|
2012-04-24 17:14, bovi:
Most, egy nagy vödör forró kakaót szeretnék inni ( megis csinálom!)
Bovika, tessék.
kakaó
|
|
|
A hitves a beltükrözes utan azonnal nekiallt ebedelni, aztan megivott egy-ket sört, majd joizüen es kiadossan megvacsorazott. En kb. egy hetig beteg voltam utanna. A baratnöm valtig allitja,hogy ö "megmergezödött" attol a borzalomtol, amit a vizsgalat elött kellett innia....
|
|
|
Nem félünk a melegtöl, mivel tudjuk, hogy csak 3 napig szokot ttatrani Itt még megy a fűtés, ami lasan luxusnak számít, de inkább lemondunk másrol, csak ne fázzunk!
Ma, különösen fázós napom van a béltükrözés után, de már nem kell koplalnom, az is vigasz:-)
Most, egy nagy vödör forró kakaót szeretnék inni ( megis csinálom!)
Kellemes estét Nektek
|
|
|
Melegfront, hidegfront jön-megy. Vasárnapra 30 fokot ígérnek. Igaz még az is április.
Finom teával várom a betérőket, ilyenkor már nem szabad kávét inni. 
|
|
|
2012-04-23 19:43, poe:
Szép lett, és mivel "tartós", megy az étkező falára dekorációnak. Két kemény perec lesz a társasága....egyelőre
Jó ötleteid vannak. Nálam kuka a vége.
|
|
|
2012-04-23 11:11, boszildi:
Erre is van orvosság. Legutóbb a lakodalmas mézes szív első példánya sült tovább a kelleténél (vajon mennyi a kellete? ) Szerencsére volt tésztám elég, gyorsan betettem egy újat, árgus összes szemeivel figyeltem. Szép is lett, sápadtarcú. A kreol, kőkemény szív sem veszett kárba, azon kísérleteztem ki a galambok, girlandok, napsugárküllők mintáit. Szép lett, és mivel "tartós", megy az étkező falára dekorációnak. Két kemény perec lesz a társasága....egyelőre
|
2012-04-23 13:16, ravic:
Lehet, hogy inkabb forralt bort kene inni??!
Igyunk, én benne vagyok. Ma itt kellemes sétaidő volt. El is mentem ruhát vásárolni, mert az idén két esküvő is lesz a családban. Szerencsém volt, már a második helyen megtaláltam az "igazit".
Jöhet a forralt bor.
|
|
|
Menta teat kerek Boszildike, ezuttal jo forron! (nyaron hidegen isszuk, ugyis nagyon finom). Jelenleg fazunk, es esernyö nelkül jobb nem elmenni hazurol.
Lehet, hogy inkabb forralt bort kene inni??!
|
|
|
Bovika kész a kapucsínó.
Ravicka kérsz menta teát, vagy inkább az avokádó dzsúzt választod? Persze van kávé, gyümölcstea, forró csoki, fagyi is.
Egyedls, Tihi, házi szörp is van, ha nem kértek teát.
Szép napot kívánok. 
|
|
|
2012-04-22 20:38, poe:
Egy szilveszter buliban megnyertük a főnyereményt, egy kacsát. Megenni nem volt szívünk, kitettük az erkélyre, aztán látván, hogy egy nap alatt milyen eredményesen "dolgozott", igaz volt közte egy tojás is, odaadtuk a kertes házban lakó barátainknak.
|
|
|
2012-04-23 11:04, hajnalkaszl:
Ezt megértem, mert ha hozzám jönnek, én is igyekszem mindenkinek a kedvében járni. Igaz nálunk a madártej, meg a tiramisu a menő édesség.
Próbálkozni én is szoktam, de a piskótáim mindig sötétebbek lettek a tervezettnél, na majd az új gázsütőmben talán kivilágosodnak.
|
|
|
2012-04-22 20:25, Valeria:
Valika, dehogy hanyagollak el benneteket.
Itt vagyok, ragyogok, csak egy lakásfelújítás vége felé tartok, és van munka bőven. Én naiv azt hittem, hogy az egy hónapi távollét alatt kész lesz, de még csak a héten fejezik be.
