|
2005-12-13 19:45, Várady:
-
Kedves Várady,
Éppen ma föztem céklát savanyuságnak. Akkor ebböl aztán nem lesz savanyuság, kipréselem a levét és mind megiszom.
Köszönöm a jótanácsot.
|
Kedves em! A céklalé is csökkenti a vérnyomást ha van ilyen ott.
|
|
|
Balu
Itt vagyok. A számitogépem rosszalkodik.
De most adjatok egy olyan teát ami leviszi a vérnyomást de sürgösen.
Köszönöm késöbb visszatérek ide meg inni a teát.
Mindnyájatoknak kellemes napot.
_________________ Em
|
|
|
Mosolygós napot Mindenkinek.)
Espa )
Gondolom semmi bajod csak honvágyad van már,erre meg tudod a megoldást és gyertek,legyen jó útatok haza!
Fellegvar)
Van már mindenféle tea ami nem árt csak használ,mentha és kamilla, csipkebogyó...
Nem tudjátok hol van Em és Gvirag?
Kész a kávé is, illatos és habos a tejszintől,hmmmmmmmmmm,Kotttyyy...))
|
|
|
Balukam, koszonom!
Nagyon jo volt a tead, mezesen ittam es erzem, hogy jot tett a kohogesemnek. Csereben hagyok frisset reggelre nektek is.

|
|
|
2005-12-12 09:45, Balu:
-
Aranyosak vagytok, koszi
Nem tudom milyen a pulover... be van csomagolva. Mær ugy hozta haza a zuram a boltbol Ezzel is jelezve, hogy tobb turara nem hajlando.
Koszonom a menta/kamilla teat, a frasz tudja mi van velem, de mostmar itt nem megyek orvoshoz, mert gondolom tovabbkuldene vizsgalatokra. Ezt pedig mar nem akarom itt elkezdeni, mert utazunk haza a heten.
Kedves Baluka:
Espanak mentha teat vagy kamillat kerunk, mivel mostanaban epetaji fajdalmai vannak. Vigyazni kell ra 
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek! )
Fellegvar )
Örülök hogy ízlett a gesztenye.Ma csipkebogyóteát főztem,kóstold meg.
Espa)
Gondolom én is a pulcsi az norvégmintás?
Gratulálok a Fiad PC vételéhez a camerához.Legyen sok örömötök benne.Ezek a jó hírek ám!
Fris a kávé és jó forró,kotttyyy...))
|
|
|
2005-12-11 10:52, Balu:
Fellegvár !
Gyógyúlj meg hamar
_________
Balukam!
Koszonom a jokivansagot es a gesztenyet! Nagyon finom, az iden meg nem ettem...
|
|
|
Kedves Espa, de ugye norvégmintásat?
|
|
|
Norvegiaban vagyok es a fiam otthon vett maganak egy szamitogepet. Valamelyik este beszeltunk msn-en, es azt mondja, hogy ha lenne webcam. itt, lathatnam is, mert azt is vett.
Ezt a hirt gyorsan tovabbitottam a ferjemnek, aki hummogott egyet es nem tudtam mire velni. Majd mondom a fiamnak, mi lenne, ha kapnek tole en is Karacsonyra.
Mar kaptal. Mondja a fiam. Es szandekszik egyet venni a ferjemnek is.
Ezt a hirt is tovabbitottam, es ekkor robbant a bomba!
A ferjem is vett 3-at
A fiamnak, nekem es maganak....
Ha ez itt es most nem kerul szoba, elegge meglepodtunk volna a karacsonyi ajandekbontasnal!!
Megoldas: a ferjem kettot visszavitt es bombabiztos ajandekot vett a fiamnak: egy pulovert.
Mosolygós vasárnapot Mindenkinek!)
Ragyog a kávéház ,észrevettétek még a függöny is illatos ,habos.Hoztam gesztenyét, akandalló meleg tetejére raktam egy tálra.nagyon fincsi!
Jó étvágyat!
A kandallóban ropog a tűz ,olyan titokzatos,nagyon szépen ég,lobog.
Fellegvár !
Gyógyúlj meg hamar és vigyázzon Mindenki magára,kicsit vagy nagyon csalárd most az időjárás már.
Közben lekotyogott a kávém is,kotttyyyy.))
|
|
|
Kellemes vasárnapot kivánok az erre jövöknek 
|
|
|
Lányok-fiúk, nem tudjátok, hol van Em?
|
|
|
2005-12-11 02:09, Ibolya:
Gyors volt a posta
_________
Akkor jol saccoltam! Nagyon szepek vagytok, es nagyon orultem a kuldemenynek. Az enyem is elment kedden, dec.6-an, remelem ez is odaer idoben...
