|
2004-10-13 15:02, Balu:
-
Balukám,
csak a félreértés elkerülése végett: a Café con leche forró, nem jeges.
Virtuálisan, persze küldhetek almát, de abból szintén csak virtuális rétes várható. 
|
|
|
Nemsoká jövök vissza elmegyek a rigóimért.)
Ott leszek ahol a szél zúg a nap nevet,hozom a madárdalt is.!)
Körülülték a Kávézót a cinkék.)))Kedvesek.)
Megetetem őket is.Sietek vissza.)
|
|
|
Gvirág)
Volt aki vitt virágot ,most is érzem az illatát.Részemről lepréseltem Őket.)
A falon pedig átfestettem had maradjon a rózsával a szeretet!) Mondta volt a Kis Herceg.)
|
|
|
Almásrétes,de nagyon finom és valóban hamar és gyorsan fogy!Nicsak már alig van.)
Köszöni a Kávézó ezt a finom rétest...lehet el kellene ugrani almátszedni hogy ne rohadjon ott le...)
E-mail-en nem jöhetne?Virtuálisan,foton legalább vagy...vagy...de akkor vége lenne a termésnek Judit.)
|
|
|
Judit)
A torokfájásod miatt:itt a tejes ,jeges,kávé!)
Gyógyúlj meg ,lesz még erősebb fagy is.(
Amit rendeltél amugy spanyolosan,az a hűtőben van:meglangyosíthatod ha megérkeztél!
Bízom benne így is ér valamit.)
Szőlőhab van csokireszelékkel az asztalon!)
Hmmmmmmmmm,finom a kávé ,igazad van Mária.
Így fahéjasan.)
Illatos is habos is ,megkóstóltad Magad is.)
Örülök hogy beugrottál:gondolok Rád!)
|
|
|
Különben nagyon hideg van. Brrrrrrrrrrr. Sikerült is összeszednem egy torokfájással egybekötött meghűlést. A múltheti 35 C után (Córdoba) nekem kicsit hirtelen a berlini talajmenti fagy.
|
|
|
2004-10-13 13:30, gvirag:
-
Dehogynem! Bp. szálóvendégünk, Zsófi keresztanjya jóvoltából friss almásrétes. Réteslap Pestről, alma a kertből. Siessetek, mert csak egy baja van: erőssen fogy - ahogyan kalotaszegi barátunk szokta volt mondani.
Apropó: rétesalma nem kell senkinek? Itt rohad meg a fán. Annyi Apfelmus-t nem lehet eltenni, ill. megenni, mint amennyi nálunk nő a fákon. Férjem befőzött már vagy 20 kg-t, de nincs vége.
|
|
|
2004-10-13 12:54, Pompéry Berlin
Jaj de kár, hogy nem előbb jöttem, összefuthattunk volna itt egy kávéra.
Balu )
A rózsáimat nem vitték el a Hölgyek, mind itt hervadtak el. Most már kidobom őket, majd hozok frisseket.
Valami süti nem készült?
|
|
|
A spanyol helyi szokásoknak megfelelően kérek egy
café con leche
erős feketével készült tejes kávét. De rendesen habosítsd meg, kérlek, a forró tejet, különben a felét se éri a dolog!
|
|
|
Társulok egy kávére.
Balukám, tényleg finom.
Köszönöm - muszáj mennem.
Puszilok mindenkit.
Mária
|
|
|
Ma.13.án,beszűrcsöltem a kávém és ugyanolyan volt mint a többi napon:nagyon finom,frissítő.)hmmmmmmImádom egy pici fahéjjal)Olyan illat van,nagyon kellemes...)
|
|
|
Ubuge)
Szerény vagy nagyon:most baj hogy otthon is örömmel dolgozol pénzért?,hát így élet az élet.)Dijazás nélkül egy tollvonást se írj!)))
|
|
|
Szervusztok)
Magda ,pusszantás Neked,Te ittál egy kávét,észrevettem.Egészségedre,és csüccsenj le máskor ne rohanj!)
Andrea)
Végre pihenésről írsz,olvasni is öröm!)
