|
2007-06-01 19:58, Csillag:
Hallo Csillag!
Köszi a jóakaratú tanácsaid!
Sajnos, föleg a korommmal van baj
Foginysorvadás, a fogak körüli Taschek.
Járok minden fél évben kezelésre, de... Nem nyugszik sajnos ez a gyökér, csak húzás lesz a vége majd
Szép hétvéget kivánok!
|
|
|
Szia Bovi!
A fogínygyulladásra nagyon jó a cserszömörcsés szájvíz. Ha az nincs, akkor a kamilla teával való öblögetést is segít. Egy másik módszer az étolaj szájban való "mozgatása". Èn már kipróbáltam. A lényeg, hogy az étolajat nem szabad lenyelni, hanem ki kell köpni. A szájüregi sebeknél is hatásos ez a módszer. A gyógyszerek közül a Tatum Verde lehet még jó. Jobbulást!
|
|
|
2007-06-01 13:18, Balu:
Köszi Baluka a teát! Fincsi!
Nem tudom, hogy az injektiótol vagy mástol, de ma olyan vagyok, mint akit félholtra vertek Azért végzem hösiesen a dolgom, csak nagyon nehezemre esik.
|
|
|
Bovi
Örülök, hogy nem fájt, nagyobb az ijedelem, mint a fájdalom maga. Ösztönös ez
Remélem kezelik, és hamar meggyógyul az a foginy.
Kóstold meg a csipkebogyóteát, az tele van C-vitaminnal!
Egészségedre!
|
|
|
2007-05-31 16:25, Balu:
Itt vagyok, nem is fájt, csak beteg a foghús és lesz még vele több gond is
Egyelöre várunk. A kihúzás lesz az utolsó fokozat.
Szép estét kivánok!
|
|
|
Bovika!
Fogorvos előtt és után egy menta vagy levendula teát fogyassz... Veled érzek, de ne izgulj... jó vagyok, én is izgultam. Remélem, szerencsésen túl leszel a kezelésen, majd számolj be, hogy fájt-e? 
|
|
|
Ide a finomsággal, elég sokáig vártunk rá
Lehet fogorvos elött is ilyesmit inni
Izgato ital nem kell, mert az már megvan, félek rendesen!
|
|
|
Elveszett a nyár: momentán a kotyogósban főzők friss kávét, kakaóval és tejszinhabbal.
Készen vannak a gyógyteák is 
|
|
|
Huba
Remélem, akkor fogyasztottál is belőle. Egészségedre!
A mai kínálatom bben a nagy forróságban: limonádét hoztam, és vargabélest.
Jó étvágyat Mindenkinek!
|
|
|
2007-05-20 15:27, Balu:
-
Biztos, hogy nem hízlal?
-
Köszi Kedves Balu, engem valahogy nem. 
|
|
|
Szia Huba
Van a kredencben konyak is, csupa C vitaminnal. Biztos, hogy nem hízlal? 
|
|
|
2007-05-19 15:16, Balu:
-
Én is a vitamin C, de mint Cognac... az nem hizlal anyira mint a tejszinhab.
|
|
|
Hoztam friss tejszinhabot a kévéhoz!
Iszom egy csipkebogyó teát, nagyon kell a C vitamin. De jön megint a kellemes, bár párás meleg.
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
|
|
|
Szia Ofi -:)
Már itt is rossz az idő, és szédületesen nagy vihar volt, jéggel, esővel, minden rongálásával és sérüléseivel. Sok helyen nincs áram se... Látod nem mosolyoghatunk mindennap.
--Balu--
|
|
|
2007-05-15 11:27, Balu:
-
Ez nehéz lesz, mivel hogy itt tegnap óta esik, és esik, és hideg van. Utálom ezt a rossz idöt.
|
|
|
Megfőztem a friss kávét, és készen vannak a teák is. Szép napot Mindenkinek, olyan mosolygósat
Bovikám
Minden rendben, csak sok a munka a kertben.
|
|
|
Kedves Baluka,
ma nem nyitottad ki a kávézót, remélem nem vagy beteg 
|
|
|
Emike
Még szép, hogy nem adod fel, várunk és jó egészséget Neked is! Most egy csalánteát ittam, ezért szaladtam be... 
|
|
|
2007-05-13 09:44, Balu:
-
Köszönöm kérdésed Balu, kicsit jobban vagyok, de még nem ugy, ahogyan kellene. Ehhez még idö kell. Most iszom én is egy csipkebogyo teát, mert kezdtem sokat tüsszenteni.
|
|
|
Emike
Már kifelé a náthából, de kell a sok C vitamin. Ma reggel is csipkebogyóteát ittam, ízletes, valóban az egészségemre válik.
Te hogy vagy?
|
|
|
2007-05-12 15:43, Balu:
-
Baluka
Egészségedre! De remélem nem vagy beteg?
|
|
|
Szervusz Emike
Fogyasztom a gyógyteát én is, most rámfér! 
|
|
|
2007-05-11 13:50, Balu:
-
Szia Balu!
Köszi, de én fekete áfonya teát nem tudom inni, zöld teát és csipebogyót iszom. Hoztam is ide a kávézóba, ha valaki más is megkivánná, fogyassza egészséggel.
|
|
|
Szia Em
Csak gyógyteát fogyassz, ha kávét nem szabad, az nagyon fontos. Milyen gyógyteát kérsz, fekete áfonya? Tele van vitaminnal. Én is azt iszom.
Várlak, gyere gyakrabban, vigyázz Magadra!
_Balu_
|
|
|
Kedves Balu
Köszi, hogy föztél kávét, de én ezentúl csak gyógyteát iszom.
Ellenben hoztam fagyit nektek, mert most irto meleg van. Betettem a hütőbe.
A vanilia fagyit nagyon jo a kávéba tenni. Régebben már megprobáltam.
Most már többször látogatlak meg benneteket.
|
|
|
Szervusztok
Örülök, hogy írtatok amíg távol voltam
Bovika, tudom én azért vannak még romantikus lelkek. Ám a fiataloknál bizony nagy az igény minden másra, igazad van sajnos. Megváltoztak az értékrendek.
Drága Em!
De örülök Neked, jó itt látni, jöhetnél gyakrabban is. Próbálkozz, hátha menni fog. Ok?
Most főzök egy friss kávét, ki kér?
...valaki hiányzik a táncból, valaki más fele jár... Bízom benne, rájön akinek szól. 
|
|
|
2007-05-10 16:29, Ofi:
-
Ofi,
a dobozos cappuccino nem is jó. Ha én ebbe a kávézóba, vagy más kávézóba fogok járni, csak gyógyteát ihatok. A coffeines dolgok tiltottak.
|
2007-05-10 13:47, Ferencz Zsuzsanna:
-
Zsuzsánna,
lassan azt is vissza fogom tenni. Jó is lenne egy kis terefere egy jó kávé mellett.
|
Em,10.05.2007:
Dehogy mondtunk le a kávézásrol! Én pont iszom egyet. Szívesebben ittam volna egy habos cappuccinót, de sajnos nekem nincs olyan gépem, és a dobozosat nem szeretem.
|
|
|
Megbeszélhetnénk egy közös kávézást, Em, ha lenne Skype-d. De látom, már az sincs...
|
|