2012-06-24 15:50, poe:
Esik, esik, esik
Süt, süt, süt. Nagyon is....
|
|
|
2012-06-24 13:55, bovi:
Ettöl eltekintev, nagyon szép napunk volt, sok borral és finom eledelekkel!
Borkóstolón voltunk Nierstein-ben, ami Mainz közelében van.
Bovika a fentiek a lényeg, és látod, már Te is mosolyogsz azon ami történt. Igazad van nem is szabad ilyen dolgokon idegeskedni. Sokkal több jó történt, mint ez a kis kellemetlenség.
|
|
|
2012-06-23 20:52, Valeria:
Valika, itt nem szabad fogyókűráról beszélni, Poe megtiltotta, és igaza van. A kávézóban együnk-igyunk finomat, persze kell a mozgás is, de úgy gondolom, hogy abban Nálad sincs hiány.
|
|
|
2012-06-24 15:49, bobe:
-
Bovika van beállitási lehetöseg abban a telefonban ,fényeröt állitsál mikor szabadban vagy:)
Van ilyen, ki lell próbálnom.
Köszi!!!
|
|
|
2012-06-22 12:41, boszildi:
Esik, esik, esik
_________________ poe
|
|
|
2012-06-22 15:37, bovi:
Jó, Bovikám, majd összeülünk, megírjuk, utána kerítünk még valakit, aki szépen rajzol, hogy illusztrálja a könyvet. Aztán már csak zene kell és kész is a musical
_________________ poe
|
|
|
Bovika van beállitási lehetöseg abban a telefonban ,fényeröt állitsál mikor szabadban vagy:)
|
|
|
2012-06-23 20:16, boszildi:
-
Bovika, remélem jól sikerült a kirándulásod.
Jól sikerült, de jót röhögtek rajtam a társak
Mielőtt a vonatra szálltunk hazafelé, felakartam hívni a párom, hogy mikor érek haza, jöjjön értem az állomásra.
Olyan francos újfajta (tablet)telefonom van, amin nem látni a diplayt, csak ha árnyékban vagyok. Félreléptem egy kis alagútba és mire körülnéztem mindenki eltünt a vonattal együtt
Most már én is tudok rajta nevetni, de tegnap
A jegyautomatánál gyorsan kinyomtattam a legközelebbi lehetőséget, így egy kis órácskával később értem haza.
Holnap, a torna előtt lesz mit mesélnem!!!
Sok szép élménnyel értem haza, ugynis a német fiatalság, nagyon segítőkész volt, akik szintén a vonatra vártak.
Az én telefomom nem internettes, de az övék igen
Ettöl eltekintev, nagyon szép napunk volt, sok borral és finom eledelekkel!
Borkóstolón voltunk Nierstein-ben, ami Mainz közelében van.
|
|
|
2012-06-23 20:17, boszildi:
-
Koszonom szepen Ildiko, nagyon finom volt es kerek is meg egy keveset belole. Persze remelem, hogy "lajtos" mert le kell fogyni. Nem mindenki olyan szep karcsu mint egyesek!!!
|
|
|
Hajnalka, hogy sikerült a vendégeskedés?
Kellemes hétvégét kívánok. )
|
|
|
Valika van még a málna fagyiból... 
|
|
|
Bovika, remélem jól sikerült a kirándulásod.
|
|
|
2012-06-22 13:27, egyedls:
Kedves Egyedls, köszönöm a részletes tájékoztatást hűsölési szokásaidról.
Az esőt egyik éjjel átküldtem, mert itt már sok volt belőle. Azóta nincs mit küldeni, én is locsolom a virágokat, na jó az erkélyen.
A strandolásról azért szoktam le, mert nem szerettem, hogy a plédek összeértek.
Jó pihenést és esőt kívánok.
|
|
|
2012-06-21 13:12, poe:
-
A hőmérséklet elérte végre a kellemes 20 fokot, olykor a napocska is szemérmesen kikukkant a fátylai mögül.
Imádom a fogalazásod Poéka!!!
Lehet, hogy megörökitem az életrajzom, akkor megkérlek dolgozd át iylen szép stilussal.
Szép szavakkal, még a nyomor sem sulytó.
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2012-06-21 20:57, Tihi:
Kedves Tihi, én is hajlok afelé, hogy a legkellemesebb hőmérséklet a 20-25 fok.
Várunk egy kellemes teára kertészkedés közben.
|
|
|
2012-06-21 15:31, poe:
Itt nem esett, hanem ömlött, dörgött, villámlott. Hatalmas vihar volt, de már süt a nap.
|
|
|
2012-06-21 18:28, stefan33:
Sziasztok nagyon kellemes ido van
Gyere igyál finom jeges teát, vagy más hűsítőt.
|
|
|
2012-06-21 14:25, Valeria:
Valika, persze, hogy van málna fagyi.
Megállapítottam, hogy velünk van a baj, ha meleg van hűvöset kívánunk, ha hűvös van akkor melegebbet, na de nem 37 fokot.
A légkondival óvatosan, mert sokan megbetegszenek tőle.
Szép hétvégét kívánok.
|
|
|
2012-06-21 13:03, bovi:
Bovika, sajnos a szemüvegre szükség van, és ezt tudják a készítők is.
Szívesen küldök a melegből. Éjjel hatalmas viharral kis lehűlés érkezett, de így sem panaszkodhatunk, sőt nagyon meleg van.
Kellemes hétvégi kirándulást kívánok.
|
|
|
2012-06-21 11:27, boszildi:
-
Fiúk / Egyedls, Tihi / hol hűsöltök?
Kellemes az udvaron tartózkodni, minden zöldül és friss a természet, süt a nap.
Már reggel 9-kor 15 fok meleg volt, délután aztán meg kellemes 20 fok lett.
Igazán nem panaszkodhatok.
|
|
|
Sziasztok nagyon kellemes ido van
_________________ Stefan
|
|