|
2004-08-25 23:50, Szőnyi Bartalos Mária:
-
Kislány. Katalin. 4,18 kg.
- Sok oromet es jo egeszseget kivanok en is a kis druszam felnevelesehez.
Szeretettel
Katica
|
|
|
2004-08-25 23:50, Szo˝nyi Bartalos Mária:
-
Kedves Maria,
Szivbol gratulalok a kisunokadhoz. Veletek orvendek es kivanok minden jokat.
Szeretettel, Anita
|
|
|
-
Hatalmas gyermkhez hatalmas öröm! Egészséget az új jövevénynek, valamint édesanyjának!
|
|
|
Maria veled örülök es szivböl minden jot kivanok a kis katalinnak.
|
|
|
-
Egy picit közbe szólok...
Megszületett a második unokám
Gratulálok!!!

|
|
|
Szép napot Lányok!)
Elkábúltam a sok csokitól,egyszerűen imádom!)
Látom Ti is ,ez megvigasztal,Espa azt hiszem remek az 'indexed')nyugodtan fogyaszd a csokit mielőtt mindent elfogyasztjuk!
Itt együtt közösen..)
Amig megiszom a kávémat---Nektek is itt van!--
Kotyog és gőzőlög),szóval Kaytee-nak elküldtem egy doboz csokoládét.Ablakot nyisd ki,nehogy 'becsapodjon' mint Mézgáékhoz!)))
Kotyogóban kotyog a kávé,lekotyogva mindent mi kotyogható..Kottyy..)))De finom!)
|
|
|
Mária:)
Micsoda örömhír!)Gratulálok és jó egészséget,sok türelmet az egész Családnak.)
Csodálatos egy súly és a neve is ehez méltó a'kicsinek'!)
Nagymama készülj,sok dolgod lesz...,hisz oly hamar felnőnek...!)
|
|
|
Kedves Mária!
Kivánok a kis jövevénynek nagyon szép életet
Neked pedig sok örömet mindkettőjükben
-
Gratulálok, Nagyinak és a szülőknek is.
(Nagyon szép neve van a kisunokádnak! )
|
|
|
Szia Mária! Kisunokád születéséhez nagyon sok szeretettel gratulálok! /nem semmi egy 4 kg feletti babát megszülni sem!!/ 
|
|
|
Egy picit közbe szólok...
Megszületett a második unokám ma, 15 óra 8 perckor.
Kislány. Katalin. 4,18 kg.
Mária
|
|
|
2004-08-25 10:10, espa:
-
Látom, van aki megért engem. Itt is lehet néha kapni a nagyokat, rendszerint ünnepek elött, van a zacskos is amiben kicsik vannak, azt is szeretem.
A másik aminek nehezen tudok ellenállni a magyar rumos meggy amit a Trader Joe's forgalmaz. Most ugy segitettem magamon hogy a nagykereskedönél vettem egy nagy zacsko kevert lepakolt amerikai kis csokit férjemnek, (Kit Kat, Hershey Milk, Reese's Peanut Butter Cup és Almond Joy) mivel nem igen szeretem, nem hoz kisértésbe.
A két kedvencem, a Migros féle Truffe és a svájci Frigor itt nem kaphato, igy azok nem tudnak kisérteni.
|
|
|
2004-08-25 18:56, cassiopea:
Sorry, a házamból Leonidas nem teheti ki a lábát
Kb. 6o dollárba kerül egy kiló.
Ha valaki esetleg nekem akarna rendelni egy dobozkával.... itt megteheti:
http://www.leonidas-chocolate.com/
|
|
|
Kaytee,
Kuldhetnel egy par dobozzal, hogy leteszteljem en is.
(Csak azert olyan keveset mert en se ehetek csokit.)
|
2004-08-25 18:27, kaytee:
-
Hozzateszem, hogy en nem ehetek csokit, kakaot, kakaovajat, stb. A tobbi valamiert nem izgat annyira, mint ez a Toblerone a fene egye meg. Szerencsere errefele nemigen latni
|
|
|
2004-08-25 18:17, rigojanos:
-... ez az egyetlen csoki, aminel nehez ellenallni a kisertesnek
Az egyetlen??? Ha!
Sziveskedj ezt a fogalmat megtanulni: LEONIDAS.
Nem is csokoládé- hanem egy fogalom.
A világkerekség legjobb csokoládéja a Leonidas. Hosszas nemzetközi kutatómunkámba került, hogy ezt megállapithassam. Sok személyes áldozatot is kellett hoznom a döntéshez, de biztos vagyok benne, hogy nem tévedtem!
|
|
|
2004-08-25 11:51, bovi:
-
Mi is azt nassolunk esténként, de én csak a miniket veszem, ami zacskóban van, igy elhitetjük magunkkal, hogy ettünk egy egészet
Jaj, ne mutogassatok mar ezt, ez az egyetlen csoki, aminel nehez ellenallni a kisertesnek
|
|
|
2004-08-25 16:55, bovi:
-
2004-08-25 16:22, Balu:
- Fincsi csokoládét fogyasztottok ám)Vajon mennyi a testsúlyotok?))
