|
2007-01-23 14:08, Várady:
A táncdalfesztiválokra gondolsz? Azok nagyon jók voltak! Megvannak neked kazettán?
Szép napot mindenkinek.
A kávét köszönettel elfogadom, mert most valahogy arra van gusztusom.
Hoztam gesztenyepürét, a hütőbe tettem!
|
|
|
Szép napot!
Itt a kakaó és friss briós Jó étvágyat!
A kávé is lekotyogott,minden friss 
|
|
|
A mai fiatalok a mi slágereineket hallgatják, olyan remekek voltak, és ma is menők. Csak az idő múlik, de mi maradunk fiatalok. Én is hallgatom az ittmaradt kazettád
De sokat táncoltam én ezekre a dallamokra.
Elfogyott a teám, holnap reggel kakaó és briós lesz, habos kakaó.
Valéria!
Téged is várlak reggelire! 
|
|
|
Betértem a du. sziesztázás után egy jó gyümülcsteára.
Olyan borus, esős az idő, jólesik a forró tea. Közben zenét hallgatok, a 40 évvel ezelötti slágerfesztiválok számait kazettáról. Visszapörgettem az éveket gondolatban, jó slágerek voltak.
A tea mellé hoztam finom kekszet!
|
|
|
Már itt is vagyok. Iszom a friss kávét, köszönöm Várady! A tejszin nagyon kellemes és friss. Hmmmm, külön is ehetek belőle kávé nélkül? Hozok hozzá gesztenyét. 
|
|
|
Szép napot mindenkinek!
Főztem egy adag kávét, és kiszolgáltam magam!
Hoztam friss kávétejszint is, és a hütőbe tettem.
|
|
|
Kellemes hetet
Valika, rendben van a fogyás, ha hiszel benne, akkor fogyaszt is, mármint a zöldtea. Azért a diéta és a sport sem hanyagolandó
Most friss kávét főztem és várom a hóesést, ha már el akarják hitetni velem, hogy esni fog hát legalább várom... 
|
|
|
2007-01-19 08:41, Balu:
Baluka, iszom a zold teat, mez nelkul, hatha tenyleg fogyaszt
|
|
|
Lehet hogy még mindig keresik, de azért már illene nagyon szeretni valakit vagy legalább emlékezni és gondolni.
Ittam én is egy zöldteát, na meg itthagytam a regényem: Elfújta a szél. Nagyon kedvelem már régóta
Viszem a regényem, jó éjt, holnap meg hétfő és hóesést prognosztizáltak. Még tél lesz télen. 
|
|
|
Vagy az lehet, hogy még mindig azt keresik?
Jaj, de rosszmájú vagyok!
Iszom is ezért egy zöldteát, mert ebéd után most jól esik nekem!
Megy tovább az olasz zene!
|
|
|
Szép Vasárnapot
Illatos és nagyon finom a kávé.Köszönet érte!
Jó a zene jó olaszos temperamentumos.
Lehet nem is kellene kávé ...
Nem sokan mernek vallani az első szerelmükről úgy látom.Lehet nem is volt Nekik mindjárt a második lett? 
|
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek ezen a vasánap reggelen.
Feldobtam a hangulatot itt kis régi olasz slágerekkel. Közben a kávéfőző jó illatokat ad. Gyorsan ittam is egy duplát szimpla habbal. Jó erős volt.
Az idő kint borús, de itt a zene nyárias forró hangulatot produkált.
Legyen mindenkinek szép napja!
|
|
|
Jólesik a nagy bevárlás után egy kávé,hát nem elfáradtam. Mostmeg jöhet a főzés.
Köszönöm a kávét Várady.Itt is csendesek már a nappalok szél nincs csak köd. 
|
|
|
Szerencsénkre itt Pesten megúsztuk a nyugati vihart. Kisebb károkat okozott. De én attól félek, hogy a globális felmelegedés magával hozza a változásokat is.
Egyébként főztem egy jó adag kávét, és én már ki is szolgáltam magam. De még maradt másoknak is!
|
|
|
Várady, remélem nem okozott nagy kárt Felétek ez a nagy szél. Csendesedik már?
Biztos jólesett, ha ki mertél menni a szélre. Köszönjük a túró rudit 
|
|
|
Ittam én is egy gyümölcsteát,áfonyát,az nem árt meg 
|
|
|
Szép napot mindenkinek itt a Kávézóban! Igy ebéd után csak egy jó teára van gusztusom. Kivételesen egy gyümölcsteát ittam, nagyon finom volt.
Tettem a hütőbe pár darab túró rudit.
|
|
|
Szép jó reggelt
Nem ittam meg a vodkát, mert féltem nem találok majd haza.
Valika !
Fogyaszt is a zöld tea, igaz a méz már nem annyira, sőt.
Hú de jó kávét ittam, fel is ébredtem. 
|
|
|
2007-01-18 19:34, Valeria:
-
Allitolag antioxidans mindketto
-
Számít ez? 
|
|
|
Idd meg a vodkat Baluka, ne varj senkire.
En kerekszepen egy zold teat mezzel. Allitolag antioxidans mindketto 
|
|
|
Kellemes csevegést Van még a vodkából?
Aha,megtaláltam,tisztán és citrommal letettem magam elé az asztalra és gondolkodom:megigyam vagy ne igyam .. 
|
|
|
2007-01-18 15:30, Ferencz Zsuzsanna:
Kéhésed pahancs 
|
|
|
Tisztán kérem, egy szelet citrommal.
|
|
|
2007-01-18 14:25, Ibolya:
Clooney? Ki ez a pasi? Valami nagy 'durranás' ?
2007-01-18 13:57, Ferencz Zsuzsanna:
trisztán, vagy hígítva ?
2007-01-18 14:04, Ibolya:
-
sajnos nem szoktam masolatokat kesziteni soha a beirasaimrol....De mindenkeppen orulok, hogy néhányan biztositanak felôle, hogy nem álmodtam )
Hunoooooor! Maistro!! Hallod ott fönt? Vissza ledobod a hsz-t, vagy feledjük el orokre? )
|
|
|
2 dl. Gorbacsov vodka rendelve és szervirozva. A vendég kedves egészségére!
A palacsintát köszönettel elfogadom, nekem ma nagyon jó napom van reggel palacsinta és délután dettó. De nem ettem meg mindet, hagytam másoknak is!
Utána egy jó zöldteát ittam ma kivételesen.
A rakottkrumpli a hütőben van a többiek részére!
Jó étvágyat hozzá!
|
|
|
Vasárnap este a vonatom indulása elött itt kávéztam, a presszó itt is nagyon finom volt
Világos, ott van Georg Clooney hátul, a reklámon. Akkor sem lehet visszautasitani Clooney meghivásat, ha a párod veled van 
|
|
|
2007-01-18 13:40, bab:
-
Kedves bab, megnyugtatlak, hogy biztos lehetsz hogy beirtad.
Az a szel, ami beirásodat elfujta, itt lakozik közöttünk, ö a házmester és takarit, velem is megtörtént ez tegnap, addig takaritott, mig a Lepuékig kötött ki. Tudod, a rend nagyon fontos.
Amugy olvastam üzenetedet a gyönyörü fuvola linkkel. Ha még megvan az üzenet, ird be ujra. Kár lenne elvesznie
De az is lehet, hogy csak a szél fújta el, és Hunor segit és újra berakja ide, ahova leirtad, és nem köt ki valahol, ahova nem irtad
Ibolya
|
|