|
A kávézó mindenkit szeretettel vár!
|
|
|
Olyan meleg van ott már???
Igen, a tornádókrol hallottam és izgulok a rokonaimért!
Akkor itt mégis jobb, hűvös, kicsit tavaszias az idő
Jó nyaralást Valika!
|
|
|
2012-03-02 21:44, boszildi:
-
Kellemes kávézós, kapucsínós napokat kívánok Mindenkinek. Majd jövök.
Messzire mesz Ildiko? En is elmegyek egy hetre 11-tol 18-ig, szinten +30 fokos klimaba. Bar a mai napon itt sincs sokkal kevesebb, viszont nagyon feltamadott a szel, tornado riado van egesz nap!
-
|
|
|
Kellemes kávézós, kapucsínós napokat kívánok Mindenkinek. Majd jövök.
|
|
|
2012-02-29 15:40, bovi:
Amikor hívtam azt mondta, hogy nemsokára jön, igaz még fáj a dereka. Remélem javul az állapota. 
|
|
|
2012-02-28 21:23, poe:
Éjjel-nappal nyitva vagyunk.
Mindent kapsz, csak gyógyulj meg, és ne virtuskodj a vírusokkal.
|
|
|
2012-02-28 21:16, Valeria:
Valika előre örülök a közös kávézásnak.
Természetesen sovány tej is van a hűtőben.
A tegnapi havazás után ma 15 fok és ragyogó napsütés volt. Csoda, hogy nekem is az fáj ami a leggyengébb?
|
|
|
2012-02-28 15:53, egyedls:
Visszavárunk.
|
|
|
2012-02-28 12:04, Tihi:
Tegnap szakadt a hó, ma sütött a nap és 15 fok volt.
Azért jó, hogy lassan vége a télnek. Nálatok még kicsit várni kell a tavaszra.
|
|
|
Hadd kérdezzem meg, hogy Baluka nem tud már ide jönni???
Minden okot elfogadok, csak nem legyen beteg!!!
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2012-02-28 21:22, poe:
-
-
Poeka, a bikineni mar reg ota nem jon ram, megelegszem mar az egybeszabott mindent eltakaro furdoruhara. A virust koszonom, de nem kerem, inkabb ket napig nem eszem! Ami persze, nagyon nehez lesz, plane miota elolvastam hogy bovika mi mindent vitt magaval Hevizrol. Hurka, kolbasz, toportyu, s mi szem szajnak ingere. Ide nem hozhatunk, sajnos.
|
|
|
2012-02-28 09:03, boszildi:
Ildikém, teát kérek, sokat, finomat, kamillát, mentát meg ilyesmit, mézzel és citrommal. Meg 1-2 kekszet, ha van. Még nyitva vagytok ugye?
_________________ poe
|
|
|
2012-02-28 21:16, Valeria:
Fogyózni? Nem megy rád a bikinéni? Ajánlom a legújabb európai szabványoknak megfelelő influenzát. Garantáltan leadsz 2-3 kilót. Na, kell egy-két víruska? Olcsón megszámítom, tél végi kiárusításon jutottunk hozzá
_________________ poe
|
|
|
2012-02-27 14:06, boszildi:
-
Termeszetesen isszuk Novemberben a forro csokit a Hadik kavezoban. Elore jelentkezem, hogy telefonszamot csereljunk. Most kerek egy cappuchinot, de sovany tejjel mert fogyozni kell.
Nalunk gyonyoru ido volt ma, 21C, het agra sut a nap minden virag kibujt. Felos, hogy jovoheten ujra jon a fagy.
|
|
|
2012-02-28 16:49, poe:
- 
|
|
|
2012-02-28 15:53, egyedls:
majd csendben kilopódzom.
Azt a két ezüstkanalat azért visszatehetnéd! Holnap mivel kavarunk
_________________ poe
|
|
|
2012-02-28 09:03, boszildi:
- Köszönöm! Lám, beugrottam, nézek kifelé az ablakon, semmi változás. A vendégek is a régiek (Jó napot!), így aztán elüldögélek a teámmal egy kicsit köztetek, megmelegszem, majd csendben kilopódzom. Isten veletek...
|
|
|
Finom a friss kávé, köszönöm
Nekem nem újság, hogy esik a hó, itt most is havazik és van már jó 35 cm is.
