|
Helló!
Van itt valaki?
Szilvi
|
|
|
2005-01-13 15:36, bobe:
-
Bovikam töltsed le a legujabb Windows media playert vagy nezd meg neked melyik valtozat van?
Nekem a 10-es van, közben még máshová is elmentem, nemcsak reggelizni
Valószinü nekem a sötétség jár, nem a fény!
|
|
|
Bovikam töltsed le a legujabb Windows media playert vagy nezd meg neked melyik valtozat van? Lehet egyszeruen csak beallitas a gond. Rakattintasz az oldalra es ott fent jobb oldalt irja: see aurora live oda meg egy katt es aztan varni majdnem 5 percet is ha nem ADSL van mert eleg hosszu idö amig feltölti a kepet .Reggel felkelsz bekapcsolod a gepet ra kattintasz oda az oldalra aztan menj reggelizni es mire visszaersz mar megy is a musor 
|
|
|
2005-01-13 11:16, Valeria:
-
Nezzetek gyorsan az Eszaki Fenyeket. Ma nagyon szepen lathato.
Lassan bedilizek ettöl a látnivalótol. Mindenki láthatja, csak én nem 
|
|
|
Nezzetek gyorsan az Eszaki Fenyeket. Ma nagyon szepen lathato.
|
|
|
2005-01-13 08:08, Balu:
-
Szervusz Balukám,
ma zöld-jázmin tea keveréket ajánlok annak, aki szereti.
Kellemes napot Neked és mindenkinek!
|
|
|
2005-01-13 08:08, Balu:
-
Szervusztok)
Remélem Mária Omnia kávéja Mindekit felfrissit akinek szüksége van rá.)
Szia Baluka, minden a leg finomabb Nálad 
|
|
|
Szervusztok)
Remélem Mária Omnia kávéja Mindekit felfrissit akinek szüksége van rá.)
Hmmmmmmm)))Nagyon ízletes,fahéjas.)
A sütiket is fogyasszátok!
Jó étvágyat!)
|
|
|
Üdvözletem a Hölgyeknek.
Van biztos egy kis limonádé valahol. Teljesen kiszáradtam. Ma számítógép alkatrészeket vásároltam, nagyszerű gépem lesz, de csak hétfőre (ha nem jön közbe valami). Egy vagyont költöttem.
|
|
|
Ugylatszik, hogy kicsit felhos lett az eg, mert csak a kivilagitott hazat latom es nagyon halvanyan az aurorat. Milyen kar.
|
|
|
Most közepeuropai idöszerint fel12 kor gyönyoru latvany fogadott nezzetek az eszaki fenyt 
|
|
|
2005-01-12 09:21, bimbi:
Végre tudom mért nem látom a képet: Jelzi, hogy a Netzwerk túlvan terhelve!
Sajnos 
|
|
|
a camera mukodik nagyon jol , a kep tiszta van ott csillag is meg feny is boven, katincsatok ujra a:
http://www.aurorawebcam.com/webcam.php?page=aurorawebcam
nezetek meg a tuzfalatokat ha nem e az a baj hogy nem jon be a kep, kapcsoljatok ki adig.
|
|
|
Alaszkában a webcamera helyén most éppen -35 Celsius fok van. Akkor már inkább a Caffét választom!
Nem csodálom, hogy nem jönnek a képek onnan. 14 óra időeltérés van, mindjárt éjfél lesz ott. Derült is van, meg gondolom szép fényjelenségek is. Sajnos én ezt nem látom itt.
|
|
|
Köszönöm mindenkinek!
Tettem fel rengeteget. Minden nap mennek az aznap született gyerekek várható tulajdonságai is.
Nem olyan nagy, mint a MON. Picike, de a célnak megfelel.
OMGI-t keresem.
Közben iszom a kávémat is...
Mária
|
|
|
Baluka ma nem kavezok, a mult eszaka rovid volt.Most mar csak bujok pizsibe de amig le zarom ezt a gepet meg be nezek oda
az az erzesem ma is szep lesz 
|
|
|
Szervusztok)
Mária ,gratulálok és köszönöm az Omniát!)