-------------------------------
Én erre csak annyit válaszolok, hogy a testömegindexem (van ennek valami röviditése, de nem jut eszembe) még a normális határon belül van!
Ha jól emlékszem 22-26 között normális.
Még belül vagyok
2004-08-25 16:22, Balu:
- Fincsi csokoládét fogyasztottok ám)Vajon mennyi a testsúlyotok?))Bízom benne ideális!
62 kg, már több nem lehetek!!!
Ma megint megsétáltattam a botokat, igy nincs este lekiismeretfurdalásom, amikor eszem a csokit
|
|
|
Espa)
Az kivan zárva hogy az összes Tobleronét megetted.)))Eldugtam egy párat,na már azok sincsenek....)))
|
|
|
Szervusztok)
Andrea,köszi hogy beraktad a képet..szóval mostmár meg is találtam!Mit,mit?A TOBLERONÉT!))...Ti már ne keressétek..megettem.)
Köszönöm Gvirág nagyon finom.)
Bimbi)
,látod:ki korán kel,aranyat lel,viszont korán fekszem...)
Espa,Bovi)
Fincsi csokoládét fogyasztottok ám)Vajon mennyi a testsúlyotok?))Bízom benne ideális!
Jaj a kávém kifutott..huha!)Kezdhetem előlről a kotyogást.)))Már fő is a kávé,kotttyy.))
Remélem Annita is megjön egy teára!
Annniiiitaaaaaaaaaaa!Kihül a teád!)Gyere már!)
Hozd a rózsát is...!)
|
|
|
2004-08-25 10:10, espa:
Tiszta őrűlt vagyok.
Mi is azt nassolunk esténként, de én csak a miniket veszem, ami zacskóban van, igy elhitetjük magunkkal, hogy ettünk egy egészet
|
|
|
2004-08-25 09:58, andi_usa:
-
2004-08-25 06:59, Balu:
-
A Tobleronét azért nem lelted mert megettem!
----------------------------
A multkor akció volt a Koppenhágai Reptéren, kettőt fizet hármat kap a 400 gr-os Tobleronéból.
Vettem, gondoltam jó lesz ajándékba....
Mikor hazaértem meggondoltam magam......
Kb 3 nap alatt megettem 1,2 kg csokoládét!!!
Tiszta őrűlt vagyok.
|
2004-08-25 06:59, Balu:
-
Balukám,
sajnos ha egyszer felébredek, megismétlödik még egyszer-kétszer... Ma probáltam vissza feküdni de nem tudtam elaludni igy álmos és fáradt voltam egész nap.
De azért szorgoskodtam és megvarrtam a napok ota tervezett paplanhuzatot amit a multkor vettem és olyan szépen himzett. Sajnos nem stimmelt a megadott mérete, igy vettem egy felsö lepedöt és abbol vágtam le két széles csikot és kétoldalt megtoldottam. Kissé komplikált munka volt mert a széle kiállo és az is himzett. A maradék lepedö darabbol majd készitek két párnahuzatot.
A Tobleronét azért nem lelted mert megettem! Svájci csokoládé piramis/háromszög formában a gerezdek, igy könnyü letörni belöle, mandulával, mézzel és nougattal van keverve. Itt is lehet kapni.
|
|
|
2004-08-25 08:01, bimbi:
Tutod Bimbi megboldogul fiatalkoromban, az egyik nagybátyám mindig kért pálinkát a kávéjába. Azt mondta nagyon forró a kv és hűteni kell
Espa That's a girl 
|
|
|
2004-08-25 07:27, bimbi:
-
Espa , az amerikai azt mondja :FORGET IT gyere melem es igyunk egy snapsot kave mele
-------------------------
OK Bimbi itt vagyok!
Mit teszünk a KV-ba?? Talán rumot?
Espa , az amerikai azt mondja :FORGET IT gyere melem es igyunk egy snapsot kave mele 
|
|
|
2004-08-25 01:07, Annita:
-
Mert espa-Kedves kivancsi, hogy hol vagyok.
Espa, Vasarnap-ot olvastad?
Hát a "Pofám leszakad!" Mi történt már megint? Most találtam meg ezt az üzenetet...
Melyik ez a Vasárnap? Valaki segitsen megtalálni lécci.
Tényleg van valaki, aki rászállt Annitára?
Hunor próbáld már meg kideriteni lécci!
Baluka de koran kelsz 
|
|