Megegyszer, koszi szepen!
Szep almokat
|
|
|
2005-12-11 02:03, fellegvar:
-
Katica, én vagyok meg a férjem Gyors volt a posta 
|
|
|
2005-12-10 23:40, SOM:
Igyad csak azt a gőzölgő forralt bort, az segit.
_______
Kedves Som !
Deb vagyok hive a bordak , de bost szot fogadok Deked es lefekves elott elboditob bagabat a borgozzel. A sokfele tea es citrusfele utad , bara ez lesz az utolso "felvodas" . Rebeleb , hogy holdapra deb leszek bar dathas ... Itt a friss kave 
|
|
|
2005-12-10 23:27, Ibolya:
Gyors gyógyulást neked!
_________
Kedves Ibolya ! Koszonom a kakukkfuvet es az aszpirint , de kulonosen azt , amit a posta hozott. Nagyon kedves vagy ! Elarulod , hogy kiket abrazol a kep ?
Puszillak:fellegvar
|
|
|
2005-12-07 10:12, gvirag:
Bent is hagytam mindent, majd ha aludtam kirámolok.
-
Kedves gvirág,
már ideje felkelned, eleget aludtál. Mi már izgatottan várjuk a beszámolodat.
Nem szép töled hogy váratod magad. Talán várod hogy segitsünk a kirámolásban... várhatod... 
|
|
|
2005-12-07 10:12, gvirag:
-
Kedves virág, mindezt hol és miért?
|
|
|
Egy kis délutáni sziesztára tértem be ide s máris iszkolok kifele..
De elébb még viszaszólok, hogy jó gyógyulást kivánok, Fellegvár! Igyad csak azt a gőzölgő forralt bort, az segit. Es szólj ha meggyógyultál. 
|
|
|
Nem a postagalambomat küldöm az útra, hanem a kis katicát. Hozza a gyogyitó aspirint, meg a finom kakukkfüvet.
Gyors gyógyulást neked!
|
|
|
Itt jartam... Szokatlanul nagy a csend a Kavehazban... Remelem, ha mar en beteg vagyok, legalabb Ti jol vagytok
Kellemes hetveget !
En most igy nezek ki ...
|
|
|
Gvirag)
Csak nem a Mikulást játszottad el?Szerencse hogy kis tigrised nem hagyott cserben.
Merre jártál,mesélj ha kipihented Magad.Piszkéstetőn mi ujság?
|
|
|
Balu )
Most minden kávé kevés! Az éjszaka nagy ámokfutásom volt, szakadó havasesőben előzgettem a kamionokat ezerrel, és ugyanannyi kilométer hosszban. Csak akkor éreztem milyen fáradt vagyok amikor kiszálltam a ház előtt.
Bent is hagytam mindent, majd ha aludtam kirámolok.
|
|
|
Kedves Balu, Em,
jó reggelt mindenkinek, milyen jó látni titeket már ilyen korán. Ma különösen. Kedves Balu, a csomagot én is köszönöm, és kedves Em, biztos vagyok benne, hogy a kakukkfű teád nagyon finom, ez óra tájban ám - jó olasz szokás szerint - szervezetem csak a kávét képes "befogadni"...
Kellemes napot,
Em, van valami jó ötleted mit készítsünk ma a krumpliból.
Anno ismertem egy szakácsot, Herr Geisler, neki volt egy tuti receptje a hamuban sült burgonyára. Dél körül beírom a receptekbe, egyenlőre csak annyit, hogy "fóliás krumpli, tejfölös füstölt lazaccal..." Mmmm
Sziasztok.
|
|
|
Szervusztok)
Kész a friss kotyogós is,kotttyyyy....
Fellegvar)
Köszönöm én is a csomagot.Te most elviszed a csomagot a tárgyalóterembe?Juj nem irigyellek.
Sok türelmet Neked!)
Em)
Én is örülök Neked amikor "látlak" itt.A kakukkfű teából nem iszol egy kicsit?Na kóstóld meg!)
|
|
|
Kedves fellegvár.
Én már megtaláltam és neked is köszönöm szépen a csomagot.
_________________ Em
|
|
|
Balu
Én is köszönöm szépen a csomagot.
Kedves vólt tölled hogy gondoltál reánk.
_________________ Em
|
|
|
MoMa
Az egy okos gondolat hogy beteszed a kamarába.Gondolom ott csak hüvösebb a levegö mint a kávézoba mert most olyan jó meleg van és a kávé is jobban esik ebben a melegben.
Ellenben én is most kakukfüteát csipkebogyoval iszom.