Balukáról nem tudok semmit. Nem jelentkezik.
A menta tea készen van, azért az avokádó dzsúzt is kóstold meg, mert nagyon finom.
Szép napokat kívánok.
|
|
|
2012-04-22 18:40, boszildi:
-
Nem ugyesség, de sok turelem.... én sem vagyok oda a konyhai tevékenységekért, csak akkor fozocskézek, ha baràtok jonnek vacsoràzni... és Ok csak magyar ételeket kérnek... és magyar suteményeket, amit itt nem talàlok....
|
|
|
2012-04-22 20:38, poe:
-
Koszonom a felvilagositast. Igy mar ertem -
|
|
|
2012-04-22 20:23, Valeria:
A lakóhelyét jelenti, nem ipari méretekben tenyésztett, hanem parasztcsaládnál nevelkedett házikedvenc.
_________________ poe
|
|
|
2012-04-22 18:50, boszildi:
-
Ildiko, eppen erdeklodni akartam, hogy hova lettel? Elhanyagolsz minket a kavezoban! Kernek egy menta teat, par hete ittam egyet es izlett.
Hogy van Baluka? Mit tudtok rola?
|
|
|
2012-04-21 18:37, poe:
Mit jelentsen, hogy "paraszt pulyka"? Muveletlen? Disznokat mond? Pulyka az pulyka, nem?
-
|
|
|
Megint szomorú idő van. Főztem finom hangulatjavító teákat. Kedves egészségetekre. 
|
|
|
2012-04-21 20:58, egyedls:
Nekem viszont van egy pulykakedvelő rókám...
Akkor rájár a tyúkjaidra.
|
|
|
2012-04-20 21:17, hajnalkaszl:
Gondolom, hogy megértetted.....
Értem.
|
|
|
2012-04-20 21:15, hajnalkaszl:
Ügyes vagy, én nem igazán kedvelem a konyhai tevékenységeket.
Sok cukrászda van a környéken, ha nagy ritkán megkívánom a süteményt, akkor veszek egyet.
|
|
|
2012-04-21 18:37, poe:
- Nekem viszont van egy pulykakedvelő rókám...
|
|
|
SOS SOS Állatbarátok kerestetnek! Ezt az apróhirdetést most találtam. Hátha tud valaki segíteni
" Eladó egy fiú paraszt pulyka, 3 éves, fekete színű. Család kedvence, de elvitte a róka a párját és így csak sínylődik!"
Sajnos nekem nincs menyasszonynak való pulykám.
_________________ poe
|
|
|
2012-04-20 20:06, boszildi:
-
Gondolom, hogy megértetted...?
|
|
|
2012-04-20 19:55, boszildi:
-
Koszonom szépen, kedves Boszildi, majd lesz cukràszda làtogatàs.......néha én is probàlkozok, példàul csinàltam ludlàbtortàt és jol sikerult.....
Kellemes hétvégét.
|
|
|
2012-04-18 18:44, hajnalkaszl:
Kulonben a francia népiesen a csipkebogyo lekvàrt " confiture de gratte-cul"-nek nevezi, de nem forditom le...........
Vajon miért nem???
|
|
|
2012-04-20 10:34, ravic:
Ravicka itt ma nagyon szép idő volt, remélem holnap is, mert ablakot tisztítok.
|
|
|
2012-04-20 13:30, hajnalkaszl:
Ezt találtam, de én a Baross utca sarkán, a hatos villamos megállónál lévő cukrászdát is kedvelem.
cukrászdák
Kellemes hétvégét.
|
|
|
Csendes a " Café ", senki nem jon egy kàvéra ? egy kérdés : Budapesten melyik a legjobb cukràszda ? évekkel ezelott a Ruszvurn-ban (jol irom ?) voltam tobbszor.....finomak voltak a sutemények....
|
|
|
Boszildike köszili! De - ezt mar ugyis tudod - nem ünnepelek.
Szep, esömentes (nalunk tegnap zuhogott) hetveget kivanok mindenkinek, napsüteses, erdei setakat!
|
|