|
Régen jártam erre, pedig sehol sem olyan jó a kávé mint éppen itt.
Naplemente előtt még visszatérek.
|
|
|
Zuloka)
Akkor fogyokúrázol vagy nem?)
Azért főzők Omniát mert hátha nem mindenki szereti mézzel.Így itt a sima natur kávé.Kotttyyy...)
Elmentem vendégségbe ha keresnétek.))
|
|
|
Tudom, hogy ez a kávézó és nem a kuncsaftokat akarom elcsalogatni, de nyomós okból forró (mézes) kávét készítettem a jakuzziban, mivel a pezsgős kávét még nem találták fel
Mindenki a vendégem!

|
|
|
2005-09-07 21:11, elckerlyck:
-
Igen, sikerült meggyógyítani 
|
|
|
Jön a friss Omnia,kotttyyy...kotttyyy.kotttyyy.)
Kedvesek a fotók köszönöm a linket is.))
Szerencsémre a Sirkhan lemaradt.))
|
|
|
Kézcsókom a Hölgyeknek, üdvözletem az Uraknak!
A kispadon már elmondtam merre jártam. Egészen kifagytam, jól jön most egy forró omnia.
|
|
|
2005-09-08 11:59, bobe:
-
Ezt talaltam a halon , nekem még mindig tetszik ez a nota :
http://blogdata.nate.com/data/12/kimsamjung/127731.swf
-
Bobe, hogy mit találtál ... mindjárt jobban izlik a kávé. Igy most a mi Balunk is megismeri a névrokonságát.
... ...
Ezt én találtam a hálon. Bobe, de a te linked sokkal jobb The Jungle Book 2
|
|
|
2005-09-08 11:59, bobe:
-
Nekem is Bobe, el is raktam 
|
|
|
Majdnem nem főztem friss kávét a meglepetéstől,kotttyyy...kotttyyy...kotttyyy.)))
|
|
|
Böbe)
..és a Balu is milyen aranyos...LOL:-)
|
|
|
http://blogdata.nate.com/data/12/kimsamjung/127731.swf
|
|
|
2005-09-07 21:22, elckerlyck:
-
Valika, Te még biztosan emlékszel a "Szórakozott professzor"-ra
-
Igen Elky, emlekszem, csak a nevere nem 
|
|
|
2005-09-07 21:16, Valeria:
-
Ti itt gombocot keszittetek, vagy pedig labdaztok?
-
A mi gombocunk geniális, labdázni is lehet vele 
|
|
|
Valika, Te még biztosan emlékszel a "Szórakozott professzor"-ra
Abban volt valami hasonló, reumi, vagy mi volt a neve.
|
|
|
2005-09-07 15:38, gvirag:
-
Ezt nem értem. Én is így csinálom, mégis egyszer olyan, hogy ha földhöz vágom a mennyezetről esik a fejemre, máskor meg ha leesik az asztalról akkor sem ugrik sehová.
Ti itt gombocot keszittetek, vagy pedig labdaztok?
|
|
|
drusza, ez már az E10?
|
|
|
2005-09-07 20:33, ubuge:
-
Én kivágtam a mai napot a térképből, de ennek ellenére lett valami haszna is a létezésemnek.
-
Ubi, mi történt, hová dobálod a napokat? 
|
|
|
2005-09-07 20:33, ubuge:
-
Szekeket renovaltal es jatszottal orgonan?
|
|
|
Én kivágtam a mai napot a térképből, de ennek ellenére lett valami haszna is a létezésemnek. Ezt kettő darab kép formájában kapjátok meg:

|
|
|
-
Ezt nem értem. Én is így csinálom, mégis egyszer olyan, hogy ha földhöz vágom a mennyezetről esik a fejemre, máskor meg ha leesik az asztalról akkor sem ugrik sehová.
én kifogtam a pityokát
Szerintem csak az a titka hogy lisztes húsú burgonyábol kell készitenni és nem szabad kihüljön a krumpli mikor elkészited, áttöröd.
Tehát igy van a pityokák között is külömbség van.
|
|
|
Ejha,szervusztok)
Gombóc gombóccal,krumpli krumlival,na meg egy kis liszt de csak amennyit valóban langyosan felvesz és már nem is ragad a kezünkhöz.Most próbáltam ki,ragyogóan sikerült.)
Hoztam én is egy tállal mert kiugrott a gombóc a "fazékból" és begurult a Kávézó tálaló-asztalára.
Jó étvágyat!)
|
|
|
Most készült el a gombóc. Tökéletes lett! Lehet, hogy azért mert hagytam kihűlni a krumplit (ugyanis égette a kezemet).
Köszönöm a sok jótanácsot, csak ezt a Canderelt tudnám feledni!
|
|
|
-
Most arra tippelek, hogy a krumplitól sok függ.
A krumpli ne legyen meleg (vard meg, mig teljesen kihul) es a liszt meg olyan, hogy nem kell megorulni es adni hozza, amennyi van a kamradban, hanem csak annyira, hogy lisztes kezzel tudd alakitani, amilyenre kell, anelkul, hogy nagy darabokban ragadna rad meg mindenre tetotol talpig. Szoval vagod
|
|
|
2005-09-07 12:43, Ibolya
Most arra tippelek, hogy a krumplitól sok függ. Igaza van az öreg szakácskönyvnek, annyi lisztet kell hozzákeverni "amennyit felvesz". Ezért nem ad meg mennyiségeket. Ugye ez lehetséges?
|
|
|
Pedig te voltal tudjuk mi 
|
|
|
2005-09-07 11:42, ubuge:
-
Most mocskos leszek. Kell a frásznak. főleg úgy, hogy nem tudom, miért visít hajnalban a telefonom: fel akar költeni, vagy hív valaki (ilyen irányú élményekről érdemes RJ urat/úrhölgyet megkérdezni).
Mar elnezest, de nekem volt buntarsam (tulajdonkeppen felbujtom) ebben az akcioban, tehat jo lenne, hogy nem lennek ebben ugyben egyeduli resztvevokent szamontartva
|
|
|
2005-09-07 11:33, ubuge:
-
Nálunk most kezd terjedni (de nagyon) a kábelnet. Ennélfogva mindenki azt hiszi, hogy én értek az ilyesmihez.
Az igenyre valo tekintettel nem kellene akkor kitanulni a szakmat es epiteni a marosvasarhelyi kapitalizmust?
|
|
|
2005-09-07 03:05, gvirag:
-
Kedves kávézok,
hoztam ebédre vaniliásfagylaltos kávét meg a tegnapi szilvásgombocbol
A szilvásgombóc receptjét be irtam a receptes könyvünkben.
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1408&forum=27
|
|
|
2005-09-07 11:54, hunor:
-
Offline vagyok? 
|
|
|
2005-09-07 11:51, ubuge:
-