|
|
|
|
|
|
|
Kedves Em,
szóval kegyed kávézgat. Mi pedig törjük a fejünket: mi lehet Emmel, hogy a Yahoo messengeren sem fordul meg, s a mélekre sem válaszol.
Mi a helyzet, asszonyom?
|
|
|
|
|
|
2007-05-03 09:27, bovi:
Baluka, nemtudtad ma már nem lopnak virágot, annál nagyobbak lettek az igények
Igen, mostmar a gyemantokat kell felteni 
|
|
|
Baluka,
nem tudtad ma már nem lopnak virágot, annál nagyobbak lettek az igények 
|
|
|
Baluka, jottem egy capucchinora. Regen jartam itt, de latom, hogy itt vannak a szep viragok, a fiuk nem loptak el.
|
|
|
Eljött a május éjszakája is Mi mindent tud egy ember ilyenkor csinálni ... Féltettem az orgonáim hogy eltünnek reggelre de nem!Elmúlt volna a éjeli viráglopás ? Mert szeretnék május éjszakáján ellopni minden orgonát.Fiúk! Ez már nem így van manapság? 
|
|
|
Ma van a FÖLD-napja. Nemcsak ezért van tele virággal a Kávézó előtt a kert. Nézzétek az akácot milyen mesés, a gyöngyvirág ontja illatát.
Azért főztem egy friss kávét a sok meló után, itthagytam a tálalóasztalon. Szép vasárnapot mindenkinek, aki erre sétál! 
|
|
|
Nemcsak fürdésre jó a hideg, tiszta víz, ugy-e?
Örülök, hogy jól vagy már, már nagyon aggódtam, hogy nem jelentkeztél.
Megkínállak egy csipkebogyó teával, jégkocka is van a kitöltő mellett, figyeld meg hogy "lazítja" a gyomrot!
Kellemes vasárnapot 
|
|
|
2007-04-13 10:13, Balu:
Mindenkinek köszönöm az együttérző biztatást! Húsvét óta bokrot, cserjét, hínárt eszem és megkóstoltam a tiszta hideg vizet is, mondhatom, isteni! Nem csak fürdésre jó!
|
|
|
Egyedls
Olvastam, de a tiszta víz segít a gyomornak az emésztésben, remélem jól vagy már azóta.
Minden Ünnepnek ez a gyomorpanasz a kísérő jelensége, fel a fejjel!
Kérsz egy jó kávét, vagy valamit a kredencből? 
|
|
|
Kedves egyedls, remélem, azóta már kissé megjavultál.
|
|
|
2007-04-11 14:09, Balu:
"...mert szétrepedek? "
|
|
|
Egyedls
Minden Ünnepnek megvan a maga bonyodalma. Miért nem szabad innod semmit, legalább kortyokat?
|
|
|
Húsvét!
Az iskolában azt tanultam, hogy a víz +4 C fokon a legsűrűbb, ennél alacsonyabb és magasabb hőmérsékleteken kitágul.
Azt azonban nem tudtam, hogy a sonka és a tojás 36 C fok körüli hőmérsékleten annyira kitágulnak, hogy csak féloldalvást lehet feküdni a TV előtt órákig, s ha meghalok a szomjúságtól, akkor sem szabad innom egy kortyot se, mert szétrepedek? :>)
Húsvét újabb tanulságokkal
|
|
|
Békés, áldott Húsvétot Mindenkinek
Festett tojások, és a barka sok-sok sütivel itt van az asztalon.
A kredencben italok is vannak, válasszatok
Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít... 
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek, aki erre jár
Várady!
Bízom benne használt a tea, bizony ilyenkor nagyon könnyű megfázni. Türelmet és jó egészséget Neked!
Készül kotyogós, dudorászok kicsit addig, lekotyog és iszom egy igazi aromás kávét! 
|
|
|
Erre jártam, benéztem ide is. Főztem is egy jó hársfateát, ami nagyon jólesett. Kissé influenzás vagyok, és erre isteni jó ez a tea.
Mindenkinek szép hétvégét kivánok!
|
|
|
Holnap április elseje, legyetek óvatosak
A kávézó ma is nyitva, illatozik a kávé. Ne dolgozzatok annyit kint a kertekben, csak óvatosan.
Szép hétvégét Mindenkinek! 
|
|
|
Kellemes tavaszi zsongást Mindenkinek
Iszom a kellemes ízű kotyogóst, így ebéd után, tejszinhabbal. Itt van, ha kértek 
|
|
|
Zsuzsanna
Olyan a szamovár, mint az előző volt, két egyforma meg minek? 
|
|
|
Kedes Balu, milyen az új szamovárod?
Lehet, hogy gyűjteni kezdem 
|
|
|
Iszom egy csipkebogyó teát, az új szamovárban készült. Ki kér? 
|
|
|
Várady
Nassolunk, de itt a tavasz első napja, és fogyni kellene, és méregteleníteni a szervezetünket.
Ráadásul megjött a tél a tavaszba, hát még ilyet? Kibabrál velünk az időjárás
Most egy forró teát iszom, és megint tejjel. Ki kér?
Készítem azért a kotyogóst is: kotttyyy... kotttyy... kottyyy 
|
|
|
Erre jártam és bejöttem kávét inni, és máris főztem egy jó kotyogóst!
Hoztam gesztenyepürét, hab is van hozzá, lehet nasolni!
|
|
|
Kellemes, békés, mosolygós hetet Mindenkinek
Kész a kávé és itt a tea is. Én egy kis tejjel iszom ma a teámat 
|
|
|
Szervusztok
Zsuzsanna, dehogy sztrájkolok, máris itt a friss kávé. __""___ Tessék fogyasztani
Huba !
Mi az hogy töltelékkel kéred a kávéd, de láss csodát, ha rumra gondoltál, akkor a kredenchez mégis oda kell menned. Hidd el, megéri Egészségedre!
|
|
|
Kedves Huba, elfelejtettem említeni neked, hogy Balu ma sztrájkol.
15 percnél többet még az akadémikusokra sem szoktam várni...
|
|
|
bocs, közben még voltam Australiaban.
Akkor most kérnénk két kávét, de töltelékkel ha lehet... Zsuzsám és Te? én Rémivel a kredencböl kedves Balu. 
|
|