|
2007-07-08 19:55, Ofi:
Ilyen későn ne hívj kávézni, mert egész éjjel rád fogok gondolni. A kávé ugyanis megzavarja a leányálmaimat...
|
|
|
2007-07-08, 19:53, Balu:
Mi van, ma nem kávézik senki?
Én már érzem a hidegfrontot, újra keletkeznek a csúnya fekete felhök az égbolton, holnapra megint elromlik az idö. 
|
|
|
Lehet, hogy érzed a közelgő melegfrontot. 
|
|
|
Ofi
Jelenthet több mindent is,például jóllaktál Várjunk még...várjunk. Jöhet még az uborkaszeszon 
|
|
|
2007-07-06, 17:28; Balu:
Nem kell már az uborka, most az van, hogy éhes vagyok, de nem kivánok semmit, pedig a hütőben van böven mindenböl. Ez mit jelent, kedves Balu?
|
|
|
Jujjjj
Teaidő is van, így ebéd után, jöhet a zöldtea?
Iszom egy kávét is... de ez az uborka. 
|
|
|
Valami van... Ofi! Uborka is, értem én.
Erazs
A gyerekek mindent összeesznek, de amikor egy felnőtt nő, az mindjárt gyanús... 
|
|
|
2007-07-06 09:53, Erazs:
Ááááá, nem! Biztosan nem terhes! :>)
|
|
|
Már majdnem 6 éves fiam a lekváros kenyérhez kívánta meg az uborkát. Gondoljátok, hogy ö is..??? 
|
|
|
Balu,
...és uborka!
|
|
|
Ofi
Figyelj Magadra és ne tarts kétségek között minket.Ha fagyi akkor fagyi... 
|
|
|
2007-07-04,15:44, Bovi
Balu,
Az uborka nem gyanus, de a fagyi, az igen, mert nagyon ritkán eszem fagyit. De majd a napokban beszámolok nektek, hogy miért is kivánom az édeset, ha egyáltalán rá fogok jönni. 
|
|
|
Bovi
Forralt bor kicsit fűszerezve? Vagy konyakra gondolsz?
Ofi!
Gyanús vagy az uborkával, gondolkodtál már rajta ? 
|
|
|
Baluka,
nekem nem uborka kellene, hanem olyan ital, ami feledteti ezt a szörnyü esös idöt 
|
|
|
2007-07-03,21:05, huba:
Igen, sok, sok uborkával, amitöl megfájdult a hasa. Apukám azt mondta neki, hogy beuborkázott, de állitolag én kértem az uborkát. Lehet azért, még maj nap is nagyon szeretem a savanyú uborkát.
|
|
|
2007-07-03 20:16, Ofi:
-
gondolod, akkor ö is uborkával kezdte?
|
|
|
2007-07-03 20:14, huba:
én csak azapukádvagyok..
Igen tudom, de ugy beszélsz mint azanyukám.
|
|
|
2007-07-03 19:51, Ofi:
-
Igen is, anyukám..
én csak azapukádvagyok..
|
|
|
2007-07-03 19:48, huba:
figyelj, a savanyú uborkára is..
Igen is, anyukám, de az a baj hogy ez nem jelent semmit, hiszen a savanyú uborkát mindig kivánom.
|
|
|
2007-07-03 19:07, Ofi:
-
figyelj, a savanyú uborkára is..
|
|
|
2007-07-03,19:05, Bovi:
Ez gyanus Csak nem
Még nem tudom, de majd kiderül.
|
|
|
Ofi -:)
Van itt is a hűtőben fagyi, egyél addig, amíg a Férjed haza nem ér... de... érdekes a mohóságod
|
|
|
2007-07-02 17:57, Ofi:
Ritkán kivánom az édeset, de most nagyon!
Ez gyanus Csak nem
|
|
|
Én várom a fagyit, kedves páromat elküldtem vanilliafagyiért. Ritkán kivánom az édeset, de most nagyon!
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek
Főztem egy friss kávét, jön a hidegfront, az leviszi a vérnyomást. Ki kér hókiflit?Betettem a tálalószekrénybe, és letakartam, hogy ne száradjon ki. Jó étvágyat!
|
|
|
Július, hogy szalad az idő !
Bovikám!
Itt egy csésze forró csokoládé, vagy inkább meleg zöldtea, az fogyaszt is kissé. A csipkebogyó csak hidegen jó. Meg ne fázzatok a hűvösben!
Itt meg 33 fok, holnap 35 fok, majd hirtelen visszaesik megint a hőmérséklet 25 fokra. Elég nehéz a szervezetnek követni... 
|
|
|
Itt a július, Baluka, mit iszunk ilyenkor
Nálunk forró ital kell, mert öszies sz idö 
|
|
|
Bovikám
Miért nem vettél a bárszekrényből, ott van benne. Mivel etted tele Magad? Óvatosan már a hazaival.... 
|
|
|
Drága Baluka,
nagy bajban vagyok, elfogyott az Unicumunk
Jó lenne egy kupica a gyomromnak, kicsit nagyon sokat ettem délben 
|
|
|
Kellemes idő lett, jöhet a zöld tea. Ebéd után pihi... 
|
|