|
2009-11-17 05:45, Ferencz Zsuzsanna:
Gratulálok Zsuzsa, akkor a Mikulás már osztogathatja
_________________ poe
|
|
|
Itt vagyok, ragyogok. Holnap jelenik meg az Eszke könyve.
|
|
|
Sziasztok!
Ismeri valaki közületek a regensburgi Rossi Eiscafet?
|
|
|
Köszönöm Hunor 
|
|
|
2009-11-15 00:24, bobe:
-
Felhívtam tegnap, egészségügyi gondok, de van, es gondolom, amikor jön, bővebben is beszámol.
Hunor
|
|
|
Hol van Zsuzsa?
Zsuzsa, merre jársz/ írsz?
Hunor
|
|
|
Kedves Firestorm,
csatlakozom Fredihez, üdv a MONon! Ha megosztanád szakácstapasztalataid, a Család, szabadidő, érdekességek témakör alatti Mit főztünk tegnap? Mit főzzünk ma? c. topikban teheted. Ha müncheni, németországi magyarokkal ismerkednél, helyi programokról olvasnál, azt meg a Németország témakör alatt találod meg!
Üdv,
Hunor
|
|
|
Isten hozott Firestom! Remélem nem felejtesz el ebben a környezetben sem magyarul főzni!
|
|
|
Sziasztok!
2 hónapja költöztem ki Münchenbe. És most regisztráltam ide. Egyik ismerősöm adta ezt a címet .Örülök, hogy van egy ilyen oldal ahol lehet segítséget kérni, ismerkedni, és beszélgetni magyarokkal. Gondoltam beköszönök. 
|
|
|
2009-10-27 22:33, göndör Ági:
-
Németország témakör:
http://www.magyaronline.net/forum/viewforum.php?forum=4&38149
És itt ajánlom figyelmedbe a Németországba menni... c. topikot.
Hunor
|
|
|
Sziasztok,
januártól Essenben fogok élni. Tudtok segíteni, hogyan tehetném élhetővé esseni életemet?
Milyen a város? Vannak jó programok?
|
|
|
Kinek van kovászos uborkája októberben? Nekem van, mert rendeltem megint magyar élelmiszereket No-ból a Hungaro.de keresztül egy csomagot, amit ma meg is kaptam. Van tarhonyám, van csabai paprika szalámim, vannak magyaros savanyúságok.
Tapasztalataim szerint a Hungaro.de kitünöen müködik. Az oldalon összeállítom rendelésemet, a program kalkulálja az összeget, a postaköltséget hozzászámítva, és a számlát a neten kifizetem a cég megadott számlaszámára (az eurózónában banki átutalás minden további nélkül külön díjak nélkül lehetséges, mint példám mutatja). Néhány nap mulva már érkezik is a csomag hazaszállítva.
Dicséretem azért, mert ha egy service jól müködik, azt érdemes megemlíteni. 
|
|
|
Egy másik topikban kérdeztem már... Hunor, megvan még a macskád?
|
|
|
2009-09-18 11:21, huba:
-
Kedves Huba!
Árnyaltabban kell a dologhoz hozzáállni! Zöldlecsó tojással?!
|
|
|
Kedves Zsuzsa, mar latni se birom... de lassan ugy is a bableves szezon következik.
|
|
|
Kedves Huba, mi van veled? Ilyenkor te lecsót szoktál főzni.
|
|
|
Szia Hunor,
Köszi a linket. Azt gondoltam, hogy a társaság az független, természetesen jogosan. Már ismerek magyarokat itt Malmöben. A nemzeti érzelmű alatt azt értem, hogy nem szimpatizál a mostani ballib kormánnyal Magyarországon, és valamennyire érdekli a hazai politika. Ha van ilyen ember itt Malmöben, és szeretné velem felvenni a kapcsolatot, akkor nyitott vagyok rá. 
|
|
|
2009-08-29 08:55, kulfoldimagyar:
-
Szia!
Malmőben van helyi magyar egyesület, a Svédországi Magyar Ifjak Társaságának pedig az alábbi a honlapja:
http://somit.net/
Tudomásom szerint egyik esetben sem alapfeltétel a politikai elkötelezettség - szerintem egyébként helyesen is.
Téged csak és csakis a "nemzeti érzelmű, jobboldali" helyi magyarok érdekelnek, más szemléletűekkel nem tartanád a kapcsolatot?
Üdv,
Hunor
|
|
|
Milyenek a nemzeti erzelmu fiatalok?
|
|
|
Sziasztok!
Malmöben élek, és szeretném felvenni a kapcsolatot nemzeti érzelmü, jobboldali fiatalokkal. 32 éves vagyok.
Minden jót Nektek!
|
|
|
2009-08-21 07:31, Ferencz Zsuzsanna:
-
nem kell internet, a fontos hogy jol erezd magad a "peteren"
|
|
|
Nemigen működik az internet itt Homoródszentpéteren, De két hét múlva visszamegyek Bukarestbe.
|
|
|
2009-08-18 14:14, hunor:
-
Ubuge: válasz magánüzenetben ment!
Hunor
|
|
|
Ubuge: magánüzenet ment!
Hunor
|
|
|
Gombászók figyelmébe!
Sose tegyetek friss gombát a mélyhűtőbe, mert nagyon-nagyon megkeseredik. Előbb 5 percig főzni kell.
|
|
|
Kedves magánüzentekben írogató fiatalok, es öregek. En nem tudok rajtatok segiteni. Hiaba irogattok nekem. Igazan sajnalom, de sem Peternek, sem Palnak nem valaszolok. Olvassatok el a forum alapszabalyzatát, es akkor megértitek miert.
|
2009-06-24 07:45, Ferencz Zsuzsanna:
Ott jártam és nagyon sok szépet láttam, csak az idő volt kevés. Na majd legközelebb.
|
|
|
Szia Kinga!
Nem Freiburg ugyan, de Darmstadt. Ha van kedved jelentkezz.
Üdv
Adam
|
|
|
Kedves Ildi, nem is tudtam, hogy a környékünkön jártál 
|
|