Ettél a fonott kalácsból,Andi?)
Gvirág,
Neked meg mid van,naaaaaaaa.Vigyázok rá,gyere érte vissza! Két mankód van?)
Gyógyuljál!
Ubuge)
Én tettem rumot is ma a kávéba mondom hátha akkor bejössz a kávézóba.!)
Most főzőm a frisset,ebben semmi nincs csak finom ,illatos ,gőzőlt,habos kávé.)
Tej és tejszin az asztalon van aki kér...)
Itt vagyok ,csak közben kimosom az abroszokat és visszacserélem a kockásra!
Hmmm.' az asztal tarka-barka,és rajta jó a Kadarka,hmmmmm.'Csak dúdolok.)A kerthelység bezárva már.! Pedig ott lehet csak inni jót.hmmmmm.)
|
|
|
2004-10-12 08:58, buh magda
Kedves Magda!
Olvasom a topic címet: Erdély-Erdővidék-Barót. Hogy is van ez? Brassótól északra az Olt mente a Barcaság. Ennek nyugati felén van a Persányi hegység. A Ti szűkebb pátriátok az meg a Barcaság keleti szélénél van. Ennek a tájnak a neve Erdővidék?
Persze illene tudnom, annál is inkább, mert annakidején első gimnáziumban Magyarország földrajza címen a teljes Kárpátmedencét tanultuk. Most biztosan megbuknék "Cobinál".
(Cobi volt a földrajztanárunk gúnyneve. Szigorú svábember volt: " Micsoda kiábálás van itt már megint! Majd én elveszem az urak jókedvét, Virághalmy!
- Melyek a Hortobágy baloldali mellékfolyói?
- A Kösely ..., a Kösely...
- és !??
- Nem tudom tanár úr.
- Üljön le! Na tessék, de kiábálni azt tudnak!")
|
|
|
2004-10-11 13:46, Balu:
-
Ma végre eljutottam a clubba, a szaunába bejött egy kedves nö akivel elcsevegtünk, mondta a speciális ruha alatt pakolást kapott, lánya ajándéka és állitolag összesen 16-18 inchet lehet töle leadni. Kérdeztem mennyi ideig kell rajta lenni? Mondta a szaunában csak 15 perc de összesen a kenéstöl 2 ora, a szauna után lefektetik és takarot tesznek rá még a maradék idöre! Hallottam ezekröl mondtam s ugy tudom segit, de én még nem probáltam ki. Sok szerencsét kivántam neki, remélem találkozom vele s megtudom mennyire volt megelégedve. Jo erös akcentusa volt, kereste a szavakat, érdekelt volna honnan valo, de nem akartam tul kiváncsi lenni. Az uszodába nem mehettem, mert vizitorna volt s ma pihenni szándékoztam igy ültem egy kicsit a jacuzziba mielött hazahajtottam megin. Tünödtem azon, hogy a vizi torna nem fogyaszt mert a tanitonö még mindig olyan dundi mint juniusban mikor elöször voltam azon. Egy másik nap láttam egy nöt az uszodában, aki a karjára ragasztotta a fogyaszto plecsnit. Én csak most fogytam kicsit, amiota mászkáltam a biroságra, elötte nem igen.
Jo volt ez a pár nap szünet, holnap kezdödik ismét a kissé unalmas birosági tárgyalásás és nem lessz idöm irni...
|
|
|
Szia Magdi Brassóból!
Tudod a brassói igazi, eredeti receptjét???
vágyom rá!
Köszi
Balu!
Ott felejtettem a mankómat, ne dobjátok ki, már futok érte!
|
|
|
2004-10-12 08:59, buh magda:
-
Szia Magdi Brassóból!
Ne tévesszen meg, hogy Gvirággal csak barbár kávét iszunk. Szolgáld ki magad egy normál, vagy egy luxuskivitelűvel! 
|
|
|
2004-10-12 08:32, gvirag:
-
Szia Gvirag!
