|
Megkóstolom az almáspitét, és én is iszom egy csipkebogyó teát.
Jaj lehet jön az influenza Hátha nem...
A Korda műsora minden, csak nem műsor sajnos. Csalódtam.
Kellemes estét Várady! 
|
|
|
Szép vasárnap délutánt annak, aki betér ide. A szép napsütésre való tekintettel ittam egy finom gyümölcsteát.
Hoztam friss almáspitét, tessék, lehet fogyasztani.
Néztem a Korda müsort, nem volt valami érdekfeszitő!
|
|
|
Várady
Pihend ki Magad. Itt meg szakadt a hó, szinte féltenyérnyi Gyönyörű volt, de már elolvadt.
Most jöttünk meg a nagybevásárlásból, én is iszom egy kávét
Köszönöm a gesztenyepürét is. Finom!
Jaj, tegnap eluntam magam a Fesztivál műsoron. Nagyon unalmas és kapkodó, nem?Láttad?
|
|
|
Derüs napot kivánok mindenkinek ezen a napsütéses délután.
Találtam kávét, és most azt iszom tejjel. Olyan fáradt vagyok a délelötti sok mászkálás után, és a kávé most csodát tesz velem. Hoztam gesztenyepürét is, a hütőbe tettem.
|
|
|
Valika!
Örülök hogy ízlett a kakaó és annak is hogy ne aggódjunk a kilók miatt. Szerintem Te azt úgyis leadnád, ha lenne Igaz? 
|
|
|
Mosólygós napot Mindenkinek
Ma és kotyogtattam le a kávét ,olyan illat van de olyan hogy muszáj fogyasztani belőle!
A fánkot senki nem kóstolta meg? 
|
|
|
2007-01-31 10:20, Balu:
-
Koszonom ugy a kakaot, mivel a tejszinhab "light" volt, nem kell aggodni a kilok miatt
|
|
|
Hoztam egy nagy tál fánkot a lekvár mellette van és porcukor is
Kóstóljátok meg,jóétvágyat! 
|
|
|
A februári első kávém ma hm nagyon fincsi.
Csak ne fujna ez a vacak szél mindent kiszárít, eső meg sehol. Vagy ne kiabáljam el? 
|
|
|
Szép jó reggelt minden betérőnek!
Sajnos megint széljárás van és kissé borús is az ég. Lehet, hogy megint eső jön?
Friss kávét főztem.
Legyen szép napotok!
|
|
|
Várady, egészségedre
Most én iszom egy hársfateát estefelé és nekem is nagyon ízlik és hasznos is. Nagy szél közeledik megint és egy hidegfront
Az időjárás is megkavarodott, pedig most sepertem össze a Kávézó előtt az apró faágakat. Most jön a többi faág? Hátha nem.
Meg vagyok szeppenve...
|
|
|
Erre jártam betértem és ittam egy gyümölcsteát. Most nagyon jólesett.
|
|
|
Szép jó reggelt Mindenkinek
Már jártam erre de most iszom a kávém, nagyon finom. Várady! Köszönöm.
Valéria
Remélem megtaláltad a tejszinhabot is a hűtőben. A plusz kilókért nem vállalok felelősséget 
|
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek aki erre jár!
Főztem kávét a termosz tele lett!
|
|
|
Baluka, en most egy csesze forro kakaot kerek, ha lehet tejszinhabbal. 
|
|
|
Találtam a termoszban kávét, nagyon köszönöm, meg is ittam. Most jól esett!
Hoztam egy tányér finom tepertős pogácsát, még langyos! Tessék, vegyétek, és egyétek! A hütőben látom a finom vodkát is.
|
|
|
Megiszom az ebéd utáni kávém, hmmmmmmm, olyan kotyogós
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek, aki erre jár
Én is iszom egy meleg teát, majd délután kávét.
Várady
A műkorcsolya sokkal érdekesebb és látványosabb volt. Az nézted?
|
|
|
Szép napot mindenkinek.
Betértem egy jó gyümölcsteát fogyasztani.
Korda Gyuri műsora nem volt valami érdekes.
|
|
|
2007-01-27 16:22, Balu:
Balukam, megnezted a két dalt amit kuldtem itt neked?
Jo reggelt egyébként mindenkinek 
|
|
|
Várady
Hogy tetszett a Fesztivál? Kicsit én csalódtam, nem ilyen stílust vártam, de az előadók nem sokat változtak, csak az idő szállt el egy kicsit Régi csibészek. 
|
|
|
Várady
Jó szórakozást nekünk, köszi a puszedlit, imádom.
Hunor a capuccinot szereti, azt még nem mondta, hogy mit fogyaszt mellé. Lehet csak úgy natur: szerintem sok habbal. 
|
|
|
Ma este én is menézem Korda Gyuri műsorát. Nem tudom milyen lesz, majd meglátjuk.
Hoztam Túró Rudit, és egy csomag mézes puszedlit, is hátha betér ide Hunor, és akkor kedvére eheti a tea mellé!
|
|
|
Balu, Neked külön kettô dal itt van, csak remélem, hogy ismerted ôket! Nekem kedvenceim voltak...
http://www.youtube.com/watch?v=tjKz_jqSfBg
http://www.youtube.com/watch?v=Aqx9moZh6kg
http://www.youtube.com/watch?v=ivRVDPtyWnw
a lényeg meg lemaradt... itt van, jo szorakozast!
2007-01-25 16:25, Balu:
Szivesen megnézném azt a musort, de sajnos nem fog menni. Egyebkent ha valaki fölvenné ezeket a régi dalokat videora vagy CD-re s piacra dobná, biztosan nagy volna a kereslet, mert nagyon sok ember szerette ezeket a fesztiválszámokat. Szép emlék! Én is megvenném
Csipkebogyóteát hoztam, ide leteszem a hütô tetejére, akinek kedve van hozzá
Es most megkóstolom ezt a zold teát, annyira isszátok
Itt egy táncdalfesztiválos dal. Jó emlékezést 
|
|
|
Kávé friss, tea is van az asztalon, és briós.
Várady!
Biztos, hogy ma este már lesz a Korda György vezette műsor. Most láttam az ajánlóban. Csináljuk a Fesztivált címmel, Harsányi Leventével vezetik a műsort. 
|
|
|
Várady!
Az M1-en január 26-tól azt hiszem indul a Korda Györggyel egy fantasztikusnak ígérkező műsor: Csináljuk a Fesztivált címmel.
Indulnak a kezdetektől és a nézők szavaznak ki jusson tovább. Majd nézz utána, lehet újra a régi dalokat hallgatni és látni is. 
|
|
|
A 66-67-68-as táncdalfesztiválokat mostanában megismételték 2, 3. Azokból vettem fel egy keveset, amit még tudtam. Sajnos nincs meg nekem sem végig, pedig jó lenne.
Ezért is kortyolgatok most egy jó zöldteát, benne 1 kiskanál mézzel. Finooooom!
|
|
|
Ebéd után egy kávé,milyen zamatos Hmmmm,maradt még tejszin is.
A kávét a termoszba tettem. 
|
|