Már főzöm is a kávét.
Bimbi)
Nagyon kreativ amit felraktál,tetszik.
Kávét nem iszol?
|
|
|
Na Baluka hogy tetszet kavezal a fenyekel?
|
|
|
Ugyes vagy Maria majd irj sokat honlapodba
Gratulalok en is meg neztem 
|
|
|
Kedves Mária.
Én is megnéztem honlapodat végig olvasgattam.
Nagyon tetszik. Gratulálok.
Üdv
Em
|
Kedves Maria:
De regen jartal mifelenk, nagyon hianyoltunk.
Megneztem a honlapodat, szuper. Nagyon szep munkat vegeztel.
Valeria
|
|
|
Puszillak benneteket.
Jöttem egy kicsit kávézni.
Az asztalra tettem egy kg. darált OMNIA kávét, hogy legyen...
Majd nézzétek meg az új honlapomat:
http://www.pszichomatika.gportal.hu
Minitársalgó is van!
Hú, de jól esik most a kávé. Egész éjjel dolgoztam a honlapomon. Képzeljétek, teljesen egyedül csináltam...Nem volt nehéz, mert adta magát....
Balu puszillak és mindenkit ölelek.
Mária 
|
|
|
2005-01-11 08:56, bimbi:
Beindul az adás, vártam 6 percig, de nem mutat képet, csak a készülék van elöttem. A karika, az iditó sem hozza be.
Kááááár!
|
|
|
Igen Alaszkat latod elobe
|
|
|
Bimbi)
Alaska-t látom de super.)
Vagy nem?
|
|
|
Bovi a kis kep kozepen be kene induljon magatol es ha pedig nem akor a halvany kek savra az elso kis karikaban van egy > jel ara katincsal induljon be ujr a media keresni a kozvetitest
ha pedig nem indul be par probalkozas utan akor vagy a window mediadal van baj vagy a firewall eros es nem engedi at.
|
|
|
2005-01-11 08:29, bimbi:
Engedelmeddel, figyelném én is a fényeket, de igy, annélkül nem jön be
Mit nem csinálok jól?
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Balu mig szurcsolod figyeld a fenyeket :D
|
|
|
Milyen bölcsen teszed Gvirag,ha vezetés közben megállsz fáradtságkor és álmosságot érezve!
Erre iszom én most egy jó meleg kávét.)
Szép napot Mindenkinek!)
Tea a szamovárban a kandallóban serceg a láng.Kellemes meleg van.)
|
|
|
Nem nem ezt csak szimbolikus értelemben írtam.
Ötvenöt évvel ezelőtt vizsgáztam KRESZ-ből, azota senki nem kérdezte ismerem-e a változásokat. Ma bizonyosan megbuknék a vizsgán, de azért ekkora hibát nem követek el, életveszélyt is ritkán idézek elő. Úgy ötven évenként egyszer.
Tavaly jégszán világbajnokság volt Gyenesdiáson. Egész nap császkáltam a szánok között meg a Balaton jegén, bizony alaposan átfagytam. Aztán beültem a jól fűtött kényemes tragacsomba és irány haza.
Nagy csattanásra ébredtem, elszállt a baloldali visszapillantó tükröm. Mindez a falu közepén két sor eperfa között, sebesség a csillagos ég...
A másik kárvallott is siratta tükrét, pedig igyekezett elkerülni. Azt mondta csak pár centi hiányzott, hogy megússza de nem mert a jeges padkára hajtani.
Na még szerencse. Ha nem csenget be hozzám tovább alszom - örökkön örökké. Négy halott helyett két tükör - nem is rossz üzlet, egy hónap alatt megkeresem.
Leírtam mások okulására. Senki nem hiszi el, hogy elaludhat, én is ezt teljesen kizártnak tartottam. Azóta az első ásításnál kiállok.
|
|