Én is csak amolyan barbár-félét iszom, mert ez egy ilyen munkahely, ahol hanyagolják a jómunkásembert, s a konyakot nem vették fel a juttatások listájára. Rándulni egyelőre nem tudok menni, bár némi sült szalonna jól fogna. A helyzet azonban az, hogy jónéhányan a környezetemből abban a tévhitben leledzenek, hogy én dolgozni akarok, amikor az irodába jövök. Még a hétvége is kérdéses, mivel otthonra is került némi munka. Hát élet ez így?
|
|
|
2004-10-12 08:32, gvirag:
-
sziasztok, magdi vagyok brassobol..... jo kavezast
|
|
|
Szia ubuge!
Te milyen kávét ittál? Én most egy Caffeé aux barbaro-t iszom. Íszony? Mikor jössz ki RÁNDULNI, közben szalonnát is süthetünk.
Kicsit várni kell, mert most csak akkor megyek ha visznek!
|
|
|
cafe normal: kávé+konyak
cafe barbar: kávé konyak nélkül
cafe de luxe: konyak-kávé nélkül
|
|
|
Poesje)
Vigyáztam: se pénz se posztó)))
Maradtam a régi kotyogomnál:kotttyyy...)
Már fel is ébredtem!)Hmmmm,fincsi kávé...)
A kotyogó az egyszerű,vagy szétdurran vagy nem.Eddig szerencsére kávét adott és fog is,csak gyertek!)
|
|
|
Va ffffff!
Perdonami 
|
|
|
Kedves KávéKedvelök
Vigyázat az olasz kávéautomatákkal
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01.
swf
_________________ poe
|
|
|
2004-10-11 07:41, Balu:
-
Balu,
az asztallap és egy láb áll jo ideje lent a folyoson. Azota kerestem de még nem találtam a tetö alatt meg a többit ki kellene elöbb mindent pakolni föleg az ágyakat.
Ma nem dolgoztam semmit, kivéve lent pár ablak pucolást... a clubban sem voltam.
A nyomtatommal bajlodom, hirtelen elkezdett vacakolni, már irtam emailt a Canon-nak. Szerencsére hosszitott garanciát is vettem rá januárban mikor vettem a nyomtatot.
|
|
|
Andrea)
Az asztallap az megvan?
Megint a munka sietett!)
Megfőztem a kávét,jó vot ebben a hűvősben a forró kávé.)
Teát is készítettem,füszereket tettem bele jó az őszi nátha megelőzésésre.)
Haaaaaaaaaapcccciii.)Mondom hogy kell a tea!)
Kellemes hetet és szép napot Mindenkinek!)
|
|
|
2004-10-10 10:09, Balu:
-
Balu,
ilyen az ember, ha itthon van és lehetne, dolgozik, ha muszály elmenni napközben, akkor szabad idejében rohan az uszásra.
Nagyon izgat viszont a kipakolás fent, mert szeretném végre megtalálni a lecsavart asztal lábakat hogy meghirdethessem végre eladásra a honapok ota lányom itt lent a folyoson tárolt kávézo asztalát.
|
|
|
Ubuge)
Erre valóban nem tudok mit mondani ám az is jó ha van a 'ninccsel' meg nem tudunk mit kezdeni!)
Gvirág)
Javulást Neked de egy Baleseti Sebész nem jönne rosszul Neked hogy megnézze a lábad!
A másik remélem borogatod addig is és fel van pockólva a fájós lábad!?
Vannak remek fájdalomcsillapító krémek de csak az orvos után!)
Írjál majd hogy vagy ,reméljük hamarosan javulsz!
Tudod:a lónak is négy lába van és mégis megbotlik...)Most ez van!)TÜRELEM:)
|
|
|
2004-10-10 15:20, gvirag:
-
Ilyen alapon most nem tudom eldönteni, hogy miért is szakadjon a pofám? Azért mert a tegnapra betervezett szalonasütéssel egybekötött mászkálás elmaradt - gyönyörű idő volt, valószínűleg utolsó ilyen alkalom -, mert mindenki lemondta majd az utolsó percben, vagy azért, mert tulajdonképpen szerencsés vagyok s mindenféle balesetet megúsztam, s még autóm sincsen, sem automata sem kéziváltós?
|
|