|
2007-06-28 21:31, egyedls:
-
Nekünk kell törődni, ök csak vigyáznak.
|
|
|
2007-06-28 21:31, egyedls:
Ej László, törődésról nem volt szó
_________________ poe
|
|
|
2007-06-28 17:36, Ferencz Zsuzsanna:
Jujjj, én máris izgulok, ki és hogyan fog rám vigyázni?? Szeretem, amikor törődnek velem :>)
|
|
|
Említett Urak, csinálunk egy jó kanzsúrt?
|
|
|
2007-06-28 17:36, Ferencz Zsuzsanna:
Az alant említett urak, jó lesz, ha vigyáznak magukra, mert ha mi kezdünk el vigyázni rájuk, akkor hét rossz
Egyébként én úgyis fel leszek mentve, szintén utazásból kifolyólag. (ej de szépen fogalmaztam )
|
Fiúk-lányok, míg nem leszek, vigyázzatok Hunorra
És persze Hubára, Lepura, Tihire, Bobóra, Frédire, Ubugére, egyedlsre és a többiekre is kell vigyázni.
A lányok tudnak vigyázni sajátmagukra...
|
|
|
2007-06-24 14:57, Valeria:
-
Ha rólam lenne szó, akkor talán még megtalálnám a buszt, de egy gyerektôl nem várhatom el a zökkenômentes átszállást csomaggal és a két gép között 2 órával.
Mindegy, megoldottam
Üdvözlet
|
|
|
Üzenem mindenkinek, akit érdekel: Carpati cigaretta, agyő!
Befejezték a gyártását eme büdös de őszinte cigarettának, amely a Kossuth vagy Munkás cigarettára emlékeztetett.
Megsiratom, és megőrzöm emlékezetemben.
|
|
|
2007-06-24 13:13, jukap:
-
Jaj, de azert ne keress mas csatlakozast, hiszen csak egy par kilometer az egesz es van busz a ket terminal kozott
Valeria
|
|
|
Nagyon köszönöm az információkat. Még idôben jött, így más csatlakozást kellett keresnem.
Üdvözlettel
|
|
|
Kerz?
Nem rossz.
Székelyudvarhely neve Oderhellen.
|
|
|
2007-06-13 11:47, Ferencz Zsuzsanna:
Kedves Zsuzsa,
a németeknek egy hosszú listájuk van,amely az erdélyi helységek nagyrészét magába foglalja, és mindegyiknek van német elnevezése is. Sokszor a helybeliek sem tudnak róla.
Én pl. egy Kerz nevü faluban születtem, a fiam pedig Szeklerburgban. 
|
|
|
2007-06-21 10:07, Krisz11:
-
Igazad van, osszetevesztettem a 2A-t a 2B-vel. Nagy tavolsag van a ketto kozott.
Elnezest a rossz informacioert 
|
|
|
Bocs, de szerintem baromira nem 100 meter.
100 meter a ferihegy 2 A es B terminalja között van.
Atsetalni az egyes es a kettes terminal között nem igazan tudsz. At kellene vagnod több autouton es rakodasi területeken. Jarda sincs. Busszal 1 vagy 2 megallo a tavolsag.
|
|
|
2007-06-17 16:09, Valeria:
-
Köszi a választ.
Üdvözlettel.
|
|
|
2007-06-17 13:52, jukap:
-
Kb. 100 meter.
|
|
|
Kérlek, segítsetek.
Nem ismerem az új ferihegyi repteret. Azt szeretném tudni, hogy a két terminal (1-es és 2-es) között mennyi a távolság gyalog.
Kösz a választ.
|
|
|
Kedves Ubuge, miért nem szedsz cickafarkot és mentát is? Meg orbáncfűt? Azok is virágoznak...
Kedves Bovi, nem vagy te mamlasz... Azért nem mindennapi, hogy a hársfa a házban virágozzék...
Igazad van, mintha nem is lennék Bukarestben...
|
|
|
Nem a harsfadrol jutott eszembe, hanem elokerult az Uzenofal, es gondoltam, hogy uzenem, hova lett Ubuge? De mar megvalaszolta, fuveket szed az erdoben 
|
|
|
2007-06-14 15:14, Ferencz Zsuzsanna:
Kedves Zsuzsa!
Igy kell a mamlaszoknak megmagyarázni
Köszönöm!!!
Nem tudom miért, de a vidéki házadra gondoltam. Ez a fa lehet a vigaszod, hogy a természet nagyvárosban is megtalálható.
|
Dolgozik, s került egyéb elfgolaltsága is. Holnapután a Maros völgyén fog szedni szurok-és kakukkfűt, ha minden jól megy. Csak éppen nem mindig talál olyasmit, amire írjon
|
|
|
Hihihi, Vali
Fura a gondolattársításod... hát nem az én hársfámon bujkál...
|
|
|
Ubuge hol bujkal?
|
|
|
Kedves Bovi,
négyemeletes épület harmadik emeletén lakom. Két szobám ablakából a hársfát látom, a harmadik szoba ablakából egy őrült fővárost.
A hársfáról nem lehet bemászni a lakásomba, illetve lehetne, mondjuk egy macskának. Egy galamb időnként berepül.
A hársfa olyan sűrű, hogy a vihart felfogja, ezért hagyhatom nyitva az ablakokat. Különben hangfogó is.
|
|
|
2007-06-04 06:17, Ferencz Zsuzsanna:
-
Virágzik a hársfám!
Azt a két ablakot nem is igen csukom be nyáron.
Ilyen békés nép él a környezetedben kedves Zsuzsa?
Ez meglepö, Romániárol mást hallani
Ez akkor oda illö, az abszurdumba!
|
|
|
Igen, kedves Frédi, a hársfa mindent tud rólam...
Leszedtem a hálószobába benőtt virágait, jó tea lesz belőlük.
|
|
|
1. Zsuzsa az a román hársfa tudja rólad, hogy Te magyar vagy?
2. Igen Zsuzsa, tudtam. A Siebenbürgische Zeitungban ugyan ritkán írnak róla, de ha igen akkor ezen a néven.
|
|
|
A vonatból láttam: a helységnév-táblán Nagyenyed is megkapta egykori német nevét. Úgy hívják, hogy Strassburg am Miresch.
Frédi, tudtad?
|
|
|
Virágzik a hársfám!
Többször írtam már arról, hogy a házamhoz nagyon közel áll egy hársfa, nyaranta pedig két szobám ablakán benő a lakásba. Azt a két ablakot nem is igen csukom be nyáron.
Nos, elképzelhetitek, most milyen illat van a lakásomban...
|
|
|
Aki nem értesült róla: OMGInak Internetje van! Ezentúl látható! Fel is hívott a skype-n!
|
|