Este megyek majd én is havat takarítani 
|
|
|
Már megint seprem a havat a kávézó előtt.
Elkiabáltam a tavaszt, szakad a hó.
A kávézó nyitva, szeretettel várok mindenkit.
Kedves Bovika, Valika, Poe, Egyedls, Tihi gyertek egy finom kávéra, kapucsínóra, forró csokira, akár egy pohár finom borra, koktélra, vagy csak a jó társaság kedvéért. 
|
|
|
2012-02-25 15:15, Valeria:
De nem baj, telre var a Gellert! Kellemes hetveget mindenkinek.
Valika, remélem akkor iszunk egy kapucsínót és forró csokoládét a Hadik kávéházban.
Azért nálunk nincs ilyen meleg, de kellemesen süt a nap. Nemsokára máshol főzöm a kávét, ott 30 fok lesz.
Szép napokat Mindenkinek.
|
|
|
2012-02-25 13:05, boszildi:
-
Koszonom a capucchinot Ildiko, reggelire fogyasztottam, nalunk meg nincs ebed ido. Nagyon finom volt.
Itt is szep az ido, tegnap +20C volt, mara lehult, csak +10C. Gyonyoruen sut a nap.
Remelem Bovika jokat furdott Hevizen. En is vagyodom egy gyogyvizes furdore, nalunk sajnos nincs ilyesmi. De nem baj, telre var a Gellert! Kellemes hetveget mindenkinek.
|
|
|
Még mindig tavasz van, gyönyörűen süt a nap. Kész a kávé, kapucsínó, tea. Ebéd után gyertek kávézni. Bovika megérkezett már? Őt és Valikát várja a kapucsínó és a forró csokoládé.
Pénteken a barátnőmmel cukrászdába mentünk, a 2011 év tortája - kecskeméti barackos kölestorta - finom volt, de a fügés, szilvalekváros torta még jobban ízlett. A forró csokoládé egyszerűen isteni volt.
Megyünk máskor is.
Kellemes hétvégét Mindenkinek. )
|
|
|
Megjött a tavasz, vajon vége a télnek, vagy ez csak kis ízelítő a jó időből?
Finom húslevest hoztam, kóstoljátok meg, ettől még a betegek is meggyógyulnak. Remélem Baluka is jön hamarosan.
Bovika és Ravic is lassan visszatér a kávézóba, hiszen ilyen finom kapucsínót nem mindenhol lehet inni. 
|
|
|
2012-02-21 20:39, boszildi:
-
2012-02-21 14:52, Valeria:
Ha választani lehetne, nem a színészre szavaznék. Nem elég sármos.
Koszonom a kavet Ildiko. Akkor jojjon Kazmer, vagy ha nincs mas akkor a Chippendale fiu!
-
|
|
|
2012-02-21 14:52, Valeria:
Ha választani lehetne, nem a színészre szavaznék. Nem elég sármos.
Valika természetes, hogy a névre szóló poharadban adom a kapucsínót, rengeteg tejszínhabbal. Egészségedre.
|
|
|
2012-02-21 10:43, poe:
Tökéletesen tudsz meg és kifőzni.
Kázmér remek hóember, mit ki nem találnak a pihent emberek. De nekem is tetszik az ötlet.
|
|
|
Licitáljunk Kázmérra! Jaj úgy szeretem az ilyen híreket, milyen klassz lehetett, míg készült!
Kázmér
_________________ poe
|
|
|
Erre jártam és behivtak,mire én egy jó kis kávét megittam.Persze egy kis tejszinnel mert úgy finomabb!!
Mi lehet Balúval,szerintem nagyon elkaphatta a betegség?Kivánok neki mielőbbi betérést a törzshelyére!!
|
|
|
2012-02-21 10:43, poe:
-
Brad Pitt elfoglalt a rengeteg gyerek nevelesevel. Nem er ra velunk kavezni. Egy fuggetlenebbet kell, hogy keressunk! Talan menjunk a Chippendale fiukhoz?
En azert kernek egy finom kapucsinot a sajat bogremben! Koszonom Ildiko 
|
|
|
2012-02-21 09:41, boszildi:
Remélem, a lekvárt is befőzted, most már csak Brad Pittet kéne megfőzni, hogy teázzon velünk. Ezt jól kifőztem, mi?
_________________ poe
|
|